74

Ха ха ха

преди 1 година

Американската пропаганда не спи.

73

Анонимен

преди 1 година

Правилно е казал човека че не иска да се бие в някаква измислена война от Путин. Не е нападната Русия защо да ходи на фронта за лудите идей на Путин? Като искат да се бият в Украйна да ходят тези от Кремъл да ги видя как ще умрат от страх още на третия ден. Луда и безсмислена война създаде един човек и всички му ходят по гайдата жалко.

72

Кори

преди 1 година

Доста са мотивите които могат да те накарат да воюваш. Най-убедителният е да воюваш за страната си, ако е нападната. РФ не е нападната от Украйна Друг мотив може да бъде реваншизмът. Украйна не е воювала срущу Русия, за да търсят руснаците реванш. Въпросът с мотивацията е важен, не можеш да искаш хората да умират за нещо което не разбират.

71

Правилното е:

преди 1 година

Казва се зомбирани и глупави ***.

70

До 72

преди 1 година

Най-правилно е да се каже ***.

69

да си го кажем

преди 1 година

До Анонимен"Това с претенциите на руснаците" същото е и с това което ти казват от запада, ако не си черен или жена, или черна жена обра.тна няма да си на мениджървки пост, няма филма ти да се бори за оскар, защото нямало такива на тези позции, после търсят хора които да са прозводителни и да са добри в работата си защото тези които са ги назначили не стават и за *** за зеле

68

Естествено

преди 1 година

От Укро бандеровците никой не се е опитвал да избегне мобилизацията. И няма мъже от Украйна дошли в Слънчев бряг да хленчат за социални помощи от 1000лв. пред общината със скъпоструващи Лексуси...Само вижте кадрите от Киев как се бият и бягат от властите да не ги мобилизират ! А разказите на пленени украинци са достатъчно красноречиви за това как са докарани на фронта и какво ги чака при отстъпление...

67

Истина

преди 1 година

всеки който има малко нормален живот не иска да ходи на война, но ако ще се избира между да умреш от глад или на война, тогава всеки ще избере войната. Най-лошото е че за война говорят хората които никога няма да отида на фронта. Трябва да се приемат закони на всякъде, президенти и министри да са задължително на 1ва линия на фронта, тогава ще искам да видя Зеленски и Путин дали ще искат война или някой от останалите хора които само дават заповеди от топлия кабинет

66

Българин

преди 1 година

Националните предатели, винаги са били идеалната "плячка" за чуждата пропагандна машина.

65

Анонимен

преди 1 година

Това с претенциите на руснаците е точно като претенциите на мохамеданите, които отиват да живеят в демократични държави и искат да направят навсякъде шерият... Ами като сте отишли в друга държава ще спазвате тамошните порядки и закони. Като не ви харесва, просто можете да се махнете. Та и руснаците така искат да налагат навсякъде комунистическият "руски мир" ("руски свят", който е реално съветски свят). Ами никой не ви иска комунизма.

64

До 78

преди 1 година

Руснаците в Украйна сами са решили да живеят в чужда държава! Ако се чувстваш чужденец в чужда държава и не ти харесва живота ти там, ами отиди си в Русия! Ще се чувстваш на мястото където винаги си искал! 30 години живяха без проблеми в чужда държава с украински паспорти, сега се сетиха че били руснаци. В Русия има достатъчно място за всички руснаци!

63

Край

преди 1 година

Руснаците в Украйна не са ли част от Родината на този руснак. Или да ги оставим на Азовци ... Добре че всъщност няма такъв руснак.

62

Петър

преди 1 година

До 63:И украинците са като всички хора:има и добри,и лоши, и патриоти,и измамници. Да, явно доста украински мъже са избягали от войната (може би по-заможните).Но това не означава,че трябва да обявим всички за "негодници". Напротив,длъжни сме да сме съпричастни към невинните украински жертви и народ, който вероломно бе нападнат от един азиатски агресор!Но изглежда на путинофилите думи като "състрадание" и "емпатия" са непознати,те си имат едни опорки и си ги повтарят до безкрай:)

61

Анонимен

преди 1 година

И къде е сега този руснак ?Да не е отишъл доброволец при украинците ?

60

Анонимен

преди 1 година

... Най-големия руски престъник на 21ви век е кремълското джyдже Путин...

59

Анонимен

преди 1 година

Тук ако си признаят ,кои са Путинисти в коментарите тежко им се пише.

58

Анонимен

преди 1 година

По отношение войната в Украина има само една пропаганда и тя е на Путин.Другото е забрана за разпространение на фалшивите неща на Путин.Това е кратко и ясно.И другото ,стане ли военно положение в нас,Путинисти идвам при вас .Толково много са се издали до сега.Да имам и таканаречени приятели.Но и за тях няма да има прошка.А набираме и айпи.

57

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да нападбе Русия и не фо е правил от години.Само пропагандата на Путин де опитва да изкруви нещата.А в България има много Путинисти.Гова е основния ни проблем.Не е нормално да имаме президент Путинист.

56

Време е Путин

преди 1 година

и обкръжението му дебелокожи руски капYти да запопнат да гледат снимки и видеоматериали от *** на Мусолини, когато в следствие на изливането на народната любов към тях и скачане върху телата им, лицата им преминават в 2D измерение. Но това няма да е достатъчно. За да помнят позора идните поколения, след като руският народ им се порадва и тълпата поскача върху лицата им, вместо в гроб телата им следва да бъдат хвърлени в скептична яма.

55

само

преди 1 година

краварска пропаганда