68

Анонимен

преди 1 година

А защо трябва въобще ние работещите хора да храним мързеливите пенсионери, които нищо не произвеждат?

67

Бунтата

преди 1 година

Дано герб никой не ги подкрепи.Онези двамата г...ве,паси и плюнчевлиев да се хвърлят под влака

66

Анонимен

преди 1 година

Този харвардски"експерт"що ни прави на улави? При него 60%от бюджета отива за пенсии! Отделно нашите осигурителни вноски! Изливане на пари за вдигане на инфлацията! Изграждане на инфраструктурата вдига БВП, намалява инфлацията и дава възможност за по-високи пенсии, заради по-високите приходи! Ю.Корея жив пример! Китай също! А там корупцията е в небесата! Я, ама строителните фирми май не били само на ГЕРБ? Май били още жълти, червени и сини. И при чии зам.мин.ги водят на килимчето? А Кокорко?

65

Анонимен

преди 1 година

Бюджет 2023 е постна пица за пенсионерите и тлъста за строителните ферми и земеделци бостанджии, дсоматаджии, чушкари, тикваджии и пр. Така се точи бюджетът взиман от нашите данъци . Пълно е с лобизъм и в тези управляващи.Лобизма хфранилка на партии и управляващи. Търпи народа.

64

Анонимен

преди 1 година

Бре,бре да му се не види.Гледай кои били най големите крадци в държавата.Защо бе,момчета .Всичко си ни беше наред,нямаше кражби ,политиците ни едни светли личности,по чисти от сутрешната роса.ПП дойдоха и развалиха светлия им образ.

63

Я да мълчиш

преди 1 година

Пропаднал аскувски ***! Заемите, които разписа за 7 месеца, ни върнаха десет години назад. Heкадърен родоотстъпник!

62

Бонбонки

преди 1 година

До ИванХахах далаверите секнали хахахахаа,изпариха се едни милярди ,в проектите им над 50% от стойноста са предвидени за "контрол на качеството ", прекара се газта през комисионери за милярдни ,но не далаверите секнали.Ванка аре по-сериозно

61

в-к Сега 22.06.2022г

преди 1 година

До ИванДефакто пенсиите ги вдигнаха ДПС на 22.06.22г, с предложението за 120 лв .добавка и 14% увеличение ДПС предложиха да стане минимум481лв.ПП просто неможеха да махнат добавката след края на пандемията и увеличиха пенсиите от нема накъде...

60

Военен брокер

преди 1 година

"България си осигури втечнен газ за 20 години" Оказа, че при свободен търг без посредника на ПП има газ в изобилие и то на доста по-ниски цени КОЙ иска посредник на държавната пара-ПП дето не са партия, а само двама опортюниста.

59

Иван

преди 1 година

ПП са честни и човеколюбиви, никой не се сещаше за пенсионерите толкова години - бяха с 200 лева пенсия на цени по 7-8 лева килото. Каквото и да е - далаверите секнаха при ПП, затова е този вой.Няма лошо да се строят пътища, но хората са на 1-во място - иначе е концлагер.

58

fact

преди 1 година

139 - МОГАТ, МОГАТ.

57

С танка

преди 1 година

До РалицаБойко не даде на никой 3 милярда те са на кредит и трабата е на България и се плащат такси за всеки кубик газ на България.Трабата в момента е от общо европейско значение особенно след взривовете по Северен поток.Трабата носи по 0,5 милярда всяка година и с част от с тези пари се покрива кредита.През тази траба може да тече всякаква газ не само руска.От гледна точка на икономическите ползи и евтиния кредит трабата е отлична инвестиция гарантираща постоянни доходи за поколения.

56

Евалариус

преди 1 година

Тоя един път след пици пред медиите заплашваше руснаците с нашта армия- има сърце нищо, че при първата ракета ще си е у дома отвъд океана ,но заслужава уважение само заради тези думи .Не бяхме ги чували от Първата световна война насам .Респект ....

55

Анонимен

преди 1 година

алчността и глада ти са вредни за държавата ни, толуп, дърпайте към канада с гeй приятеля ти

54

РадевитеШарлатанчета

преди 1 година

Датчанина Янус Фрис създал скайп не го домарза човека звънна ни да ни разкаже по Бтв преди първите избори що за служител му е бил тоя,с пълномощното е продал програмния продук и след съд в Лондон е върнал полвината пари .По закон трябва управителя на чужда фирма да е в България или да си назначи "съдружник" Асенчо не изпуснал възможноста и наказал създателя на Скайп с 8 милиона....крочо пък обира труда на БАН в сферата на пробиотиците и изнася ноу-хауто отвъд океана като свое...

53

Падаря

преди 1 година

Тия с кво лице още са тука ,върнаха България в 90 те. Инфлацията ни е двойна от тази в германия благодарение на този търгашин

52

Ралица

преди 1 година

Бойка ханъма иска да има правителство за да може да изпълни клетвите които е дала в харема на Ердоган пред султана, а именно Турски паток 2, още 2 милиона българи да изгони от страната, за да може Турция да проведе руски референдум в Южна България и да я анексира. Затова бойка кадъна наливаше 12 години пари основно в Южна България, за да я подготви за анексиране, да е по развита, по малко пари да трябва султана да налива в този район. Това е целта на бойка кадъна и харем гроб.

51

Ако трябва ще се

преди 1 година

пролее кръв, но ДПС-арско ГЕРБ-ерастката мафия, ще бъде изкоренена от милата ни родина. На мястото на Кирил и Асен ще предвидя в бюджета нови затвори за поне 4-5 хиляди, а след конфискация на имоти и пари, включително от офшорки ще има достаъчно и за пенсионерите и за магистралите.

50

Анонимен

преди 1 година

Политиците се превърнаха в най-мразените същества. Язък, че сме народ на над 1300 години, щом позволихме на всякаква *** да се намъква в парламента. Герб довърши а започнатото от предишните, направиха ви бедни като църковни мишки и сега искат да ви довършат. Погледнете имотите им, спестяванията. Сами си гласуват заплатите, отпуските, бонусите и всичко, къде го има това. Без никакви изисквания за депутат, но с много екстри. Модела е сбъркан. Работодателя трябва да определя, т.е. народа, а не те.

49

Гешев

преди 1 година

асенчу , къде са милиардите дето теглеше всяка седмица ?