131

Анонимен

преди 1 година

*** от призованите трябвало да си носитя от вкъщи аптечки и на двама имало по 1 ръждива пушка

130

Iv

преди 1 година

Според общоприетият стандарт всичко от нулевия (гринуич) меридиан до 180ти е изток в посока срещу изгрева на слънцето. В този смисъл "Запад" обхваща само два континента - Северна и Южна Америка. Като съм чувал, че и в двата против Русия са само САЩ, има ли смисъл да питам какво означава "колективния запад"?

129

Анонимен

преди 1 година

Zутин ритна камбаната ! Двойниците му са в паника. Украйна изтиква ВА ТЕН КИ ТЕ от територията си. Бог наказва тираните. Само Горбачов почина нормално. Кремълските тирани починаха от отрова и куршум.

128

123

преди 1 година

Според Женевската конвенция , депортирането на цивилни от окупирани територии е престъпление. Според Женевската конвенция и бомбандирането на градове и цивилна инфраструктура е престъпление.

127

Анонимен

преди 1 година

Путин на съд за престъпрения срещу човечеството !@

126

Анонимен

преди 1 година

Стандартна руска тактика на терор върху местните!

125

Милеслав Божилов

преди 1 година

Днес,стига писахте глупости,да ви ....майката. Човешки щит???? Алооооооо. Там живеят нормално хора,а не муджахидини

124

Анонимен

преди 1 година

Руснаците евакуират хората, но *** е платена мисирка.

123

Анонимен

преди 1 година

Да симпатизираш на кръволока Путин или трябва да си ненормален, или безмозъчен русофил!

122

До Iv

преди 1 година

Русия воюва срещу Запада в Украйна..Войната с Укра на приключи за седмица през Март! От тогава Запада налива 140 милиарда долара и безкрайни оръжия..Украйна се използва като военно поле само..Почти се обезлюди..10 милиона се ивакуираха на Запад, и в Русия други 3 милиона..сега като няма и ток и вода и последните ще избягат!

121

DW =WC

преди 1 година

поредна жълтокафява пропаганда... Местя го!

120

ПорЦелан

преди 1 година

Накратко казано - не готвят, но се подготвят за най-лошият сценарий, ако украинците разрушат стената на каховската ВЕЦ. Те гледат да спасят повече цивилни, но украинците стрелят по тях.

119

Когото трябва

преди 1 година

Долни лъжци! Това да е са укронацистите да ползват хората за жив щит! Вие се превърнахте в рупор на евроатлантическия неофашизъм! Продажници ***!

118

Анонимен

преди 1 година

Урките най-вероятно ще ударят към АЕЦ-а, а не към Херсон. На тях им трябва ток, за изнудят и да си гарантират новите заеми от нато.

117

Анонимен

преди 1 година

ЕС пропагандата е предназначена за де'6или, каквито са си евроатлантиците.

116

Iv

преди 1 година

"...В Киев са убедени, че Западът не бива да оставя това без отговор..."??? Последно кой с кого воюва?

115

Гларус небесен

преди 1 година

Интересно е как като евакуираш населението в хотели на Ч. Море ще. ги ползваш за жив щит на там от където идват? Това е *** отвличащ маньовър на генерал Суровикин преди главния удар който няма да е в Херсон. Може и да няма такъв ако укритие пред предстоящата ужасна зима клекнат и поискат примирие.. При всички случаи очакваната от нас и НАТО перемога се отлага за другото лято.

114

Анонимен

преди 1 година

До ало алоУкрайна е законна руска територия, украинците са руснаци по произход, те са руснаци, самото наименование У-край-на, означава "у-край-нините на Русия" и е дума за местоположение, а не държава, всичко там е руско векове наред и тяхната естествена родина е Русия, спрете да пращате оръжия и се изтеглете всички чужденци от там, за да миряса Европа, Русия с Украйна включително, не убивайте повече хората там, възстановете търговските връзки, няма по-добро решение за всички, от това!

113

Анонимен

преди 1 година

Не му се обиждайте на хаха, той води коментарска война на два фронта- и други статии за Украйна пардон фронтове има, а русофоби не достигат!!

112

Анонимен

преди 1 година

До хахаЩе ти връчим една пушка и веднага заминавай на бойното поле, след като много ти е зор да наливаш масло в огъня!