115

Костов

преди 1 година

Все ми е на ум,че войната ще свърши в Кремъл и то точно през зимата! Украинците са народ от герои,но руснаците ще мръзнат ли за цар Путин?!

114

Анонимен

преди 1 година

Ще има КРЕМЪЛСКИ ШАШЛЫК : КРЕМЪЛСКИ ЯСТРЕБ ПЕЧЕН НА УКРАИНСКА САБЯ

113

Анонимен

преди 1 година

Тоягата има 2 края. В Белгород 3 насила мобилизирани изтрепаха двайсетина. Някои от тия дечица като порастнат може да повторят упражнението. А мобилизираните като им писне може да се върнат в Русия и да повторят упражнението на пра- пра- пра-дедите си от 1917.

112

Анонимен

преди 1 година

Че Путин и неговата армия ще бягат от Украйна е ясно . И колкото по бързо избягат толкова по малко жертви и от двете страни.

111

До факт

преди 1 година

Самият факт, че наричаш Путин 'нашият президент' означава, че трябва да бъдеш изритан от България завинаги. Между другото, същото важи и за онези, които ще кажат, че Байдън или Ердоган са техните президенти.

110

Анонимен

преди 1 година

A y нaзe нaзe nъk e мнoo'o cилнo миcиpeшkoтo kpилo...

109

Анонимен

преди 1 година

"концепцията на САЩ за ядрен чадър над техните съюзници, между които е България" - Прочетох това и не мога да спра да се смея. между които ... ха-ха-ха! Грачещите орли /десантна дивизия/ са вече тук и в Румъния. Те са за мат'ряла, а не чадър.

108

пуйката

преди 1 година

Няма как да отстранят Русия от Съвета по сигурност към ООН,защото е постоянен него член с право на вето,а правото на вето и дава възможност да няма и подобно решение като му прасне вето.С минуси няма как да промените Устава на ООН.Възможно е да се окъпе човек с пясък на Марица,но законни санкции от страна на ООН спрямо Русия са невъзможни.ХА-ХА-ХА за любителите на минуси.

107

пуйката

преди 1 година

И как се отстранява постоянен член на ООН?Заради война не могат да я отстранят,заради хранителна сделка можели?ХА-ХА-ХА.Праскат си ветото на всичко,което не им оттърва и всичко прието от ООН спрямо тях има характер само на мнение и нищо законно и задължително.Управителят на Хонг Конг преди дниске присмя на санкциите и ги нарече незаконни по повод отказът му да конфискува яхта на руски богаташ.

106

Анонимен

преди 1 година

На България не й е стискало да се бие с Русия когато още не е имало атомните бомби камо ли сега. България няма ядрени оръжия. Слабо развита страна е икономически, военно, информационно и отсякъде. Просто дано ни пожалят но доколкото познавам манталитета на руснаците - едва ли.

105

Анонимен

преди 1 година

Когато една жмурналистка пише по военно-политически теми както и по теми чеше ме сливата .____ *** ти и жмурналистиката. Тая разбира от всичко (разбирай, от нищо) точно както всеки редови Ганню.

104

Карма

преди 1 година

Дано тази снимка е знакова, точно както Хитлер в последното си видео окуражава войниците преди да се гръмне в бункера

103

Анонимен

преди 1 година

И за лека нощ на козяците, тия дни са пристигнали иранските балестични ракети в Русия. Очаквайте включване..муааахах

102

До 114 лъжеца

преди 1 година

Руският език никога не е забраняван в Украйна... Най-известният им журналист Дмитри Гордон води всички свои излъчвания в YouTube на чист руски език и никой не го упреква...

101

До жалкии

преди 1 година

А пък като видях това лято знанията по английски на укрите мале мале

100

Жалкиии

преди 1 година

Каналът фреедом.укр. Който върви по кабелните тв минава на английски,вместо на досегашния руски...ххаайа

99

Анонимен

преди 1 година

Много ясно ,че Русия започна война. Фашагите от 2008 правят опити да забранят руския език в крайна! Така че Русия си взима руските земи с руснаците в тях ,това е.

98

Анонимен

преди 1 година

Никакъв "ядрен чадър" не могат да имат пpocтите руснаци... Украйна ще си върне абсолютно всички окупирани територии, а кремълското джyдже ще бъде ликвидирано от своите наследници.

97

Факти!

преди 1 година

В крайна са на свещи,факт. В Литва и Латвия забрайх тоже ...хахахахаха

96

Анонимен

преди 1 година

Така както влюбено гледа войничето да не би и Путин да е минал на левия бряг на река Москва.