19

Анонимен

преди 1 година

Бюджет с излишък, може да има само, ако се вдигнат данъците и разходната част се харчи рационално. Без прогресивно данъчно облагане, няма как да стане, но другаря Мирчев, това не го устройва, щото трябва да пазим парите на IT- та. За справка, няма просперираща държава без прогресивно облагане- колкото повече печелиш, толкова повече плащаш - simple as that

18

Joko

преди 1 година

Ало ...., селски... От зелена тиква семе не вземам ! Анадъм ? Оди си у Добрич.

17

Анонимен

преди 1 година

Позиционира се в дясно - това устройва малка и сравнително заможна част от населението. Партията ще си разчита на тези <10% електорат. Реално обаче, бюджета е на 4% дефицит през 2020,2021,2022 и е била на 5.3% дефицит през 2014. Кризите изискват дефицит. Критерия за еврозоната е 3.5% , така че не може да се говори за брутално задлъжняване. Най вероятно и за 2023 ще е 4% дефицит пък после зависи дали инфлацията ще се укроти. Излишък скоро няма да видим освен ако не вдигнат данъците.

16

т

преди 1 година

Първия отслабнал депутат!

15

Реалист

преди 1 година

Това момче е много зле с материала, който се опитва да коментира.Това е характерно за голяма част от новоизлюпените политици. Не искам да навлизам в подробности, но има водещи стратегии в това направление! Колко бюджети в Европа са на излишък, както предлага господина. Не коментирам отношението му към Русия.

14

анономен

преди 1 година

Страх ме е да отворя консерва с храна на котката- възможно е тоя и от там да излезе)))))))) и да почне да се изказва "компетентно"

13

Ментора бай Иван

преди 1 година

Тоя откъде се пръкна? Какъв излишък те е патил бре тарикат?Цяла Европа с дефицит ние с най- бедния народ с излишък!

12

Чадо

преди 1 година

След парите за машините за гласуване, 8 + 8 самолета F16, захранването на сметките на олигарсите като Прокопиев, Бобоков, Божков и т.н. цените станаха невъзможни за хората, ама на тия не им стига.

11

Шиши

преди 1 година

Т.е. още по-високи цени, за да си пълнят шкафчетата.

10

Тоя

преди 1 година

Не беше ли от червените "демократи" на Кроела Нинова? И има наглостта акъл да дава. Ей, ***, ай стига де.

9

Анонимен

преди 1 година

Ами за да има излишък ще ни заробват в кредити и ще отнемат парите и на правнуците.

8

анонимен

преди 1 година

Мирчев, дали вие в ДБ наистина сте ДеБи*лни или само се приструвате? Щом ви трябва бюджет на излишек, хората, които са го правили и пак могат да го направят са до вас. Кирил Ананиев ви е спасението, но вие като удавник за сламка сте се вкопчили в некадърния псевдохарвардец Асенчо.

7

Анонимен

преди 1 година

Абе дайте излишъка на Боко!Той знае как да го оправдае!Ива 12 годишен опит!Народа да духа супата!

6

1313

преди 1 година

Този трътльо си е комунист. Запознайте са от какъв род произлиза. Мирчев недей да ядеш по две кофи манджа. Така ще се спестят средства.

5

Анонимен

преди 1 година

Свирчев е болен от мания Борисов, то всяка втора дума му е Борисов. Сигурно, сутрин става и се кръсти пред иконата, т.е. портрета му

4

Анонимен

преди 1 година

Мирчев, нужно е от небето да завали злато, а?

3

Идея

преди 1 година

Ако мирчев намали храната ще се справим със световния глад, ако спре да метанообразува ще отпадне необходимостта от зелената сделка:)

2

Анонимен

преди 1 година

Мирчев, я виж камерата снима ли.

1

Анонимен

преди 1 година

Тоз станал комунист . Разправя за КТБ . Алоо това е частна фирма а не държавна . За какво трябва да плаща данъкоплатеца ??????? За да връщате комунизма ли ??????? Всеки да си носи рисковете за да са парите в икономиката а не в банките . КОМУНИСТИ.