171

Украинка

преди 1 година

Не вярвам нито на една дума, измислици. Ох, занимават ни с глупости

170

Мноооого трудно

преди 1 година

До От цялата статия : Мнооого трудно и било на укропката щото видите ли не могла редовно да си извежда и изхожда кучетата. Въй, много трудно!

169

Анонимен

преди 1 година

30 процента от всяко общество са фанатици и е страшно, когато фанатици са на власт.

168

От цялата статия

преди 1 година

най-големия ужас за нашата героиня излиза, че са и взели кучетата... нищо за прословутите насилвания, нищо за малтретиране, нищо за лошо хранене. О ужас, дали са и да чете книга! И докато тя живяла на пълен пансион, пленниците от руска страна са ги спуквали от бой, кара ли са ги да стоят прави по 8 часа на ден и са пеели украинския "химн". Имаше интервю с един, на който са изрязали с нож "Z", като дебата е бил дали да го изрежат или да го прогорят. Какво "човешко" отношение само!

167

Към 258

преди 1 година

Това да не ти е Дерибасовска в Одеса "Антрикот, курица" Къв го дириш там"военнопленица"Като друг военнопленник нямаше да можеш да плямпаш .

166

А

преди 1 година

Какво и кое да ти погледнат???От един безпристрастен Дедо

165

Анонимен

преди 1 година

Я млъкнете вече,8 години вършихте диващини в Източна Украйна и се правехме,че не знаеме,писна ни вече от вас

164

Анонимен

преди 1 година

Вчера ми обясняваше една украинка кал руснаците изнасилвали деца..да вземат да си поговорят с тая другата, че да съвпаднат версиите..поглеждат ли ги или не?

163

Сашо

преди 1 година

Толкова глупости в една статия не бях чел, но поне да беше написана грамотно. Някой си мисли, че с такава помия може да се прави пропаганда.

162

Кауня от Аскию

преди 1 година

Заглавието на статиката ви иска да провокира съмнения в мъжествеността на Путиновата армия. 5 месеца седяла и даже не я погледнали камо ли да я изнасилят. Истината е че руснаците не пасат трева. И те , както вече се убедиха хиляди българи, знаят че украинките са белите жени с най-ниска полова хигиена в света и носят букет от венерически болести ,най- вече ХИВ. При контакт с тях китайските кондоми не вършат работа а са нужни наши ВИДА - регенерат с грайфер меча ***.

161

Анонимен

преди 1 година

Фейк

160

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

159

Радев

преди 1 година

българското микере руска *** веднага се появи от четците тук стига казва съзливи историк защо не вземеш руски гражданство *** доброволец там неграюотнико

158

Мен

преди 1 година

Хайде стига сълзливи истории.Все пак си била в затвор,при това военнопленник,не си била на курорт.Отишла си на фронта да се биеш и убиваш не да играеш казачок.На война се умира не се хубавее и дебелее

157

тя

преди 1 година

Ще ме разпаче !

156

тя

преди 1 година

Украинките са най- лесните жени в Европа !

155

До гастон

преди 1 година

Гастон ли си по скоро ***. Такива като теб путоносифилистици първи ще висите по стълбовете предатели. Нормалните и образовани руснаци заклеймяват модерния фашизъм на джуджето и се борят за мир. Събери си копейките в шепичка и си ги сложи отзад в кафявата ти касичка, та като дойдат вагоните за мат расия да има да си ги харчиш на воля в Якутия...

154

Анонимен

преди 1 година

BIG-FENВЪВ ВСЯКЯ ЛЪЖА ИМА ПАРЧЕ ИСТИНА

153

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Нищо, някой западен 80 годишен ще те погледне .А и тя с мерак ще го гледа

152

Анонимен

преди 1 година

украинка-развали къща,най-лесните жени в света...веднага дават ,за 1 кифла..