28

dsdsadsa

преди 1 година

рашистанците отново демонстрират североизточния си характер.

27

До 38

преди 1 година

Руснак си и си личи по коментара ти. Отврат!!!

26

Jivi

преди 1 година

Този е болен мозък! Абсолютно няма връзка с мозъка!

25

Анонимен

преди 1 година

Той самия джуджак е толкова необразован по история... няколко пъти го е доказал.... дори не з ае от мъже му е езика. Тука се занимаваме с някъв селяккк от руска провинция , които се мазни на властта да може да яде :)) Ако обясни какво прави 1944г руската армия в България, ще му пиша 3ка поне :))

24

Анонимен

преди 1 година

Трябва да бъдете удавени всички комунисти в черно море ритуално. Естествено, че сте окупатори и терористи. Покажете един документ, коя страна от СССР е гласувала и доброволно е влязла в СССР :)) Айдее покажи такъв документ гн водещ от смешна телевизийкаа .

23

Тази новина е факт

преди 1 година

Сега се замазва с твърдения, че този който го казал,може би има временна лудост. А лично аз мисля,че в путинландия лудостта е постоянна и рано или късно фашисткият режим там ще употреби ядрено оръжие,защото за тези зверове живота на другите е нищо. След ядрената война Копейкин ще остане жив и ще празнува руската победа.

22

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда ще да е. Лъжат ви. Путин е добрият, ще избие майките и бащите им или най-малкото ще разруши домовете им, но ще им даде възможност да наричат руския език "роден" и да се учат на него. А те ще са изключително благодарни.

21

Анонимен

преди 1 година

Осъден, не осъден. Уволнен, не уволнен истината е че това изказване е излъчено в ефир, следователно и подобна омраза се насажда в Русия, като в същото време отричат гладомора извършен от Сталин.

20

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Аз мислех,че само Факти са единствената достойна ***-медия, а то имало и други!

19

Анонимен

преди 1 година

Хаджигенов не е призовавал, "само" тегли псувня на дипломат- представител на държава в национален ефир, рискувайки дипломатически скандал...По същата логика това политика на Нова телевизия ли е?Ако някой беше сторил същото в Русия щяха медийно да ореват света - говорим за принципно отношение !! Отделно руската медия е уволнила въпросния изцепил се за случка преди 40 години и се е дистанцирала от същия...Обаче умнокрасивите мозъци веднага наскачаха да раздухат, че това било подстрекаване...

18

Някой

преди 1 година

Пропаднал сайт с *** статии.Вече ударихте дъното

17

Анонимен

преди 1 година

В Украйна подобни изказвания се приемат за проява на висш патриотизъм и доблест, а западните медии си правят оглушки.

16

Анонимен

преди 1 година

Трябва поне един път седмично да дават по тв невероятният филм" Време разделно" .Сигурно и по онова време е имало хора, които не са вярвали, че се извършват такива зверства в една държава, която е в Европа.Не е въпрос да се мрази поколения наред, но е време да се поучим от миналото си, защото подобни неща се извършват близо до нас.И на нас не ни се вярва или не искаме да повярваме.Но един ден ще научим истината и тогава ще живеем с тази вина.Врче сме 21-ви век и подобни зверства са недопустими.

15

Моля моля ...

преди 1 година

Най-голямата лъжа е половината истина.

14

Анонимен

преди 1 година

Поръчкова провокация. Тоя сигурно отдавна е бил недоволен,че в Русия не толерират гей пропагандата и сега е и:::: рискал тая простотия за да си отмъсти на власта. Тия са много коварни и злобни!!!

13

Джо

преди 1 година

Крссовски е хомосексуалист, на него деца не му трябват.

12

Анонимен

преди 1 година

Материалът е непълен и като такъв манипулативен. Постъпката на този журналист бе остро осъдена от директорката на телевизията. То бе наречено диво и отвратително, а той бе незабавно уволнен.

11

Анонимен

преди 1 година

Красовски е известен с това ,че е открит гей и серопозитивен. Сигурно е изпълнил *** поръчка от другарчетата си. Сега тая ще се върти седмици.

10

Анонимен

преди 1 година

До филанкиши.........Явно теб са те възпитали полово още от малък,затова си станал психопат

9

Анонимен

преди 1 година

Нормално е всеки човек да иска мир, а насаждането на омраза е престъпление! Не медии, а пропагандатори на злото!