22

Долу

преди 1 година

Браво на авторите на прозвището на законодателния орган на република Бг (от френски ез.) parler-говоря / mentir- лъжа = parle-ment (заповедна форма на глаголите) значи говори-лъжи. Затова ви припомням, б о ку ци: смърт на партиите, които се надлъгват за различни чужди интереси и корупционни схеми. Свобода на народа и всекиму своето! Сменяйте формата на законодателната власт защото държавата изчезна.

21

Анонимен

преди 1 година

Няма проблем с парламентарния модел. Всичко върви по конституция.

20

Меркуцио

преди 1 година

ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е ПОЛЕЗНА ЗА БЕДНИЯ, ОБИКНОВЕН ЧОВЕК.......

19

Пижо

преди 1 година

Не знам къде циркът е по-голям - у нас или в UK. Много съм нещастен, че Лизито подаде оставка. Така се забавлявах с нея!

18

Я

преди 1 година

ЗАКРИВАЙ

17

Анонимен

преди 1 година

ДБ Герб и Пеевски са скачени съдове

16

Анонимен

преди 1 година

Хаха и да има референдум е губвне на време. Накрая ще е невалиден както всучки досега.Каквото ще става ще е пак отвън.Всичко се решава в Украйна.

15

Анонимен

преди 1 година

Тря си чегаренье просто, с камънье пред определени политически централи и чегаренье

14

Истината

преди 1 година

още от юмрука на радев стана ясно че той играе за смяна на системата и в момента помага за подготовка на общественото мнение. След няколко провалени парламента е много по-лесно да се отвори приказка за смяна на системата. И ето ИТН вече говорят за референдум по темата. Нещата са ясни, мислете добре!

13

Анонимен

преди 1 година

Българино, знай, че всеки ден, ти , с твоите данъци ПЛАЩАШ ЗА ТОЗИ ЦИРК !

12

Чест и почитания

преди 1 година

Борисов ще остане в историята, като строител на България, а Киро и хАсен, като далавераджии, които са се опитали да фалират държавата.

11

Тенгри кан

преди 1 година

" В България от поне две години живеем в доста рязък сблъсък на идеи." За това питайте масонската ложа "Слънце" със силов отдел Първо РПУ, гр. Пловдив, милиционери Чакъров и Стефанов и кмет на Община Родопи, Павел Михайлов! Те са главните виновници за днешната ситуация, както и цялата ложа "Слънце" част, от която са именно Радев и Узунов! Нещата са прости, зад тях стоят личности на постове, които не би трябвало да заемат, обаче;))) И се прикриват от прокуратурата!

10

Сам паднах

преди 1 година

ГЕРБ е поделение на най-голямата европейска партия(ЕНП): и никъде няма да изчезва! Който и цupkaджия да иска да участва в управлението на България ще трябва да отнся почтително с ГЕРБ и лидера й! Желанието за чегъртане на ГЕРБ неименно ще води до изчегъртване на чегъртачите! Капиши!

9

Али Баба

преди 1 година

Първи ще ревизираме всички цоцалози като този Параван!

8

Анонимен

преди 1 година

Тия нашитв политици един шеф на НС не могат да изберат,ама ще имали сили за ревизиране на парламентания модел.Пълни щуротии.Това дето става е от НЕМОЖЕНЕ.Преходът също се провали от НЕМОЖАЧИ.

7

Анонимен

преди 1 година

Вижда ми се диктатура на хоризонта, дано греша.

6

Анонимен

преди 1 година

Тия социолози са много елементарни.Постоянно подхвърлят разни глупости и след това почват да ги обсъждат.

5

Анонимен

преди 1 година

Казах ли ви, че целят да спрат да си играят на избори и да наложат режим, при който никой за нищо няма да ви пита. Изяснява ли се картинката вече за овците?

4

Анонимен

преди 1 година

С червени линии не става! Но това трябва да се разбере от гласоподавателите. Всички тези обещания на партиите, че няма да се коалират за нищо на света с други са пълна глупост. По-добре лоша коалиция отколкото никаква! Докато не се осъзнае това, няма да вървим напред!

3

Революция

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!! Време е за президентска република!