15

Мачкай ВОВА

преди 1 година

Мачкай ги нацягите! На пух и прах!

14

Анонимен

преди 1 година

Защо войната се приема у нас като неудържимо природно бедствие? Тези, които я провокираха, печелят здраво, но всички ние понасяме всякакви загуби. Украинците плащат с живота си. Съвсем скоро ще ни се случи същото и на нас като фронтова държава. Това не е компютърна игра. Защо мълчим, защо няма протести срещу войната? Не на войната!

13

Ние гласували ли

преди 1 година

сме за пряк военен сблъсък? Въобще що за ЗАЩИТНА ОРГАНИЗАЦИЯ е това? Постоянно се разширява инпостоянно провокира и създава конфликти?

12

Нане

преди 1 година

В крайна няма ток! Оти бре?!

11

Анонимен

преди 1 година

Ами айде де. От вас зависи. Пускате една бомба в Полша или Румъния и активирате автоматично член 5 и ето ви пряка война с НАТО. Ама старателно избягвате границите им, защото на думи е много лесно да се заплашва, знаейки че все ще се намери някой руски слуга като нашия Радев да сложи вето за нападение от страна на НАТО.

10

Преди време купих

преди 1 година

Танк на старо от армията! Намерил съм и снаряди на черния пазар! Мисля скоро да го подкарвам и да ги подхващам нацистите! До Укрия все ще го закарам някак си!

9

Тази

преди 1 година

Един път ако изтрезнее така ще се напиеее. Тя таз на нищо не мяза с тази омачкана и бухнала физиономия но пък иначе надига болна глава да плаши..... Щраусите. Да не стане накрая че Русия рискува такъв конфликт с Нато

8

Тая зима на балкан

преди 1 година

ще е! Нацепил съм дърва има за две зими! Горе в балканеца отивам, пък нека пращат призовка щибаняците от ДБ! Аз за интересите на САЩ няма да ходя да гина. Да ходи да се бие Христо Иванов и лунатиците около него.

7

Има ли Нацисти още

преди 1 година

То Укроармия не остана вече! Там вече основно се бият разни главорези от Ислямска Държава и други наемници на които НАТО плаща заплати от НАШИТЕ ДАНЪЦИ! А пък на Урсулката и другите роботи им плащаме заплати пак от НАШИТЕ ДАНЪЦИ за да защитават по екраните това безумие. Да ни е честито!

6

Анонимен

преди 1 година

Нищо страшно няма Руснаците печелят видях унищожени украински бтри ваб френско производство товя значи че Укряйна няма вече останала читава съветска техника по складовете и разчита на втора ръка старо западно.оборудване.

5

Зозо

преди 1 година

Я, Маша - алкаша пак ли се показа? Нещо напълняла, стрес ли?

4

Бай Илийчо

преди 1 година

Айде мЕтайте го вече АТОМа бе! Откога го чЕкам. Цяла студена война мина и все не идва пущината му. Метайте и да сд свършва вече тоя грешен свят!

3

Данчо Вангата

преди 1 година

Бандерия ке падне......

2

Анонимен

преди 1 година

Атакаааааа

1

Народе!! Готви се!!

преди 1 година

Скоро ще почва битката за Херсон! Страшно ще е! Укрите се мъчат отчаяно да разбият язовирните стени и да потопят целия град. Мъчат се да взривят и Атомната ел. централа. Ще идва армагедона скоро! Запасявай се с вода, консерви!!