22

Оклюмал в парламента

преди 1 година

Мъкааа.... обаче му е важен имунитета.....

21

Анонимен

преди 1 година

Човекът, създал мафията през 90-те, главният разследващ през 90-те, отговорен за разследванията на мутрите от 90-те, на фалитите на банките и масовата приватизация!!! Имайте го в предвид, че това е ТОЗИ човек - шев от 1991 до 2000 на НАционалното следствие....ТА ТОЗИ ВИ ПРЕПОДАВА МОРАЛ и е ОТ ПРОМЯНАТА през 2022!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Корупция , купен вот , шофьори убиват хора пили и дрогирани - всеки много знае да плямпа по интервюта, но осъдени няма . Значи някой не си е свършил работата

19

едно последно ,

преди 1 година

питие за заспиване, поръчано за Вас специално от Кики, слагаме памперса и лягаме!Имате Куролация!

18

Разведен ли е..?

преди 1 година

Искал да спаси 22 имота

17

1313

преди 1 година

Злобен много е този пергиш

16

Щерю

преди 1 година

С какви пропаднали човеци ни занимават всеки ден!

15

едно време

преди 1 година

нашитеродители го възхваляваха този ренегат, бил красив и успешен/пиянката/, сега на новото поколение Кики пробутват/ресурсен и доказано глуповат/ , горко ни!

14

Бай Ракиджан

преди 1 година

Рашков, пак си прекалил с пъpцyцата, казах ти като се насвяткаш да не се показваш пред хората и да не даваш интервюта.

13

Анонимен

преди 1 година

Рашков дамаджаната първо да представи едно доказателство за купен вот! Рашков внимава само когато прелива ракия от дамаджана в малка бутилка...През другото време дрънка шурибърдури. Ако не бяха машинките мадурки едва ли щяха да са втори на изборите. Или не са платили достатъчно, за да налеят повече гласове щом са очаквали по-нисък резултат за ГЕРБ.

12

Птицечовка

преди 1 година

Наздраве пуяк Пешков. Щом казваш - така ще да е

11

илюминат - ренегат

преди 1 година

65процента - не гласували и още15 процента - не подкрепям никого.Какви са тия там в Н С,че и си увеличават заплатите без да питат работодателя си?!?

10

изхабено,

преди 1 година

компроментирано лице, богато, стой си и си старей, харчи си парите, живей си в многото имоти, ходи си по нужжда в 12 -те тоалетни, какво се напъваш да си активен, АМИ НЕ СИ, живей си оставащите години, АМА НЕ , НЕЩО ЗЛОБА , ДА ВЪРНЕШ НА НЯКОЙ НЕЩО, е няко друг ще ти харчи парите и ще ти живее в многото имоти, досадник, смири се!

9

този възрастен човек

преди 1 година

е в алкохолен делириум на това изказване, гладна кокошка, просо сънува, да се осъзнае!

8

Какво стана с

преди 1 година

Какво стана с панацеята, че машинният вот премахва напълно купения вот!? Просто ПП, ДБ, Възраждане и БВ платиха на програмистите и се осигуриха местата в Парламента!И точният превод е "Дневникът е ПОПРАВЕН", а неподправен, което означава, че исканата и платена поправка е направена! Не е и случаен градът, където се появява!

7

анонимен

преди 1 година

Oпа, този алкохолизиран таласъм по прякор Дамаджаната пак изпълзя да ни разправя врели некипели. Ние все още чакаме той да обясни как се е сдобил със всичките си имоти след като винаги е бил на държавна служба. Така че тази Караславова (която и да е тя) изглежда като аматьор в сравнение с този велик комбинатор.

6

обективен

преди 1 година

Рашков много ми се издигна в очите ,защото боко от страх и ужас спеше през нощта с памперси !

5

хи хи хе хе

преди 1 година

Червеят на съмнението гризе най-често дървените глави.

4

Анонимен

преди 1 година

чашков я кажи от 10 000 проверени шефиори на ден колко бяха пияните според твойте сметки? 2/3 (7500) както каза или 25 (колкото са всъщност)? тая 'война на пътищата' реално срещу кого я водите вие с кирето? май срещу невинните, а?

3

Влади

преди 1 година

Света вода ненапита. С 20 и няколко имота , със заплата на държавен служител?! Мошенник , като всички хора на зеления чорап -Радев проруския пРезидент. Импийчмънт за Радев и цялата му пасмина! Това Митко Есемеса, Янев (руски агенти ) и ПП, заедно с ДБ!