61

Дядо Йоцо

преди 1 година

"не може повече да си позволим популизъм, граничещ с умишлено тласкане на държавата към фалит". Ама наистина ли? А допреди някоилк месеца как можехте?

60

Анонимен

преди 1 година

Деса "Умната" какво се е разревала и разсмърдяла?!!! Когато ГЕРБ буташе през лятото правителството на Петков други сметки правихте - да имате 85 -90 депутати да я карате както преди. Няма да ни уплашите, особено нас по-старите, дето сме преживели и дефицитите на комунизма, пък и Лукановата и Виденовата зими. Пенсионирайте сикаджийската мутра за отпушите най-после българската политика, затлачена от това ненаситно за власт и кражби туловище!

59

х

преди 1 година

Докато не бъде унищожена политически банкянската разбойническа организация,няма да се спре.Тези разбойници ще трябва да си получат заслуженото от българския съд.

58

Анонимен

преди 1 година

До 62 - Анджък, де! Преди години Боко изчисти от хоризонта бандитските групировки и взе властта! Сега обаче иска да навре в сценката бандитски структури. Ерго - нема да вземе властта )))

57

Анонимен

преди 1 година

Единство и мир, а герб - власт! Е, не иде на добре така !!!

56

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ искат единство на народа с мутрите! Това как ще стане?

55

да правим

преди 1 година

едйнство със присвойтели и усвоители и милионери за по един мандат не е ли противозаконо ?

54

Боко и гърците

преди 1 година

Помните ли как се радваше ,че България не била Гърция--сега пак да се радва великия водител !

53

кокоска вреслива

преди 1 година

със празна кокоса глава крякаща нон стоп

52

Бай Иван 2

преди 1 година

До 54: Мног по -лошо беше през предните 12 г.Ударихме дъното.Станахме най- бедната в Европа нация и най- бързоизчезващата в СВЕТА.Това благодарение на герп и дпс.Корумпираха всичко и напулниха държавата с калинки .Румунците бяха след нас ,дори Боко не искаше да ни сравняват с тях, да не не искаше да сме заедно по пътя за Шенген.Сега не можем ги стигна румунците.Оправиха си съдебната система , вкараха министри в затвора и сега се краде ама 20% . При герп се краде 90 %.По примерът на Боко .

51

Бай Иван 2

преди 1 година

Преди един месец не беве ли държавата не беве ли в същата ситуация Защо свалихте правителставото ? Сега ревте за подкрепа за нови кражби.

50

Трябва ни чудо.

преди 1 година

Крадците искат мир. Гладните и безнадеждните дали ще го пожелаят. Обикновено искат мъст.

49

Анонимен

преди 1 година

Мир и единство с тези които ни крадоха 12 години, няма как да има!

48

Анонимен

преди 1 година

До Избирател Е,какво толкова лошо беше през теи 12 години? Да не би да беше като през последните две години? Такива продажни лъжци като ПП - НИКОГА ВЕЧЕ! Те ни съсипаха,те ограбиха народа и държавата! Те ни лъгаха още от първия им ден-с незаконен служебен министър,а след това и незаконен премиер,заобиколен от крадци и лъжци!

47

Горкия Винету

преди 1 година

Мустафата яко го е напънала Буци да направи правителство. Кой знае какви неща ще излязат за него ако не успее. Кеф ти шкафчета, кеф ти Барселона, кеф ти магистрали, кеф ти Гешев и прокуратура, кеф ти общински далавери. На всеки ще пристане само и само да си изпълни нареждането. Ако от ПП и ДБ не му се вържат, Буци го пиши отписал. Ако има акъл за 2 стотинки ще се чупи от държавата преди да са го светнали или арестували вече не толкова фиктивно.

46

анонимен

преди 1 година

Стига общи преказки - единство, какво единство с този с яхтите наример? Сетиха се да са единни с такива като мен, като видяха дебелия край....дружно, а, че какво единство тогава, хайде, достатъчно.

45

Анонимен

преди 1 година

Трабвало единство и мир, демек да се направим на ударени за безбройните обществени поръчки, които направиха "наши хора" милионери. Яд ме е, че народа наистина ще забрави и всички кметчета, бизнесменчета и прочие, които крадоха, ще потриват ръце доволно от някоя вила с майбаха паркиран в гаража, докато българина ще продължи да реве, колко бил зле, колко бил онеправдан и т.н. Няма как да стане! Трябва съд и затвор!

44

митко

преди 1 година

Съд и затвор за гербаджийските крадци.

43

Анонимен

преди 1 година

Къде се крие страхливецът , Сикаджийската Мутра , ПРО СТАКЪТ бойко борисов !........... Къде е Мутрата ..... всички официални лица са в Парламента ....... къде е страхливата Мутра ...... той над институциите ли е ?....... ОТНОВО ЛИ НЯКОЙ ВЕЛИК ВОЖД ЩЕ УПРАВЛЯВА СКРИТ В ТЪМНОТО !..........ДОКОГА ........ ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА !.........ДОКОГА ЩЕ БЪДЕМ ЗАЛОЖНИЦИ , ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА ......Мафията ....... ДОКОГА .....!

42

Велчо

преди 1 година

На Десито ще и изпия сока от бикините.