116

Психотерапевт

преди 1 година

Нещастният Гном пелтечи постоянно името на Борисов. Иначе няма как да ангажира внимание - нито е снажен , нито е умен, нито е красив ! Комплексарска персона ! ....И гнусна!

115

Анонимен

преди 1 година

Този мишок защо го показвате,такива като този немат място в политиката...........

114

Далай Лама

преди 1 година

***, много си къс и Борисов не може дори да те види от височината на авторитета си ! Ти , ***, бегай около тъмносините ,там заедно с Пинокио може да наамерите съмишленици и подруги.

113

Анонимен

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВТе са под натиск и ги е страх!

112

карачанаков

преди 1 година

И за какво му е на Бойко да се прегръща с ГНОМ и МАЙ мун??? А и запомни си думите че ще дойде ден да се молите на Бойко,яко сте се запътили към небитието.

111

Анонимен

преди 1 година

До АнонименВсички разбраха, че който се прегърне с ГЕРБ или по-точно с Бойко, стопяват се и изчезват като партия или умират. Бойко е черен, черното се подчинява на команди, излъчвани команди с лъчение към мозъка му, но простьо дали го е разбрал, не знам, не само какво да говори и прави, но и какво да иска да яде, може да командорят!

110

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ВСИЧКИ ВИЕ НЕГОДНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ В ПРОПАДНАЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ НЕ СТЕ ЖЕЛАНО ОТ 75% ОТ БЪЛГАРИТЕ.ВИЕ РАЗРУШИХТЕ И ОКРАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ И Я ПРОДАДОХТЕ КАТО КОЛОНИЯ НА С.А.Щ.

109

Реалист

преди 1 година

Дали е пияница, или уморен, факт е , че се държеше най-нормална от всичките! И понеже не искаше да го натрисат, точно затова го и избраха! Ако се натискаше да го изберат, със сигурност щяха да са против!

108

Анонимен

преди 1 година

И аз се чудих, защо сложиха един алкохолик и уморен старец начело на праламента, всички кандидатури бяха добри, защо не сложиха някой от тях?! То се вижда, че и самия Рашидов му идва в повече тази длъжност, вижда ми се муден, уморен(или може би пиян), оставете го да си гледа внуците, нали това искаше или е някаква друга причината, че сложиха него, не знам, те си знаят най-добре кой да сложат! Ако остане, ще има нужда от добър заместник, защото не ми се вижда напълно адекватен.

107

омразата към Атанасо

преди 1 година

Показва как е нацелил отворчетата на разни мошенически сдружения съсипващи държавата !

106

браво на Атанасов

преди 1 година

Въобще не им цепи басмата гербаджиска ! той каза че ДБ е създадена като партия която трябва да свали ГЕРБ и да почисти ! Открита и ясна позиция няма тън мън......ЗА БСП каза че след започване на войната водят руска политика ,обслужват руски интерес ! А за Възраждане и коалиция със тях се изсмя !

105

Анонимен

преди 1 година

Прегръдката на Герб е смъртоносна!! Ама такива като Нинова още не са го разбрали. Нали тя е в Парламента, това е достатъчно за нея!!

104

Анонимен

преди 1 година

Това недоразувени още от комунизма се врътка да се докара!

103

MAYHEM

преди 1 година

Точно този едва ли и жена му иска да го прегърне...

102

Васко миньора

преди 1 година

Този генарал е политик,колкото аз пък съм военен. С една дума-дилетант.

101

МръснатаПянаНаОбщест

преди 1 година

Някой знае ли защо му викат "Гном" и има ли нещо общо партизанското му име с производството на анфетамин в Разград?

100

анонимен

преди 1 година

Гно-ме, теб ли ще те прегръщат, или неизмитата брада на Ристе лодкаря? Ай сиктир!

99

Ганди

преди 1 година

Абе *** тебе женати не те прегръща , а ти се е приискало Бойко да го направи.Сериозно ли го мислиш това? Ти и мравояда , *** на Прокопиев еми изтичате в канала кое по точно не разбра

98

След ....

преди 1 година

... страстните гушкания с Корни - никакви други партньори!

97

Бате Бойко

преди 1 година

Много му зор на някой да те прегръща теб ! Освен твоите приятели от София Прайд...