90

Нека

преди 1 година

Радев да си ги види какви ги докара !

89

Анонимен

преди 1 година

Партия гроб не може и председател да избере, а ще управляват хахахахаахха.

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 А яснно ли ти е че повремето на социализъма не можеше дори до Гърция да отидеш на море__АМА ВЯРНО ЛИ, ЧЕ СЕГА НЕ МОГА ДА ОТИДА В СИБИРСКАТА ТАЙГА НА ПОЧИВКА?

87

Анонимен

преди 1 година

Петков и Асен имитират дейност. Тридесет и кусур години в България се правят избори и нещата що годе вървяха, тези се втурнаха да слагат разни пръти в колелата на парламентарната машина! Нови правила ще измислят, но не им се получава! Идете при ГЕРБ, направете с тях правителство, та да се понаучите как се прави управление. Малко чираклък трябва да упражните, че сте гола вода! Личи ви, оплетохте се! То алчността ви е огромна, ама пп по-скромно! С мярка!

86

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Предлагам всичкото депутат да се извърта по половин час на председателското място . А НСИ да удвои БВП след месец , и тогава заеми до дупка ...5 милиона мишлета !Македония никога няма да бъде българска но Турция ще стига до Дунав скоро!

85

Анонимен

преди 1 година

Абе стадо,не разбра ли,че този перверзен "модел" обслужва само шайката от партии,на кото въобще не им пука за вас и че единствения начин е,премахването му и преминаване към пряко управление!!!Просто е:избира се президент пряко от народа и всяка община излъчва свой представител за народното събрание,което същевременно се явява и контролен орган върху дейността на президента,а президентът назначава управляващото правителство!!!Толкова!Просто е!Народът,чрез своите представители осъществява пряк кон

84

Анонимен

преди 1 година

Ами като допускате ДПС да сее разделение, така ще бъде. За тях е добре. Пред прага голяма световна война за тях това е добър шанс територията ни отново да бъде турска. Една малка и разделена България ще е вкусна хапка за всяка империя- Турция, Русия и САЩ могат само да бъдат супер щастливи от вашето народно разделение, глупост и недалновидност. ЕВАЛА на турската партия за добре изиграния политически ход за пореден път.

83

баба мара

преди 1 година

и двамата не стават нямат авторитет пред обществото отиваме на избори2023 г

82

Анонимен

преди 1 година

Тик.во,ча сега 12 г ще жъне това което пося предните 12 г управлявайки като диктатор-мафиот

81

Lina

преди 1 година

Значи думата компромис и консенсус се употребяват като то а.летна хартия. Иначе да много ЗА. А като се стигне до действие не ги търси. Крайно време е да ги изгоним от там.Стига такова бебешко поведение. ВЪН.

80

Shark

преди 1 година

До верно Даа, става. И от разходи за кебапчета и гласове ще спестят. Ако не беше жалко, щеше да е много смешно. Всичко това е на наш гръб! Драйфа ми се от тея

79

верно

преди 1 година

депесото и боката защо не направят тройна коалиция гроб-депесе-седесе и да се явят като една партия другите избори, хем ще спестят някой леф от билборди, календарчета и запалки по села и паланки?

78

Shark

преди 1 година

Ако има още едни избори изобщо няма да отида да гласувам. Това ще бъде за първи път, защото за мен негласуването не е опция. Но за тези нищоправещи, безотговорни некаДДърници няма да гласувам повече! Или в краен случай ще гласувам за някоя малка партия, за да не ми разпределят и присвоят гласа същите тези. НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕЗИ ПАРТИИ. ОСОБЕНО ЗА ГЕРБ, КОИТО СА ИЗЦЯЛО ВИНОВНИ ЗА ТАЗИ СИТУАЦИЯ!!!

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 ТАЯ ЛЕЛЯ ПО-КРАДЛИВА И ОТ НАШ БОКО

76

Анонимен

преди 1 година

Бе, гласувайте за ГЕРБ!

75

Анонимен

преди 1 година

До 79, eй добре че се намери пак някой конспиратор да отвори тема за ваксините, че да осмисли деня ми! Давай конспираторе, доразвий тезата си - кажи за чиповете, за редуцирането на населението за 5-g мрежата и пр. безумия? Айде, че откакто поизчезна пандемията (донякъде благодарение и на ваксините), вече не се сте толкова забавни! Преди се смеех с часове докато четях тъ-пизмите ви!

74

Анонимен

преди 1 година

А яснно ли ти е че повремето на социализъма не можеше дори до Гърция да отидеш на море

73

Анонимен

преди 1 година

Днес е ясно: за Русия и Източна Европа десетилетията на социализма бяха най-доброто време както по отношение на благосъстоянието, така и по отношение на тяхната историческа субектност.

72

Анонимен

преди 1 година

Каква неутрална партия е БВ,те са Путинисти.Даже Възраждане са по-неутрални от тях.

71

Анонимен

преди 1 година

Скандал в Европарламента. Бурни овации след лекцията на проф. Перон. Урсула отказа да предостави SMS-ите с които е преговаряла за ваксините. Въпреки уверенията, че 1 ваксина е достатъчна и после всичко ще свърши, всеки ще пътува свободно и край с локдауна, Урсула е купила за 71 милиарда ваксини за 10-кратно ваксиниране на цялото население на ЕС, всеки да се ваксинира по 10 пъти. Още от началото е знаела, че ваксините не действат.