26

Да, ама

преди 1 година

До Лейтенант от запасаХаджито само може да си мечтае да е копие на Борисов

25

факт

преди 1 година

хаджигенова е влюбена в Борисов !

24

Това са хора на ГЕРБ

преди 1 година

МВР арестувахте ли си престъпника Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол/Дупница, а терорист Юлиян Борисов Георгиев от Перник замесени в поръчкови убийства и изтезания по особено мъчителен начин!12:38 21.10.2022

23

Сега...

преди 1 година

...на истината не мога да кажа, че не е вярно. За което е прав, е прав човекът - така е! Властта е много страшно нещо. Ама много страшно нещо. Превръща нормален човек в Смийгъл!

22

Ф.С.В.

преди 1 година

"Режимът Борисов" съсипа България и българският народ--Трябва да бъде съден за всичко това което извърши - и понеже търсят много овце в Арабският Свят а нямаме овчари -предлагам неговите глашатаи подмазвачи и сие -да станат овчари с цел да избегнат наказателни дела срещу тях -- 20г овчар -и получаваш амнистия!

21

Анонимен

преди 1 година

В народното събрание са точно, като в онзи виц където заека се опитва да отвори горския магазин, останалите горски обитатели са се наредили и викат на заека, ти къде се пререждаш, бе ей? Заека така 2-3 се опитва да отвори магазина и накрая казва я си*** мамата, няма да отворя магазина. В момента е същата ситуация и в народното събрание.

20

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Хаджигенов, ама как само ги разлюти дежурните кагебистки хибридни старшинки! ЕВААЛА, П ич!

19

Майора

преди 1 година

От адвокат без спечелено дело и подчинен на олигарсите , които платиха протестите акъл не искам! Още повече че се подигра със символите на властра , когато с лъжлив Бабикян и Минекян , хвърляха домати и яйца и носеха ковчези!

18

тц

преди 1 година

Кой те ..ба за слива бе хаджигемчуф, нал те изчегъртахме. А на следващите избори януари като изчегъртаме променените и копейкин нещата ще започнат да се оправят

17

перко

преди 1 година

Пишман адвокат, пишман политик седнал да прави анализи! Ставаш само да разнасяш кофчези! *** нах.й!

16

666

преди 1 година

Коментар по БНР, щото тоя повече едва ли ще стъпи в парламента!

15

Калеко Алеко

преди 1 година

Този пишман политик не се ли отече в канализацията ... Българският избирател даде оценката си като за него, така и за другите му съратници от Адвоктската колегия на мутрите на Сестра галева, а както се казва Глас народен, глас божий ... така че скирийте това лице от гледна точка на обществената хигиена, която би трябвало да се спазва във сайта и форума ... !!!

14

До Пиночет

преди 1 година

Докато не уврат главите ви, че внушенията само Доган и Пеевски са винодни за всичко, хайде да турим и Борисов, няма да се оправят нещата. Нали видяхме малите променливи!?!?!

13

Профайлър

преди 1 година

До Anonimen Идеята е след време тези, гласували с "не подкрепям никого" да пренасочат гласа си към НАЙ-КРЕСЛИВИЯ и канен в ДС медиите - Костя Копейкин!

12

Augusto Pinochet

преди 1 година

И ТОЗИ ИНВАЛИД - НИКОЛАЙЧО - Е ПРОСТО ЕДНО ЕФТИНО ПРОДАЖНО СЕЛЯНЧЕ - ЗА ЕДИН ПАРЛАМЕНТ ГО СГОТВИХА ХИЕНИТЕ НА ДОГАН.

11

Anonimen

преди 1 година

Да правим избори, за да гласуваме с "Не подкрепям никого", е най-безумното нещо, за което можем да се сетим. предлагам да изберем "Не подкрепям никого" и да очакваме да ни увеличи заплатите, да подобри живота ни, да решава проблемите ни. Дерзайте!

10

Анонимен

преди 1 година

Този представител на първите изгонени от парламента да отива при вторите изгонени от парламента и да подготвят места за още такива, че на следващите избори ще изметем не една ами две партии наведнъж, а може и три!

9

Киро лъжата

преди 1 година

Не го харесвам, но е абсолютно прав

8

Анонимен

преди 1 година

Хайде хаджипенчовото да си гледаш работата. И вие се довлякохте в парламента, свършихте я като кучето на нивата, така че много да не знаеш. Чуш.

7

Анонимен

преди 1 година

Адвокат на мафиоти и бандити играе против мутрите . Тотален шизофреник или по скоро тарикат. Надявам се скоро политическата ни система да изчисти скоро от такива бо*луци.