190

Антисоросоид

преди 1 година

Няма по токсична фигура от евреина Сорос, гледайте неговите шизотролове по всички форуми. Цар Борис 3 - Еврейския дух създава омраза, безверие, родоизмяна, разделение, морално разложение ! Факт е това правят шизотроловете на евреите банкстери, борсови спекуланти ...

189

Анонимен

преди 1 година

Малкото Пу било герой. Кога, че не съм забелязал?!

188

THE EVIL

преди 1 година

*** страшно си прозрачна, убедена съм, че който и да прочете заглавието без да се замисли ,знае че е твое плагиатство( сама се съмнявам да можеш да измислиш каквото и да било...)Страшни ибрици сте в този сайт ;)

187

Тошо

преди 1 година

От герой се превърна в антигерой, това е лесно!Обратното е по-трудничко, но си струва човек да опита!

186

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Като човек с крайно десни възгледи бих казал, че удмуртското ботоксово джу-дже никога не бил мой герой...

185

Анонимен

преди 1 година

И как се промениха нещата? Луков марш искаше фaндъkаa да го забрани - първо да види гeтoто в което е превърнала Cофия откъм всичко и тогава да се занимава с БГ национални герои

184

Анонимен

преди 1 година

Осанна и разпни го.Колко пъти е игран този сюжет в световната история.

183

Анонимен

преди 1 година

Левица десница,все пари от банките искат.

182

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Преди време, такива модерни и красиви руски къщи гледах в Тубата, че може да ти се замая главата, материалите и мебелите, са от цял свят, има и известни руски дизайнерки, които работят и в чужбина, разбира се, има и бедни къщи в Русия, но те са в изоставените райони!

181

Анонимен

преди 1 година

А Киро Брейка иска да се доближи, ще го гощава с хляб и сол!

180

Руснак

преди 1 година

Винаги е бил и ще бъде герой на всички не само на десницата.

179

Анонимен

преди 1 година

До АнонименХахахаааааа, откакто Зеленски е там, украинците от 60 милиона , се стопиха на 35 милиона,че още седем милиона , са избягали от "хубавото" управление на Киевкия режим на нацистите и Зеленски, не е за учудване!

178

Диоген

преди 1 година

Според издание,позоваващо се на вътрешна информация,за 1 месец Путин е отслабнал с 8 кг.Има постоянна кашлица и пристъпи. На едно от поредните видеозаседания е използвал "нелицеприятна" риторика спрямо Шойгу,и след силна кашлица е прекъснал картината.А на последните кадри от военен полигон наскоро, бяха запечатани синини на ръката му ,вероятно от абокат. Наближава Задушница :-)

177

Точен

преди 1 година

Путин е точен, целият Запад е пред фалит, ЕС вече е неизлечимо болен. А ние като най-бедни в ЕС имаме по-голям % мигранти от унищожената Украйна.

176

Анонимен

преди 1 година

Бог да благослови Путин.

175

Анонимен

преди 1 година

Не става така,с голи хвалби за "героя" Путин.Над 7 млн. украинци са бежанци навсякъде в Европа! Защо ли не избягаха в любимата Ви Русия, товарищи? Затова пишете,оставете празните приказки на СуКабеева и СоПоловьов!

174

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТвоите минуси, не променят нещата, гледах години наред страшни кадри в Тубата, украинците са превърнати в жалка безправна колония от Киевската върхушка, нагледах се на жестокости, от които може да ти се изправи косата, върнете им свободата и майката им - Русия, друг няма кой да се погрижи за тях!

173

Наградите Оскар

преди 1 година

Наш Радев в сравнение с Путин, е като Брад Пит срещу Дани "Мачете" Трехо.

172

Анонимен

преди 1 година

Като изключим лицемерието и пропаганадата под натиск или по принуда срещу Русия, никой не е срещу Русия, освен англосаксонците,но дори и за тях, не е сигурно, дали реално искат това или така им нареждат, а за нас славянските държави, и украинци ,и руснаци,са наши братя, имаме еднакво отношение към тях и Украйна трябва да се върне при Русия, тези хора ги съсипаха,изтормозиха,убиваха,използваха като роби години наред и няма кой да ги защити и да се погрижи за тях, освен реалната им майка - Русия!

171

Анонимен

преди 1 година

До 209. Ти пък къде видя руска къща(даже и в преносен смисъл) в Украйна за 9 месеца? В мрежата има доста примери от руската "глубинка", и там никой чужд крак няма и желание да стъпи!