82

юбералес

преди 1 година

Ако СССР не се съпротивляваше на Вермахта и САЩ не ги въоръжаваха и хранеха - нямаше да има втора световна война.

81

най виновни са тези

преди 1 година

Който не дават оръжие на Украйна ! Окупатора трябва да бъде разбит прогонен и унизен НИЕ от рубладжии акъл не искаме забранете им пропагандата отвратителна !!

80

Анонимен

преди 1 година

Дето заплашваш Беларус със Нато правиш лош имидж за Нато те нали са отбранителен съюз бе...

79

До 91

преди 1 година

Кого ще накараш бе! Като искаш Русия да загуби, хайде марш нафронта в Украйна да се биеш! Ти украинците даже не искат да себият, стаят се на Черноморието или в Полша/ Германия пълно с украински мъжи..

78

Към равнопоставеност

преди 1 година

Перфектно и точно изказване. Този феномен е световен. В Германия е същото.

77

Анонимен

преди 1 година

Значи хаймарс изпарява всяко желание за война. А що ще хаймарс на чуждата земя. Хаймарс е окупатора

76

Ако посмее Белорус

преди 1 година

Да се намеси НАТО трябва да ги удари ! Както е казано путинова Русия тази война няма да спечели ,ако трябва и всички ще воюваме срещу тях ! който не иска ще го накараме ! България е във НАТО, е има много предатели тука ,ама ще се справим ,като начало ще дадем всякакво оръжие на Украйна . копеичовците и бесепарите само ще гледат и ще мякат когато оръжията тръгнат !

75

мазепа

преди 1 година

Арестович сметна, че при 500 души на ден, ''с гомелската руска групировка от 10 хил души - ще приключим за 15-20 дни''

74

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Нато подстрекаваха за войната и после ЕС тоже Всички които дават на ук. оръжия са също виновни.

73

Анонимен

преди 1 година

Дали ако утре Русия нападне Казахстан или Монголия или Уганда, ЕС и САЩ ще им дават по 100 милиарда на година да се защитават и щяха да санкционират Русия за дазащитят международният ред и право??? Май не..

72

Анонимен

преди 1 година

Украинците са си виновни, че избраха клоун и още го подкрепят докато не ги унищожи съвсем! Винаги могат да го свалят, ако не да живеят без топлина храна и светлина! Избора е техен! Зеленски си има всичко!

71

Когато ФАЩ И ЕСЕС

преди 1 година

СПРЪТ да ви помагат! Ако не беше НАТО сега нямаше да има война!

70

Анонимен

преди 1 година

Украинския народ да накара правителството да поиска преговори и мир. Президента им не ги жали. Той не е славянин разберете го и не е православен.

69

Алекс

преди 1 година

Те рашките не искат да се бият и задръстиха границите със съседните държави,та какво остава за беларуския народ.HIMARS изпарява всякакво желание да воюваш.

68

До равнопоставиност

преди 1 година

Ние намаме никаква вина за войната в Украйна..нямаме и глас, защото сме просто колония на САЩ и ЕС.. Украинците са си виновни, че избраха клоун и още го подкрепят докато не ги унищожи съвсем! Винаги могат да го свалят, ако не да живеят без топлина храна и светлина! Избора е техен! Зеленски си има всичко!

67

Анонимен

преди 1 година

До равнопоставеност няма. Да които изпращат оръжия и хора в украйна умишлено с решение на държавен орган са гадове.

66

Анонимен

преди 1 година

Понеже украйна е прокси на САЩ и си помислиха че всичко им позволено. 8год да избиват рускоезични и сега пак продължават. Защо избиха плажуващи в Одеса с надпис хуеевая одесса. Използват ги като жив плет. Освобождават ги ама насила ако не искат лошо им се пише. Ако са взели руски хранителни пакети пак лошо им се пише дори най лошото.

65

Германка

преди 1 година

Пред бранденбургската врата в Берлин всяка събота висят само дво народа със свещи и снимки на загинали- афганистанци и украинци!Едната групичка пее тъжни песни а другата развява знамена и показва умрели! Другите хора ка весели туристи..Като мина покрай групите на Украйна и Афганистан, ми стана тъжно и и викам Боже, опази България от Нато!

64

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама онзи ден пък беларусите се заканиха, че ако бивша наци-Украйна ги предизвика или ги нападне по какъвто и да е начин, армията на Беларус ще се включи пряко във войната

63

Диана

преди 1 година

До Равнопосавеност Според мен, един психотест няма да реши проблемът с политиците ни. Нужен е изпитателен период на всеки, който се занимава с политика - дори днес във Великобритания се заговори, че без изпитателен период не трябва някой да се назначава за Премиер..Но според мен, всеки, който стъпва на почвата на политиката се нуждае от изпитателен период преди да може сам да взима решения там - и хората да го опознаят, и той да се научи "да плува" в тези "води"...