24

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече обмисляла да прави "специална военна операция" в Русия, за денацифициране на Русия и да се махне наркомана в Кремъл от власт...

23

Анонимен

преди 1 година

това нещо ще разяри още повече Вовата да унищожи окончателно фашистите

22

Сата НАТО

преди 1 година

Кой е доказал, че това е украински обстрел?

21

Анонимен

преди 1 година

И какво от това че имало мъртви в руската незнам каква си област- ми ще има и дай Боже повече да има!

20

ПорЦелан

преди 1 година

Не може да бъде! Руснаците се самообстрелват. те така стрелят и по Донецк, Запорожката АЕЦ, Херсон ...

19

Свалайте Статията

преди 1 година

ВЕ-Д-НАГИ-ЧЕСКИ!!! Що за евроатлантици сте вие бе ей!! Ние тук морал ли ще защитаваме или геополитика ще правим!! Веднага да напишете опровержителна статия и да тупнете едно портретче на кокаиновия гном в Киев как се плюнчи пред екрана и иска пари! с тъжно-гневен поглед.

18

Кой написа статия?

преди 1 година

Бърже Бърже да дава обяснения в КОЗЯК! Да му понабият канчето в Задната стаичка където набиват канчето и на евроатлантическите пишман политици в нашето НС!

17

Скапан наркоман

преди 1 година

Гний бе наркоман Киевски с тебе! Нарко клоун и безподобен морален ***!

16

Анонимен

преди 1 година

Когато Украйна стане Русия, Русия ще дължи на САЩ пари за оръжие (това на кредит заето от Украйна в момента) :)

15

Никой

преди 1 година

Ако Украйна е фашистка държава то нациска РуZия със своя фюрер са еманация на демократичен и правов ред.

14

Анонимен

преди 1 година

Нацофашистите, криминалните типове в Кремле, техните подръжници ги чака справедливо наказание.Затворите ще бъдат пълни с рашисти и техните поклоници. Белене е належащо да заработи с пълен капацитет.

13

Ще го чегъртат

преди 1 година

Зеленски май ще го чегъртат от някой тротоар скоро. И няма да е заради Руските удари или Американско предателство. Неговият собствен народ ще му ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ДО КОЕТО ГИ ДОКАРА! ЗАЩОТО ТОЯ Б-О-КЛ-УК ДОЙДЕ С ОБЕЩАНИЕТО ЗА МИР, А НЕ МУ СПИРА УСТАТА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. 2021 Новмври каза че атомна бомба щели да правят. Онзи ден говори за превантивни ядрени удари по Москва. Мост взривиха. Е виждат се резултатите!!

12

фащам балкана

преди 1 година

Тази зима на балкан ще е! Нацепил съм дърва има за две зими! Горе в балканеца отивам, пък нека пращат призовка щибаняците от ДБ! Аз за интересите на САЩ няма да ходя да гина. Да ходи да се бие Христо Иванов и лунатиците около него.

11

Страшното идва!!!

преди 1 година

Скоро ще почва битката за Херсон! Страшно ще е! Укрите се мъчат отчаяно да разбият язовирните стени и да потопят целия град. Мъчат се да взривят и Атомната ел. централа. Ще идва армагедона скоро! Запасявай се с вода, консерви!!

10

Купих си танк

преди 1 година

Танк на старо от армията! Намерил съм и снаряди на черния пазар! Мисля скоро да го подкарвам и да ги подхващам нацистите! До Укрия все ще го закарам някак си!

9

Прощаваме ви фашки

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

8

Нещо ново има ли?

преди 1 година

управлението на тази квази държава практически е в ръцете на нео-нацистки групировки? Това кой и кога ще го признае! Аман от двойни стандарти и от политици които си затварят очите пред очеизвадни факти! Все пак фактът че в западна медия признават избиването на цивилни от Укрофашистите си е цял напредък.

7

Нацистите на пепел!

преди 1 година

Ще ги пепелят! пред Херсон ще бъдат изпепелени десетки хиляди нацисти и наемници главорези! Няма да има кой да ги зарови! Бай Дрън отсега е пуснал поръчка в Пентагона за лопати да им пратят на фашките в Киев!

6

Свещите свършиха

преди 1 година

Свещите свършиха! В Лвов са свършили всички свещи! Укрофашистите не спират да палят и да се молят! А и ток няма! На светлината на сеещите четат Моята Борба на чичкото с мустачките!

5

Укрофашистите

преди 1 година

Не спазваха Минските споразумения. Бомбиха цивилни 8 години. 2021 началото наркомана промени конституцията и практически направи връщането на Крим конституционна цел. А Ноември 2021 в Мюнхен каза ча Украйна щяла да се сдобива с Ядрено Оръжие. За капак От Дек 2021 Украйна почна мобилизация на големи войски на изток и се готвеше за офанзива. Русия просто ги изпревари.Обаче Русия била агресора! Айде бе!