124

Э

преди 1 година

Добър ден да не види!!!

123

him

преди 1 година

А пък едни президенти и генерали, де заръчаха бомбене на Югославия, Ирак, Либия, Сирия, Йемен ги обявихме за герои - на някой и Нобелова награда за мир връчихме! Аии гиди двуличници ниедни!

122

Мисля че

преди 1 година

Все някой ден ще го набарат тоя Баранов разплаканите украински майки !

121

наблюдател

преди 1 година

Ох, ох, какво ще се прави ?

120

до 139 (джо)

преди 1 година

Колко са уменията на руските летци най добре показа Матиас Руст като си приземи самолета на червеният площад и най елегантно го паркира до едни волги.Защото от 9 годишен е пилотирал самолети-баща му продавал самолети! А някой руснак едвам избутал гимназия насила е учел 4 години за пилот и после до уволнение е летял стотина часа на самолет!А и немец си е немец-инженер по рождение.А руснака-алкохолик по рождение!

119

Някой

преди 1 година

137,обувките ти сигурно са с лепенки.

118

Анонимен

преди 1 година

ПОРЕДНИЯ ГЕНЕРАЛ ВСЪЩНОСТ В РУСИЯ И ДРУГИ НЯМАТ ОДГОВАРЯШ НА ОПИСАНИЕТИ НЕГОДЕН НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ГЛУПАВ

117

Анонимен

преди 1 година

Ай стига с тоя шмайзер целото немско оръжиестроене е крадено от Броунинг и мг-42 също

116

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин девети месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

115

до 142

преди 1 година

Имам познат работещ в АЕЦ Козлодуй.Бил приет в Долна Митрополия за летец.Отказал се защото там нищо не научил. Завършил ядрена физика и после-работа в АЕЦ-а.Изключително умен човек-не като Радев!

114

до 137

преди 1 година

Кажи ми какво от това което си научил в казармата ти върши работа днес?По улицата кто вървиш маршируваш ли,като видиш твой познат-козируваш ли?Гумите на колата си с вакса ли ваксаш или площта на помешения измерваш с кибритени клечки?Добре е че днес няма какзарма.Младежите не си губят времето с глупости.

113

малко история

преди 1 година

През 1946-та са били пленени и отведени в Ижевск 27 човека от кострукторското бюро на Хюго Шмайзер.В това време Калашников е бил тракторист в завода.Обаче как би могъл създаденият от тях автомат да се казва автомат Шмайзер?Е,никак!А истината си е истина АК,всъщност е АШ.

112

Виц за

преди 1 година

-Голямо, тежко, сиво ,грозно и не рита ,що е то?- Руска машина за ритане .

111

джо

преди 1 година

до летящ журналист До някъде си прав,но Радев не е някакъв от кашимерията, за да станеш летец се изискваха много умения за да влезеш в това учебно заведение трябваше да минеш през сериозно сито. Сега най - големите бездарници са журналистите. Даже детските учителки са по - добре подготвени от тях.

110

История даге

преди 1 година

До хехене бе хе хе просто факт,АК 47 е кпие на шмайзера,калашников само го играе лице модел за закичане на медали

109

Анонимен

преди 1 година

До Звездите ми говорятами не случайно са 33 подчинените му ;)

108

хехе

преди 1 година

До Тъй казваттая история на баба ти шурея ли ти я каза ...ай сиктир

107

хехе

преди 1 година

До до летящ журналистголеми глупости си написал...сигурно си служил в КЕЧ-а иии си доста разочарован та затова лъжеш и пишеш глупости....... при мен си беше яко по устав....пиян в поделението не съм виждал.....гонка имаше ..но си заслужаваше ....не заблуждавай младежта с измишльотините си ...

106

Тъй казват

преди 1 година

Калшников видел влак едва на 18 години биле от едно село в Алтай ,когато създал Калашника в завода е бил немеца Шмайзер,след като немеца си тръгва 66 години Калашников не създава нищо....

105

Звездите ми говорят

преди 1 година

Злото е в съзвездието на Овен и фамилията на тоя е Баранов-Овенон.Е теа не са ли сатанисти баце.Предния път започна войната сега се обостря...