6

Жоро Стоев Оня свят

преди 1 година

Червен комунистически Сатана от на турски село ГРОБАР е Петър Дънов пребит зверски по заръка на Сакскобурга и Гешев близо до централата на Гестапо в София

5

Анонимен

преди 1 година

родното му село преведено се наричало ГРОБАР..............Анатемосан и отлъчен е Петър Дънов от Християнската църква под влияние на САКСКОБУРГОТИТЕ.......... дефакто Петър Дънов е страната и на когото това не му харесва да ходи да обезглавява Уиндзор

4

ПроСоТо

преди 1 година

признавам,никога не съм се интересувал от..така нареченото "Учение" на П. Дънов,наричан от феновете му "../забравих какво беше.."Дуенса Буну",или нещо подобно../,въпреки,че много са ме агитирали..Обаче тезата му за "Доброто" "на Небето" може и да минава,но при нас,в света на Сатан,тя звучи така:..-"Няма ненаказано добро"..Или ако използвам малко каруцарския речник на дядо Б. :..-"Направи добро за да изядешлайно"..

3

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Злобните коментари са от неуки неграмотници, които даже не знаят какво е "секта". Дерзайте.

2

Анонимен

преди 1 година

Стойте надалеч от тая гнусна секта! От Матея Светото Евангелие 7:15. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители:

1

Анонимен

преди 1 година

Поредния фанатик шарлатанин, такива е имало много, има ги и ще ги има, докато има слабохарактерни просто устроени човечета.