32

до 36

преди 1 година

Аз пък като чета такива като теб си помислих, че тук плагщат в долари. Жалко, че доларите вече не стават и за тИулетна хартия пета употреба.

31

Лаврентий Берия

преди 1 година

До До 34 - хайде стига глупости! Ценностната система не е въпрос нито на ранг, нито на обществено положение. Можеш да си много богат и пак да си с изкривена такава. Ценностната система е пълво въпрос на светоусещане, второ на семейни ценности и в не малка степен - на образование. Когато например посредством учебния материал набиваш в главите на децата комплекс за малоценност спрямо Русия, какви очакваш да израстнат? Просто питам.

30

Анонимен

преди 1 година

Еесовските управляващи мискини докараха Еесовската Зона до енергийна криза, икономическа криза, деиндустриализация, структурна криза, но се хвалят, че канабис щяло да има в изобилие.

29

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 17 - проблема драги е, че точно "лице" не можеш да видиш. По скоро това са безлични никому нищо не говорящи компании, които са потопили пипала във всички най печеливши бизнеси в тоя свят. Тези компании владеят значителни дялови участия в други компании, които на свой ред притежават бизнеса. Така акционерите им, които никога не са под светлината на прожекторите имат мощтта да дърпат конците на кризата по света. Те са надправителствени. И по могъщи от държави.

28

До 34

преди 1 година

Няма как на беден бачкатор, като тебе, да му се обясни какво значи достойнство и отстояване на ценности. Ако го знаеше, нямаше да бачкаш за смешна заплата, например. На Русия няма да клекна, ако ще да умра от студ и глад (а това няма да се случи). Мерси.

27

Аз

преди 1 година

Тия от Европа, които взимат важни решения са като бавно развиващи се. Няма да купим газ, за да накажем Русия, но ще умрем от глад... А на Русия им дреме. Това е малко като "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте (в случая Пyте) да му е зле."

26

Анонимен

преди 1 година

A бе жуpнaляститe, докога ще стресирате хората с безумните си новини и заглавия?

25

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще почнат да поръчват въглища.

24

Анонимен

преди 1 година

"Редица страни, сред които Швеция и Германия, предупредиха за увеличено потребление на петрол и петролни продукти в опит да бъде заменено скъпото синьо гориво." - Но нали редица експерти казваха, че Германия е зелена нация и че няма нужда от такива неща? Или изелзе, че да дадеш милиард за перки, дето може и да не се изплатят и работят само "понякога", не е точно стабилна основа за енергетика.

23

Да карат на ток!

преди 1 година

Грета Тумблер ще миряса накрая!

22

Е това е целта!

преди 1 година

Щатите искат да ритнат столчето със тая примка около врата на европейската икономика!

21

Ако ...

преди 1 година

Ако арабите свият добива - само гледай!

20

Анонимен

преди 1 година

"Вносът расте", защото Бйадън прави какви ли не рикове и прочие, че да нарупа количесва и да смъкне цената, защото след 20 дена има избори, а цената на дизела е много важна за американската икономка. Бонусът е, че дизелът ще пооскъпне в Европа, което я прави ОЩЕ по-зависима от доставки от САЩ.

19

Лена

преди 1 година

имам магазин с ябълки до входа, но ммм не. ще отида до съседния град утре да взема от едни по- скъпи, че тоя съсед много ме дразни. нищо не ми е направил лично на мен, ама е така гадно да му е.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 Членството в ЕС си е ОК, ами вас русофилите не ви бива.

17

Анонимен

преди 1 година

Скъп ток, скъп газ, скъпо гориво...от там скъпо всичко! Ето това е цената на членството ни в ЕС...все по-бедни и по-бедни!!!

16

Анонимен

преди 1 година

До 19 - Ето това очаквах да кажеш за да ти кажа, че не е верно )))

15

Анонимен

преди 1 година

30 годишните опити на Запада да нормализира и цивилизова Русия сега ще излезнат през носа на Европа. Само плътната желязна завеса като преди 1990 година му е майката.

14

100%

преди 1 година

Щатите затъват , но за да стоят отгоре- подпъват ЕС отдолу!

13

Анонимен

преди 1 година

Имам чувство вече, че един и същ злодей стои зад всички тези машинации от корона вируса до искуственото създаване на дефицит на какво ли не вече. Кой е той, ами не мога да кажа със сигурност но ако се види кой най-много печели от цялата работа и бързо се вижда неговото лице.