9

Анонимен

преди 1 година

Много *** и неграмотен народ сте вече, когато е имало траки българите все още са били тюркско племе. Прости татари, както ви наричат македонците и другите покрай вас, даже и руснаците ви "освободиха". А на автора да му се родят много братчета и сестричета...

8

SSS

преди 1 година

Не е коректно заглавието, историята на П. Серафимов е измислица и фантасмагория. Не е коректно да се дава гластност на псевдо учени като Спараток, които изкривяват и нагласят исторически факти.

7

Бай Дрън

преди 1 година

Както са казали древните траки, на македонците им еахме маата.

6

Много истини

преди 1 година

Говори този човек но никой не го слуша защото неофашистката оргонизация ви промива мозъците.Празнуваме Хелоин, а не Сурва и още много други български обичаи и история се затриват.

5

Папиханус

преди 1 година

Голяма слава Баце се роди!

4

Ром с

преди 1 година

Траките нямат нищо обзщо с българите ,но в последно време започнаха да търсят "под вола теле" ,че траките и българите са едно..траките изчезват като народ ,както хуните,римляните,даките,викингите...останалото е проза за патриотични наивници.Тракия изчезва преди да се появят българите в Дунавската равнина.през VII dвек .

3

Истината

преди 1 година

Един ден името на Павел Серафимов ще се нареди до това на Паисий и на Раковски. Книгите му са задължителни за всеки уважаващ себе си българин. Това трябва да се изучава в българските училища и университети.

2

пришълеца

преди 1 година

Само агрианите:))))

1

Тракиец

преди 1 година

Траките са най велики