9

СССР

преди 1 година

А какво значи бе продажниккк,тоя мултак гербав във 11 сутринта се обърна по таван миналата година на буш България мъртво пиян,затова се беше скрил това нищожество .И тоя министър на културата ,да учи децата как да карат пияни сутринта .

8

Анонимен

преди 1 година

Наивници.Но значи оеъжието на БА в Украйна.Това ще гласуват.Затова 48 НС ще остане в историята с прозвището гадният парламент!

7

и те така

преди 1 година

свиленски е новият шеф на бсп а нинова отива в Брюксел след изтичането на мандата и . това е причината свиленски да се изказва и показва все повече .обаче серго се завръща и сметките на нинова може и да не излезнат :)

6

Анонимен

преди 1 година

Напротив точно това значи, особенно ако е заложена хартиената бюлетина и оцеляването на БСП !

5

Анонимен

преди 1 година

"По думите му президентът ще избере на кого да връчи третия мандат" Няма нужда президента да избира - отсега е ясно , че ощастливи своето второ "аз" -Ст.Янев ! Защо ли в края на изборния ден така му напомпаха резултата ?!

4

видя се

преди 1 година

Ама вие отдавна сте в умрЕла кома, и най-се страхуват да не сте на софрата.

3

Анонимен

преди 1 година

Ще се коалирате с дявола щом в за пари щото напоследък се заговори и за президентска република и ви треперят гащите

2

Анонимен

преди 1 година

Хайде да ви видим. Ще подкрепите ли даване на военна помощ на Украйна? Какво ще им дадете сега официално, а неофициално? Мизернизи. Давате си дирника на ония наглеци, а армията ни няма с какво да пази народа ни. Проклети продажбите сте всичките в това Народно събрание! От първия до последния.

1

Петю

преди 1 година

Значи Не значи за Вас Чертата е вече до Вас,Айде в Небитието като-НДСВ,Атака,Воля.ВМРО,СДС,ИТН и тн натаътък.