44

Дончо

преди 1 година

Ти да видиш. Започват и да си признават.

43

до 57

преди 1 година

Михаил не е грузинско име, вероятно е имал смесена кръв. Рускините по традиция са били използвани и чрез бракове да осигуряват предимства за Кремъл. Михаил Малхазович Чхеидзе е бил на руска служба, изпратен от Коминтерна на ръководи атентата в Света Неделя през 1925г. Коминтернът е бил под контрола на ЦК на КПСС.

42

Анонимен

преди 1 година

Соц-букварите пропускат факта, че руската армия освободителка на Балканите е съдържала основно финландци, украинци, румънци, сърби, черногорци, българско опълчение и хайдути на предна линия. Руските войници са в резерв. Българските чорбаджии са организирали производството и снабдяването на армията с необходимо продоволствие. Хайдутите са били разузнавачи.

41

Анонимен

преди 1 година

До номер 55 въпросният разознавач е от грузински произход според името.

40

Анонимен

преди 1 година

Вълчан войвода напълни руски кораби със злато и скъпоценни камъни за руския император и плати за руската армия и за руско-турската война. Справка архивите. Историците го знаят. Кремъл плаща със златото на Вълчан войвода, за да си мълчат. Да, ама има и такива, които са българи, а не кремълски блюдолизци.

39

Анонимен

преди 1 година

През 1925 атентатът в Света Неделя е финансиран от Коминтерна и ръководен от руският разузнавач Михаил Малхазович Чхеидзе. Финансирането на Коминтерна и на комунистическите партии по света става по решение на Централният Комитет на Комунистическата партия на Съветския съюз. Атентатът е осъществен от български комунисти. Загубват живота си повече от 200 души, ранени 550. И днес Кремъл финансира предателите на България.

38

Анонимен

преди 1 година

Не искам десетия минус да му го сложа ама не ще ще..

37

Анонимен

преди 1 година

Сатана минус за теб от мен но защо не ми се хваща сигурно има отговор точно в обратна посока на твоето твърдение.

36

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица, военият анализатор Аристович, си го каза ВСУ не е съпричасно към ударите в Белгородска област, Ростовска и другаде в Русия, всичко тези удари са от руски ракети."" Руската безаналогова техника явно дава отклонение от няколко десетки километра!

35

По същество

преди 1 година

Албански реотан= българска медия.

34

пуйката

преди 1 година

Положението е явно извън контрола на Киев.Дотам води нарастващата ненавист.И преди съм споменавал,че немци и французи на първата Коледа на Първата световна война си ходят на гости из окопите и се черпят,после немците,за да воюват войниците им пускат газ на французите и три години са се трепали без отдих.Няма и нужда от наказателен удар - и без него вече се трепят без задръжки.

33

Путкин лапа кура

преди 1 година

И Костя Копейката също

32

Анонимен

преди 1 година

Нелито да не е започнала да изкупва грехове, ква е тази антиурковска статия!?

31

Анонимен

преди 1 година

Това вече е Гаф! Публикувате истината.

30

ПорЦелан

преди 1 година

До "Сата НАТО". Никой не е казал че това е украински обстрел. Това е обстрел на базата на разузнавателна информация от НАТО, с НАТО-вски оръжия, НАТО-вски боеприпаси, а напълно възможно и с НАТО-вски наемници от Полша, Румъния ...

29

(-_-)

преди 1 година

Усещате ли как леко обръщаме палачинката? Естествено накрая запада ще си избърше г7за със зелето.. И така, по живо, по здраво напред към светлото бъдеще..

28

Анонимен

преди 1 година

Неизбежно е, *** тази зима ще превземат Одеса, после Зеленски ако още ръси глупости, ще го хванат където и да е!

27

Анонимен

преди 1 година

Путин е направил специално заявление по една руска тв "Търпение, още 35 г. и ние ще победим"...

26

БАНко

преди 1 година

ТОВА НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА ЛИ НАПИСА ????

25

Д2

преди 1 година

Много малко следващия път повече. *** не трябва да ги жалим, те без това са полухора полузомби.