68

Анонимен

преди 1 година

Има такъв случай. Не е лъжа. И руските коментатори, за разлика от украинските и западните им колеги при такива изцепки на техни колеги или политици, реагираха с гневни коментари. Както виждаме, има мигновена реакция и от медията. А Юри Подоляк дори критикува ръководството на медията, че отдавна е трябвало да вземе мерки срещу този"журналист", известен с безумните си изказвания по други теми. И, че това е било предвидимо. Само да попитам. Фейсбук официални какво разреши? А, моралишчета либерални?

67

Асен

преди 1 година

До 78:Как да няма такова видео,като лично го гледах.Русоробе, това,че пишеш с главни букви,не означава нищо друго,освен,че пишеш само тъпотии.Русия нападна една суверенна държава,вие казвате,че НАТО са виновни!Русия плаши света с ядрено оръжие,вие отново казвате,че НАТО е виновно!Русия ни спря газа и ни обяви за неприятелска държава,но отново: нашето правителство е виновно!Русия убива невинни граждани,не, виновни са си украинците, защото се защитават!Какво ли трябва да направи Русия още??

66

0927

преди 1 година

ОТ КОЙ ПРЪСТ СИ Я ИЗСМУКА ТАЯ ЛЪЖА ДРУГАРКО ЖУРНАЛИСТКЕ ? ТАКАВА ЛИ СИ ИЗОБЩО ? КАК ПЪК ВСИЧКО ПРИЕМАТЕ ЗА ЧИСТА МОНЕТА ? ЕДИН НЕ КАЗА ИСТИНАТА ЗА УКРАЙНА , ЧЕ ТАМ СА НАТО И АМЕРИКА ! КАК ЕДИН НЕ РЕЧЕ ДА КАЖЕ НЕЩО РАЗЛИЧНО , ИСТИНАТА ДА КАЖЕ ! ОО ЯСНО ЦОЦКАТЕ ОТ АМЕРИКАНСКАТА НЯНКА !

65

БОЖИИ СЪЗДАНИЯ

преди 1 година

Винаги ще се намери по някой провокатор. Красовки е служител в телевизия. Украинският ПОСЛАНИК в Казахран обаче, още Август месец заяви: "Опитваме се да убием колкотоп се може повече от тях. Колкото повече руснаци убием, толкова по малко ще се наложи на децата ни да убиват...". Тогава обаче нямаше критики за подстрекателство към геноцид. - - ОМРАЗАТА ражда още повече ОМРАЗА! Всички сме Божии създания.

64

Pesho

преди 1 година

То няма такова видео, ама журналиста си го уволнили... ай стига ватенска пропаганда бе. Всички видяха, че руснака масово е про.ст, беден и предимно пиян. А скоро ще бъде и смачкан.

63

юбералес

преди 1 година

Гледах интервюто, не съм очаквал че през живота си ще чуя такова нещо.

62

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Анонимен-----писателят казва че украинските деца говорели, че живеят зле, защото москалите са ги окупирали и че там е имало и деца с руски фамилии - деца на военни. И тогава водещият добавя ''трябвало е да се удавят в Тисина''.

61

Анонимен

преди 1 година

Що не сте публикували видеото, а? Аз не намирам такова. Трябва да има наказания за журналисти, пишещи умишлено лъжи!

60

гост

преди 1 година

Ха ха ха. Мирише на фалшива новина

59

ФАКТ --НЕОСПОРИМ:

преди 1 година

Изказването на този гад , са показани и във ТВ-ФРИДЪМ....1:1....РУСНАЦИТЕ СА ГАДОВЕ!

58

ЗАТОВА МРАЗИМ РУСИЯ

преди 1 година

ЗАЩОТО СА ГАДОВЕ!

57

Анонимен

преди 1 година

По- извратена пропаганда досега не е имало. Толкова лъжи и манипулации. Позорно е.

56

Анонимен

преди 1 година

'....че тези деца са били рускоезични с руски фамилии момчета, а бащите им били военни.И тук се намесва разпалено Антон Кузнезов Красовски:Абе направо е трябвало да се давят такива в Тисина...,"къде Кулеба видя тук украинчета и урева орталъка

55

Анонимен

преди 1 година

Ее, става въпрос за деца, стига глупости, само *** може да посяга на деца!

54

Анонимен

преди 1 година

Той Дугин отдавна реве че украинците трябва да бъдат избивани.

53

Анонимен

преди 1 година

Ако беше Дядо Бойко просто щеше да се извини на следващия ден и все едно нищо не е казал. Вината на този е че се е заинатил и не се е извинил

52

Анонимен

преди 1 година

За Кулеба кога русначетата, станаха украинчета, да не си е взели поука от Домбас 2014

51

Анонимен

преди 1 година

Тва руснаците са за изтриване !

50

Реалист

преди 1 година

Чудя се има ли все още хора които да се вържат на лъжите в медиите?

49

Анонимен

преди 1 година

2013-а каза, че е гей, наколади Русия, Путин и Медведев, изгониха го от работа, но обиколи половината интернет, стана журналсит за британски медии и навсякъде го спрагаха за смел LGBT герой! Псоле се върна в Русия, където го взеха в медията, да покажат, че взимат гей журналисти, дори и такива, които са ХИВ позитивни.Сега това ... Много, много объркано. Ако каже нещо лошо за Русия, е герой в чужбна. Сега каза нещо лошо за децата на Украйна, изгониха го, но вече е герой на Русия??!?