88

Шмекери

преди 1 година

Тия ПП само популизъм и маркетингови лъжи.Ако не довършим проектите до 2024 г. ще връщаме милярди на ЕС!!!-ФАКТ!!!Та ако няма пътища нема да има и пара за пенсии през 2024! Махайте мошенниците от ефира,че за 2 години ни върнаха в първи клас!

87

ТОЗИ ДРУГАР....

преди 1 година

Е НАЙ-СЛАБИЯ И НЕГРАМОТЕН ФИНАНСОВ МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.... В ГИМНАЗИЯТА ОЩЕ СЕ УЧИ ЩО Е БЪДЖЕТ, ЩО Е ПЕНСИЯ, ЩО Е КРЕДИТ...

86

Анонимен

преди 1 година

Кой е изкарал тези пари за пенсии , че така се раздават , не ми е ясно. Хубаво е възрастните хора да се чувстват нормално и добре, но се очертава сериозна криза на работещите домакинства, които в крайна сметка хранят пенсионерите.

85

Анонимен

преди 1 година

Асене, бюджета не е за пенсии, бе поразнико! Пенсиите са от НОИ, а бюджета трябва да спре да финансира пенсии и здраве! Такива типова, като тебе ще докарат прогресивен данък и народът съвсем ще се разбяга по чужбина! А без магистрали- забрави за инвестиции- до Русе и Варна вече сме закъснели поне 20 г. Киролените са си баш комунисти! Не социалисти, а комунисти!

84

Анонимен

преди 1 година

Това ококорено прасе, защо не каже за дълговете, които изтегли, за да си купи евтини гласове ??? Държавата е пред фалит и е принудена да тегли още заеми, заради този дЕеееБил, той пак акъл дава. Нали ви видяхме, 2 пъти по-висока инфлация от Европа, 2но по-високи цени на енергоносителите за бизнеса.... Корупция навсякъде и на всякакво ниво!

83

Анонимен

преди 1 година

Тоа така си ги измисля цифрите не могат приложат едно швейцарско правило вече колко време само социални пакети тука не бе трябва време да мине един чай да си направи трябва време да видим как дали във времето ше стои

82

Анонимен

преди 1 година

Тоз ге.йбераст ще се не скрие.

81

Гого

преди 1 година

Прав е кокоран, вземе ли властта тиквата, пенсионерите ще видят увеличение през крив макарон, а нашите фирми пак ще полгат фалшив асфалт.

80

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам - не е ли тяхна работа да приемат или не приемат бюджета , това от служебното правителство е само предложение . Да не говорим че при ПП за първи път в историята започнахме годината без приет бюджет , а като нактая го приеха , трябваше след 2 месеца да се преразглежда

79

Анонимен

преди 1 година

Киро и Кокоро се заканват, че пак ще направят правителство и ще продължат да ограбват и заробват с милиарди дългове България и българите. Асене, как ще го направите това правителство, с кого? С БСП и ДБ не става, дори да купите депутати от други партии, както си купихте от ИТН - пак не става. Празни думи на един празен хомонекадърник, лъжец и доказан крадец.

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90, много резонен въпрос! Тази система на солидарност трябва да се разкара. Пенсионерите не са виновни, че са вкарани я нея. Всяка една солидарна система прецаква можещия и знаещия за да издържа нищоставащия и нищоправещия. За това и пенсионерите не получават реалните си пенсии. Както и всички плащаме за продъненото здравеопазване и накрая отиваме на лекар и пак доплащаме. Настават времена, в които на всеки трябва да се дава според приноса! Не сме равни! и няма да бъдем!

77

Анонимен

преди 1 година

строителните фирми във военно-строителния комплекс? На война ли ще ходим бе асенчо? Я се хващайте на първа линия с кирчо просото!

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90Много си ***,тези мързеливи пенсионери са нашите родители,които когато е трябвало са работили и произвеждали ! Работили са и са издържали такива като теб,а сега взимат обидно малки пенсии !

75

Nick

преди 1 година

Ами да ... по добре да отидат за строителство ( при съответният контрол ) отколкото за пенсии и заплати, защото във времето ще има някаква възвращаемост, спасени животи и икономически растеж. Пътуването в Северна България е армагедон. Постройте я вече тази Хемус и скоростните пътища, които я свързват с Русе и други големи градове. Видяхме ви вас какво можете. Реално две години управлявате и само разруха и заеми. Нищо друго. Чак не мога да разбера как още някой ви вярва.

74

Анонимен

преди 1 година

АБЕ НЕМА ЗНАЧЕНИЕ, ВАЖНОТО Е, Ч ЕПОДКРЕПЯМЕ УКРАЙНА, ЩЕ ПРИЕМАТЕ ЕВРОТО И ВКАРАХМЕ РСМ В ПРЕГОВОРИ, ДА ВИ...МАКЯТА! КАТО СЕ СЕТЯ,Ч Е ВИ ХОДЕХ ИНА ПРОТЕСТИТЕ... ДОБРЕ ЧЕ СЕ УСЕТИХ И НЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС, ИЗ МЕЕКЯРИ!

73

ХАРВАРД???

преди 1 година

"А българската икономика в условие на кризи отчита най-големия си ръст последните 15 г., ако това се нанесе - ще има ръст 4%" - ЕТО КАК ГИ УЧАТ ДА ЛЪЖАт в харвард! ТО НЕ МОЖЕ ТОЛКОЗ НЕКАДЪРЕН ИКОНОМИСТ ДА СИ, ДА ГО КАЖЕШ ТОВА! ПЪЛЕН ТА.АК!

72

Анонимен

преди 1 година

ХАРВАРД ПФУУУ! ТО ВЕЧЕ В БГ ХАРВАРД СТАНА ЗА ПОДИГРАВКА!

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90. Пенсионния фонд, най-богатия в НРБ, създаден много преди 1944 година, беше откраднат от комунистите в края на 70-те години. До тогава пенсиите се изплащаха от пенсионния фонд, а след като комунистите от БКП го ограбиха, пенсиите се изплащат от бюджета. Не са виновни пенсионерите, те са внасяли големи пенсионни вноски, но заплатите тогава бяха малки, а после имаше дефлация.... Виновни са ***, които ограбиха пенсионния фонд, и сега пенсиите се изплащат само от бюджета.

70

Пурко

преди 1 година

Асене, кой беше министър в служебния и в редовния на ПП+ДБ+БСП кабинети? Кой състави бюджета за 2022г.? Бюджет, докарал в България инфлация два пъти по-голяма от ЕС. Асене, къде са милиардите, които изтегли като заеми, къде са милиардите, които наследихте от правителството на Борисов? Къде са парите от посредниците на газ и горива? А, от цената на тока? ПП падна поради лоша икономическа политика. Ти си въобразяваш, че си велик бюджетар. Не си, а не спираш да дърдориш, точно като Р. Гечев-фалита

69

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев е осъден на две инстанции от съда в Лондон за измама над датския си съдружник във фирмата им.