110

Анонимен

преди 1 година

Нищо не мога да кажа за Рашидов, но мисля, че го напрягате с този пост, изглежда уморен, но той сам си знае и може да прецени сам, дали ще се справи или ще му е твърде много.

109

Анонимен

преди 1 година

До От ВселенатаСамо ти не си българин, защото щеше да знаеш как се изписва думата българин!

108

Анонимен

преди 1 година

Йордан Цонев, не е лош вариант, умерен е, ДПС също са умерена партия, Вигенин като по-млад,опитен и спокойна натура , изразяващ се спокойно и ясно, също е много добър вариант!

107

Не оплаквай Вежди

преди 1 година

Всеки трябва да си носи кръста. Вежди Рашидов са го направили насила нито депутат, нито председател на парламента. А има и заместници, които могат да председателства вместо него, когато му се наложи да слезе долу до барчето за да удари едно.

106

Смолян

преди 1 година

До Анонимен По времето на социализма ,в гастронома в кв. Райково , продаваха калмари ,октоподи ,ципура ,гръцки риби ,стоки ,а студенти от Учителският институт ,отскачаха до Кавала ,Драма ,Серес и т.п.

105

Анонимен

преди 1 година

Политиците си измиха ръцете с Веждито. На тези години човекът се нуждае от почивка и да се отдаде на внуците си, а те го сложиха там където не му е мястото.

104

От Вселената

преди 1 година

Бог е Българин, Цар е Българин, Отечеството е Българско, Разумът е Български, Вярата е Българска, Надеждата е в Българите, Любовта е Българска! Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

103

Анонимен

преди 1 година

Ние плащаме този цирк.Честито!

102

От Вселената

преди 1 година

Рашид си повдигна Веждите, като Гепард бягайки по Българските земи, в полезрението му се мерна галопираща Антилопа носеща Българско знаме. Разсъблече я с ириса на зеницата си... погали вълната на чочарката и..... Взе Българското знаме от Антилопата и продължи да галопира към Тюркистан, където имаше много Пуйки! Пуйка преведено на английски е Тюрки!

101

Анонимен

преди 1 година

"шеф на парламента"? За първи път чувам за подобна длъжност... поредната журнaлястка измишльотина.

100

???

преди 1 година

Без думи!Подиграват се на нас, българският народ, а ние тичаме ли, тичаме, като стадо овце да ги избираме отново и отново. Докога???? Те нямат проблемите на нас, обикновените граждани и за тях в пълен смисъл важи поговорката " Богат на беден не вярва и сит на гладен не вярва"Как не Ви е срам госпожи и господа народни представители, т.н. депутати???Смешно ли Ви е? - смеете се и се

99

Анонимен

преди 1 година

ДАНЧО МЕНТАТА ХА ХА ХА дави е честито бг стадо щом и този безродник получава гласове близко да бъде избран ,окончателно реших ЧАО БГ другата седмица светът е голям където ми видят очите но не и тук в бг стадото мбеееее

98

bbb

преди 1 година

Позор за депутатите, жалко, че няма механизъм, по който този парламент да бъде разпуснат!!!!

97

Анонимен

преди 1 година

Преди стотина години от Европа са ни пращали хора да ни управляват, защото са видели,че за нищо не ставаме! Сега сме си същите , и по-зле ! Крайно време е или да ни пратят управленци , или да ни изритат от ЕС и да ни забравят ! Има само един проблем - че и сегашните европейци на 70% не стават за нищо ...

96

uu

преди 1 година

На Радев "юмручетата".А сега моли ги да направят кабинет.

95

Опппааа

преди 1 година

Които изберат шеф на парламента ще направят правителство. Червеното пробладава! Ще ни докарат до просешка тояга.

94

22

преди 1 година

Аз ще ви дам решението,как за 1 ден ще бъде избран председател на Парламента и нов кабинет: 5000 човека със сопите пред народното събрание и стой та гледай как ще спрат да се лигавят и правят на велики.

93

До 90

преди 1 година

Аха и местната мутра коли и беси. Прав си толкова е просто.

92

От Вселената

преди 1 година

Тия парламентажисти за да си изберат кандидат трябва да си спомнят как са избирали при игра на криеница, кой да жуми, когато са биле дечица в детската градина! "Ала, бала ница, стар фасул в паница, ах гиди Ванчо, наш калпазанчо!"... Иии към който се насочи пръста ще е Председател на Парламента. Той Парламента единствено се различава от детската градина по това, че в детската градина имахме учителка с пръчка в ръката!

91

Анонимен

преди 1 година

Вежди Рашидов- изключителен политик и човек.Българийо за тебе те умряха.!А сегашното поколение след 1984 е пълни б....ци .. нищо н естав аот тях *** физиономии еднакви неграмотни елементарни невежи.. срам и позор за държавата и тея дето са ги продили физически щото и те са ниското ниво в Блгария и тя е такава заради тях населението 90 % простолюдие.