52

Анонимен

преди 1 година

Ще има срив на Русия.

51

Има и по-зле

преди 1 година

В Русия са гууд, там вече дори не произвеждат коли !

50

Сипи малко

преди 1 година

Абе ще се печатат талони за бензин и така. Иначе липса няма да има но цената ще е висока на черния пазар

49

Анонимен

преди 1 година

"Скачайте маймунки,скачайте" каза чичкото с тоягата докато ядеше от банан и всички скачаха по-високо и по-високо гледайки банана в ръцете му,а не бабановите дървета около тях

48

Име

преди 1 година

До АнонименАйде и тоя много разбира. В САЩ никой не карал. Само дето над 60% от пикапите имат вътре дизелов двигател, ама иначе никой не карал "такова". Аман от компетентни!

47

Анонимен

преди 1 година

Ще сипвате в колите евро-атлантически ценности, че са безплатни.

46

Снощи четох статия

преди 1 година

, интервю ако щете, с представители на петролния бизнес в САЩ. Парадокса е в това, че в момента е много по-доходно за САЩ да продават нефт и нефтени продукти на Европа, вместо да продават на вътрешния пазар. С този ход, нефтените компании създават горивна криза в самите САЩ. Как е възможно да съществува система, в която приходите/печалбите са с приоритет пред оцеляването? Вижте абсурдите, на които ни подлагат шепа хора на ръководни позиции! Корпорациите да дебелеят, а хората кучета ги яли!

45

младен

преди 1 година

Гайропата внасяла от ФАЩ. А познайте ФАЩ от къде взимат голяма част от дизела. След началото на СВО, Февруари, доставките от Русия за ФАЩ на дизел, метали, торове и други суровини са се удвоили, а нека гайропата да налага санкции и се правят на много праведни.

44

Albi

преди 1 година

Единствената липса, която имаше и то за кратко беше с тоалетната хартия, пробвайте с нея.

43

Albi

преди 1 година

Психоза след психоза. Човек като не чете, гледа тв нищо няма. Първо с газта после това. Нвдостиг само с медийна пропаганда няма как да издокарате.

42

Щирлиц(таен агент)

преди 1 година

В цяла Западнала Европа има протести срещу санкциите.Не искат на студено и на тъмно.Това няма да го чуете по ТИЛИВИЗУРА.

41

Анонимен

преди 1 година

Не има нерентабилност при производството на дизелово гориво затова и в Сащ никой не каара такова

40

аа

преди 1 година

ще има споко

39

Марс

преди 1 година

До КокоС 43 ст. на литър...Днес заредих дизел на 3.42, а бензина беше 2.99 на Шел.

38

Име

преди 1 година

До КокоКакъв край да остава за нас? Ти дори не знаеш основни наименования на автмобилни части, кола тръгнал да ми кара, че и да знае много...Че и от турбини много разбираш..Пази Боже, сляпо да прогледа!

37

Коко

преди 1 година

Дизел само дънки.Взех си турбиниран бензин и прави сходен разход, но без излишни неща за поддръжка - демперни дискове, специални катализатори и т.н.Отделно бензинът е по-евтин с 30 стотинки на литър...Краят остава за вас.

36

Анонимен

преди 1 година

колеги земах миналата година страшен звиар- беемве е60 дизилчи чипосану.можи ли на гас дасе кара спорет вас???///казаха ми един преател дизилчи да зема чи много варви и момите мо скачали ама засига никоия не го иска само при богаташити с новити коли ходат пак ас си мислех че на софиа е модерно и си богат ако имаш кула за 10000 и продадох нивити пук то се оказа че ниякакви работили за по 10 дни за толкова и имат нови коли ама дизилчи ли са

35

АМАн от наркомани

преди 1 година

медиите съобщиха че БАЙДЪН екипа с еготви рязко да удари Европейския съюз преди години. КАто срине добрите търговски връзки с Москва..КАкво в момента пречи на рафинериите в Европа да произвеждат дизел при тези нормални цени на нефта !!!Вероятно отново нагли манипулации с цел срив на икономиката на ЕВропа...ДА се провери наркоманите от САЩ какво още готвят..

34

Анонимен

преди 1 година

от днес Спирам колелото, че фъндъкова е сложила ченгета навсякъде да глобават велосипедисти и се качвам на старата таратайка да пречиствам въздуха на столицата

33

Анонимен

преди 1 година

Който е запознат с петрола добре знае че от сорт Брент излизат предимно високи фракции. Точно затова САЩ внасят голямо количество руски Уралс който е по-плътен и подходящ за дизел и керосин. Но в главата на Евробюрократите всичко е полово разнообразие, солар, вятър и мъгла...