34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 А според Вас Украйна суверенна държава ли е?

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А според Вес, Украйна суверенна държава ли е?

32

Анонимен

преди 1 година

До До 23 Като гледам как пишеш, сигурно си *** и то изключително неграмотен. Пища този коментар, за да ти спрят паричките. Просто не им вършиш работа, а напротив!

31

Анонимен

преди 1 година

Слава на Америка ,те са най-силни по пропагандата.Смях в залата

30

Анонимен

преди 1 година

Според законите може да откаже и да излежи отказа си. След като излезе към него ще се отнесат като човек без Родина. И тогава ще му се намести пипето. А че Русия е в опастност, той ли механикът от горно нанадолнище знае това добре. Или Президента, който 100 пъти им повтори на американците да изтеглят Нато от границите на Русия. Русия е обект на апетити заради богатствата си и някакъв *** решава дали това е така или не. Но съм сигурен, че вече добре са му го обяснили.

29

Анонимен

преди 1 година

Някой би ли обяснил що за дълбок комплекс е да работиш като мод e pa cт и да триеш и блокираш всеки, който назове "професията" ти. Даже трие и по-стари постове, несретникът, което е добре, защото трие и разни компромати, които няма как да се проследят, но то отде да се осъзнае, не-острото, че ми прави услуга. Що за комплекси, то че е неловко да работиш това, неловко е, ама чак такива крещящи липси и неудовлетвореност! Чак няма дума за това, май мод e pa cт е подходящата дума.

28

АБСОЛЮТЕН ФАКТ

преди 1 година

ВСИЧКИ,КОИТО СЛАВЯТ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ВЕСТНИЦИ РУСИЯ И ПУТИН,ЖИВЕЯТ В НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ

27

Анонимен

преди 1 година

Бой по тъпите тикви на руснаците в Херсон!

26

Анонимен

преди 1 година

Прочетох до "500 МИЛИ" и спрях. Пропагандата е на обидно ниво.

25

Анонимен

преди 1 година

Соц-букварите пропускат факта, че руската армия освободителка на Балканите е съдържала основно финландци, украинци, румънци, сърби, черногорци, българско опълчение и хайдути на предна линия. Руските войници са в резерв. Българските чорбаджии са организирали производството и снабдяването на армията с необходимо продоволствие. Хайдутите са били разузнавачи.

24

Анонимен

преди 1 година

Вълчан войвода напълни руски кораби със злато и скъпоценни камъни за руския император и плати за руската армия и за руско-турската война. Справка архивите. Историците го знаят. Кремъл плаща със златото на Вълчан войвода, за да си мълчат. Да, ама има и такива, които са българи, а не кремълски блюдолизци.

23

Анонимен

преди 1 година

Това като Американците, когато нахлуха във Виетнам и изтрепаха 7 милиона невинни. И викат американците - той падна за родината си. Питат го - ама американецо за чия родина? За вашата ли? Щото вашата родина САЩ не беше нападната! А вие нахлухте във Виетнам, в чуждите земи, да трепете невинни! Аз разбирам да е паднал за родината си, но да са нападнали САЩ и да я е защитавал. А те нахлуват и нападат една сувереенна държава

22

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическите долари говорят.

21

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Значи Михаил няма нищо против "Алеята на Ангелите" в Донбас да става все по-голяма !?

20

Анонимен

преди 1 година

прав е....

19

До 17

преди 1 година

Украйна, дето е в пъти по-корумпирана от България, разгони фамилията на руснаците. Що и ние да не се пробваме? Не е като да не сме ги пердашили в миналото...

18

Сценария на

преди 1 година

сапунката от БибиСисито ли е?!? Интересен разказ,плод на болна амбиция и увредено въображение,с елементи на фантастика и мистерия! Достоен конкурент на DW, Фашингтон Поузт и фРойДерс... Но все още далеч назад от ФаТки.Бегай и научнофантастичните сюжети на заклетия евроатланДик Джамбазов,сравним само с Сополан Пуси,скопения еврEin!

17

Анонимен

преди 1 година

Да се бием с Русия хаха с над 2 милиона пенсионера и още толкова джунгали то сме пародия на държава

16

До 14

преди 1 година

Ти като не си продажник за долари ходи се бии като доброволец в руската армия. Аре, нали сте много войнолюбиви и мразите укрите?? Руската армия има нужда от вас, защо се криете като мишоци???

15

Гз

преди 1 година

Е значи по тая логика няма да ни пращат да се бием в русия, ще ги чакаме те да дойдат.