189

Анонимен

преди 1 година

Това е голяма трагедия за тези хора!

188

Анонимен

преди 1 година

Пентагонът моделира ситуация, при която ще бъде взривен язовир Каховка и какви ще са последствията за региона.Ако язовир Каховка бъде взривен, милиони тонове вода ще се стоварят върху град Херсон и региона със скорост 24,4 км /ч и височина на вълната 1 метър. След 2,5 часа ще последва доста рязко покачване на нивото до 4,8 метра. Наводнението ще продължи три дни и ще унищожи напълно областния център, това са резултатите от моделирането на ситуацията.

187

ууе

преди 1 година

Щом Възраждане няма да управлява да пускат Ядрената бомба, без работа сме и няма смисъл нищо. Напред и само напред ....

186

563

преди 1 година

Е то е ясно за какво се подготвя Русия. За поредните опрвдания. Всеки който си е направил тряда да разгледа картата на Украйна знае, че руската армия няма как да спре настъплението на ВСУ при Херсон. Тъй като Русия няма какво да направи на бойното поле, старчетата в Кремъл само измислят оправдания за наивници. То не бяха прилепи убийци, бойни гъски, извънземни, лаборатории, прегрупиране, всичко върви по план и кви ли не глупости още. Самите руснаци отдавна не вярват на тия оправдания.

185

До 208

преди 1 година

Путин

184

Анонимен

преди 1 година

Много свободно се употребява думата - олигарх! Защо се получава така, че милиардер в САЩ е просто милиардер, а милиардер в Русия е задължително олигарх! По определение, олигархия, е група хора управляващи в полза на собствен интерес. Покажете ми този милиардер в Русия, който управлява държавата за собствен интерес? Ми няма такъв! Докато безспорните и на практика официални олигарси управляващи САЩ, никой не ги нарича така!

183

Анонимен

преди 1 година

гг

182

Зозо

преди 1 година

Етническо прочистване

181

Пошли на оййй

преди 1 година

Как сказал ген армагедоннннн:)- ситуация на фронте очен тежолая,а у Путина тоже:))

180

Анонимен

преди 1 година

Направо ми повдигат настроението заглавието на такива статии. "За какво се подготвя Русия?" - Точно пък госпожа (или госпожица) Нeли Xриcтoвa ще знае та и ще ни каже за да ни информира....

179

Случаен минувач

преди 1 година

Най-вероятно укрите ще ударят язовирна стена и ще направят жестоко наводнение. Там наистина има много голям язовир, много по-голям от "Искър". А новите ядрени оръжия, ако говорим за тях, са много по-малко разрушителни. Имам предвид неутронната бомба. Тя прави малки разрушения и почти цялата й енергия отива в бързи неутрони, които поразяват всяко живо същество по пътя си. Но неутронът в свободно състояние живее само 15 минути, след което се превръща във водороден атом. И радиацията изчезва.

178

Анонимен

преди 1 година

Колко ме е гнус да чета лизаческите статии на поръчковите ни медии. Днес не е изключение.

177

Анонимен

преди 1 година

Ще има терористичен удар по САЩ и ще го припишат моментално на Русия.

176

Анонимен

преди 1 година

От 300 хил. души се изселват само 60 хил... И то дали и тези доброволно се изселват?

175

Анонимен

преди 1 година

Русия имала големи територии... Вече толкова глупости се пишат от путинофилите... Русия ако използва ядрено оръжие срещу Украйна ще е първата държава, която използва ядрено оръжие срещу самата себе си, защото граничи с Украйна и вятърът си духа на където си поиска. Ама имали територии. Ама то европейската част на Русия е гъсто населена, а именно там ще са пораженията от евентуалният ядрен удар... То верно, че за болшевиките животът на руснаците е нищо, но все пак как така зачеркват милиони руси?

174

Х417

преди 1 година

Охлю,ви, това е класически приом наречен "чувал", глупаците си мислят че настъпват и влизат в чувала, после из.ядени. Това е края на укропите.кия

173

до 190

преди 1 година

Другарю спец, а гъбите ще можем ли да ги гледаме от прозорците в хола? Такова нещо се вижда веднъж в живота.

172

Българин

преди 1 година

До194 Бм град няма да разбере от къде идва Химарса и Ескалибура.Разликата е светлинни години.Едното е високоточно другото на нивото на ВСВ

171

Myus

преди 1 година

всички са маскари..Ще я търсите истината и няма да я намерите.

170

Опаа!

преди 1 година

Като се евакуират цивилнитв, ще стане ясно колко са велики западните оръжия хахахаааа... един дивизион БМ град и един залп за 60 секунди и отсреща е нива готова за садене на картофи - с очите си съм го виждал 90 година на полигона в Сливница!