111

КаскетЯ

преди 1 година

Монголотатарския башибозук на късокракияфюрер ще си получи заслуженото много скоро! Жалкото е че двама трима потомци на руски *** и български турци и роми тролят постоянно по българските форуми и полицията спи и не ги е прибрала до сега!

110

В

преди 1 година

Прочетох цялата статия...ей, братя Грим пасти да ядат. Те такива, те онакава. Ние нищо, седим си в Азовстал, на никого нищо лошо не правим, а те бомби пускат една след друга. А ние нищо не правим, седим си. После това с затвора ми хареса, дават ни зърнени храни с пиле и риба..На нашите пенсионери и това не им се полага...Но лош хотел, много шумно и не можем да си говорим с мъжете. А и мъжете отслабват, лош тоя курорт, лош. А ние така за нищо попаднахме в него.

109

Анонимен

преди 1 година

Некои се хващат на фейк украинката ха ха ха!Споко, провокират ви! Красотата е субективна, но ние българите сме по-умни от украинците! Използвайте сиакъла, да различите пропагандата и провокацията!

108

В

преди 1 година

Ало, журналягата, проверявайте си малко информацията. Атаките на затвора в Еленовка са от Хаймарси. Я си припомнете, на кого му подариха такива. Също малко включваме сивото вещество...Затворът е в руски ръце. Защо им е на руснаците да го обстрелват с ракети? Ако искат да убият затворниците, могат да го направят просто с куршуми в тила. Никой няма и да забележи. Също били започнали да говорят затворниците...ами нали са в затвора и руснаците могат да контролират какво излиза навън като информация

107

Мусолини

преди 1 година

Видиш ли журналист,утррррепвай го,поне 1000 причини има за това!

106

Ко

преди 1 година

не ги хвалете тия укри, без помощта от Запад да са приключили всичко. за 30 сребърника се продадоха. ние поне безплатно се дадохме като пълни гл.пен.дери.

105

Анонимен

преди 1 година

колко мило и нежно е описано за укрофермахта а за руснаците нищо че са били бити измъчени и гладни затова нито дума вие от ес сте техни съюзници фашисти мръсни гадни изнасилвачи долно племе сте

104

Анонимен

преди 1 година

Я кажете за ракетите на Путин, свършиха ли? Не ги виждам и ония красавчици дето се снимаха до паното с избомбения Кримски мост в Киев. Оууу забравих, стигнаха ли великите и непобедими ВСУ до Москва или отлагаме? Въйй, а сателитите на Мъск за бедните и изостанали региони без Интернет, работят ли още? Въй въй пусти, лоши руснаци. Не си дават земята и залежите на канибалите от запад.

103

Анонимен

преди 1 година

Много късно сте я пуснали тази пропагандна статия, вече гледахме кадрите с пленените от "Азовстал" нацисти, буквално нацисти в истинския смисъл на думата, голяма част от жените от "Азовстал", са били снайперистки, убивали собственото си украинско население!

102

Щирлиц

преди 1 година

След като не ви харесва в България,защо сте все още тук?За да хулите страната,която ви е приютила,нали сте "бежанци",бъдете благодарни.Нищо,окончателното излекуване наближава,приятно очакване.

101

Анонимен

преди 1 година

Украинките са красиви и трудолюбиви. За разлика от рускините. Които само драпат да се оженят за западняк или ако не може поне за източноевропеец. Само да се махнат от любимата Русия.

100

Анонимен

преди 1 година

Никога не бих спал с украинка -60 % са със сифилис,а 30 % са със СПИН,да не говорим че са грозни и нахални

99

Щирлиц

преди 1 година

Сините очи,и русите коси се дължат на рецесивен ген,уважаеми неонацистки.

98

Анонимен

преди 1 година

лъжи,лъжи и само лъжи

97

Щирлиц

преди 1 година

Господа журнаГ.листи,спрете се за малко,избършете си устните,че от тях капе пяна.

96

Анонимен

преди 1 година

хохълите са най-долното и неблагодарно племе.За нищо друго не стават освен да крадат,да лъжат и да проституират,пфууууу....гнусотиии

95

Украинка

преди 1 година

Не е националност, а професия!

94

Анонимен

преди 1 година

хохлушка докато баба рие по кофите а вие сте ол илклюзив на слънчев бряг доста ще ви попържаме

93

Сандо

преди 1 година

само с емоционални статии няма да мине номера, фактите са криви

92

sd

преди 1 година

Запада ще инвестира и още пари за да унищожи руската недоимперия на злото! Слава на Украйна!