20

Янко Поянко

преди 1 година

Няма нищо привлекателно при преговори, независимо от естеството им ! Шебека пак люлее клона. Ми отрежете си го, че да миряса те накрая.

19

Невероятно, но факт

преди 1 година

Тоя е по-нагъл от украинец.

18

Проф.БожидарДимитров

преди 1 година

Споко, пеендел цайсат, преговорите няма да са безкрайни, а само 1341 години. Колкото е историята на родината ти България

17

5-ко

преди 1 година

До Дедо - Деде време е за лековите , а мислам дека е време и за нешто поиако.

16

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се че всички държави на балканите ще бъдат приети в ЕС без Северна Македония, които ще стоят изолирани в мизерия понеже се правят на много хитри.

15

Дедо

преди 1 година

Аз съм 190 см., 130кг.,само мускули и целия в татуировки. И най обичам да седна в някое кръчме в центъра на Скопие , да си поръчам едно червено македонско вино и да си пусна на макс на телефона марша Шуми Марица и да им гледам уплашените физиономии на кривите макета.

14

казано е

преди 1 година

Който не целува ръка целува г-з!

13

Този

преди 1 година

...май, пак дава акъл на ЕС да бъдат смели, а в Скопие още си спретват поход...по стъпките на Тито! Странно, откъде реши, че привлекателността на ЕС щяла да "спадне"? Има си изисквания Бе, и всяка държава трябва да ги изпълни! Включително и да няма проблем със съседите!

12

Турчин

преди 1 година

тука имаме хиляди проблеми, с които трябва да се занимават хората. Вие едва ли не го играете все едно сте най-голямата икономика на балканите. С рипане и зъбене, няма да ви се отвори парашута. България излезна за моеучудване, адски търпелива. Аз ако бях, отдавна да съм прекъснал всичко и всички отнешия с вас.

11

Турчин

преди 1 година

Пендаровски, нещата са ясни, за каква привлекателност говорш. Казаха ви , какво трябва да се направи. България направи жест към вас. Гортова да да смени позицията, макар и да има огромно недоволство за това. Ти си знаеш твоето, ще кажеш че ЕС иска да се присъедини към Северна Македония. Правете какво се изисква от вас. Всичко е във вашите ръце. Стига се правехте на жални , пък после с претенции, ядосани. Слънце ще изгрее и утре, па дали сте в ЕС или не няма значение. Оставете БГ на мира!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Безкрайна е глупостта ви!!!

9

абе

преди 1 година

стево , научи ли АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ?

8

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Чакам с...нетърпение, Скопие да влезе в ЕС. Ще ходя там през.ден за да слушам до насита напевния и.мелодичен скопски език. Като се поуморя,ще хапвам скопска...скара с оригинални подправки.

7

Анонимен

преди 1 година

Привлекателността за преговорите, но за кого ще спадне? Кой се интересува и кого го е грижа, ако северномакедонците загубят интерес към преговорите?

6

Анонимен

преди 1 година

Въобще не трябва да има преговори с такива кални червей! Защо въобще ни занимавате с тая простотия!!

5

Забрави,Пендь0

преди 1 година

Няма ЕС за макето!

4

Не разбрах

преди 1 година

Имаше ли поне един осъден за поругаването на бъгарския културен център?

3

Шефа

преди 1 година

Какъв ЕС бълнува това маке?Ами те си живеят още в титовска Югославия и ще си останат там ,защото да ***!

2

Анонимен

преди 1 година

И какво? Те защо си мислят че това ни интересува? Ако искат да влизат в ЕС ако искат да не влизат.

1

Анонимен

преди 1 година

няма да бъдат безкрайни, само 1000 години.