42

Бай Кольо

преди 1 година

Как така бе Рашков? Нали ти каза ,че си предотвратил купеният вот.

41

са

преди 1 година

му глеам сеира

40

не

преди 1 година

бе бате гледа да мине тьнко

39

Анонимен

преди 1 година

Нагъл комунистически пияница и лъжец като колегата си Кирчо . Показателен за това, че ПП не "купува" гласове е община Хитрино Шуменско незнайно как ПП разбиват на пух и прах всички други като във всички други в тази област са на 3 или 4 място

38

Е,нали

преди 1 година

Норма Сиела са аверите на Мравояда,к'во очаквате! Как иначе златната наколенка СтиВън Янки щеше да влезе в парламента,като половината му гласове се добавиха в 18:30 :)И после викат ама те хората не гласували... Нагли и безочливи пр0дажници!

37

Недоразбрал

преди 1 година

Нагъл,алкохолизиран комун,делски рантутник!!Г,ьонсурат,милионер,на държавна заплата,БОРЕЦ срещу КОРУПЦИЯТА??!!Тоест сам се бори със себе си!Сам ще се арестува и сам ще се самонакаже поради липсата на разбития от него,от Киро,Кокоро и Пинокио специализиран съд и прокуратура!Ако не е гадно,жалко и престъпно,щеше да е налудничаво смешно!!Българио,Българио,заради таквиз ПР,ОСТАКЕНДЕЛИ ще приключиш хилядолетното си присъствие на белия свят!!

36

Милионерка

преди 1 година

От толкова продадени гласове станах милионерка. Броят си стотинките, но пък в банките имам доста валути.

35

жорето

преди 1 година

Ами имат пари /от нашите де/ - купуват. Това е толкова просто и логично

34

teo

преди 1 година

Милиционерът рАшков към Вежди : Ако бяхме ние комунистите на власт, щяхме да те изпратя на остров БЕЛЕНЕ, да видиш ИСТИНСКАТА ПРОМЯНА !!!

33

Анонимен

преди 1 година

Скрий се, алкохолендер!

32

Диана

преди 1 година

Пак се замислих за отношението към Рашидов..Рашков се държи като типичен тоталитарист - командва наляво-надясно без дори да е някаква значима фигура в този Парламент, дори като част от БСП,решенията явно ще се взимат от други..БСП недвусмислено демонстрира своите тоталитарни намерения, уж били за демокрация на думи, но вижте колко безцеремонно е отношението им.Възможно е и да откланят вниманието за да прикриват някакви кражби, особено след като и Радев не дава ход за съставяне на правителство

31

Диана

преди 1 година

До добри новини Не свързвай Русия с БСП! Между тях има разстояние от небето до земята! Последния представител на Русия в БКП се оказа двоен агент /руски и американски/ и много ми се струва, че руснаците убиха този предател...При това обаче го направиха достатъчно късно за да може този негодник да създаде БСП и да внедри американския план за преход към пазарна икономика у нас..Така че руснаците съвсем не са ни приятели! Нищо, че нашето БСП си е *** по рождение само и само да е във властта.

30

Диана

преди 1 година

Разбира се, че Рашков ще каже нещо подобно! Той не е никакъв политик - един политик не говори безотговорно, при него всяка дума трябва да е доказана...Според мен, Герб имат всички основания да го осъдят за обида! Ако БСП започне да плаща за всичките си празнословия, може и да престане да лее злоба и злъч около себе си...Друго, което ми направи впечатление тук е отношението към Вежди Рашидов..Той ТРЯБВАЛО да направи нещо си щом БСП му били казали, значи..Той нищо не ТРЯБВА да прави за БСП!

29

Анонимен

преди 1 година

Айде айде тая боза с купения вот вече се изтърка.... хората прости си гласуват след вашите псотояни изцепки

28

Майора

преди 1 година

Милионера с 22 палата получени от една заплата , пак се излаза неподготвен! Вместо да се засрами заради имотите и заради разкритията на конгресмени от САЩ заради това че осигури победата на партията на олигарсите , той се появява ни лук ял , ни лук мирисал! Жалко вълкът нрава си мени , но козината не!

27

Анонимен

преди 1 година

ПП спечелиха в ромските махали и пипаха машините. Какво да кажем повече?

26

Ози

преди 1 година

До АнонименДа, определено някой не си върши работата! И това е Гешев и Сие + корумпираната съдебна система !

25

Анонимен

преди 1 година

Тази дамаджана Рашков я доведе онзи прецедент Румен. И двамата са за ***

24

Анонимен

преди 1 година

Тоя изтупан от нафталина ненужен предмет продължава да се бърка където не му е работата. Рашков, ти вече си никой, ***!!!

23

Наглец

преди 1 година

!!!