154

Дддф,Ати

преди 1 година

И от Сармата ли? Щото рано или късно това ви очаква. И за съжаление останалата част от света заради вас насраняци.

153

Аман от наркомани

преди 1 година

НАркомани от США которие ведут анти Рсукая , АНти Украйнская война с помощи спец наркотики и обемно обсебляющие оружия включили десятки тисяч цели в Москва и Ленинград за ликвидация рекламная - цел озверит наркоман Путин за ядерной голокост против РУСь в том числе Киев..ДА се проследят всички връзки на наркоманите комадващи терора от САЩ ...НЕзаконно подставления на власт в Кремъл Владимир Владимиров Путин еще на свободе.. Риск от ядерной терор..Info from Europa MOskva..

152

Тюрма за терористи

преди 1 година

ПСЕВДО ЕВРЕИ как Зеленски и ПУТИН начали унищожителная анти Руская < АНТИ УКРАЙНСКАЯ ВоЙНА.. ПИАР ПРОПАГАНДА ДЕЛАЮТ..Нужно еще раз проверит окупатори Руская Империя 1917 в том числе Владимир Улянов,Йосиф Джугашфили и окупатори 1933 ГЕрмания Адолф Шикълбрунер,Гьобелс,Химлер за произход подают что псевдо евреи ползовали за масовой терор 1917 - 1953 ..

151

ДА, ДА

преди 1 година

ФАЩ ГОВОРИ ЧРЕЗ НАПУШЕНИЯ.

150

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама тенденцията е ЦЯЛАТА енергийна мрежа в бивша Укриана ще бъде методично ликвидирана. Паралелно с това и газо-, нефто- и дизел-резервоарите. Така укро-нацистите доста трудничко ще да превозват тежко оръжие, боеприпаси и чуждо-наемническа гмеж... т.е., ще бъдат по-удобни за "неутрализация"=денацификациране

149

андромеда

преди 1 година

Защо решиха да се бранят през 1941 год ,а не се предадоха на хитлер..? Нямаше да се дадът толкова жертви.

148

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТОЯ СЛУГА НА С.А.Щ. СЪСИПА ЖИВОТА НА 40.ООО.ООО УКРАИНЦИ.

147

Анонимен

преди 1 година

176-ти.Украйна свърши ...мръсната работа.Тя беше част от плана да се отнеме газовия бизнес на Русия.И блестящо изпълни поставената задача.От около 40% доставки за Европа в момента към Европа са останали 7%.Но и те са с тенденция надолу.Имам чувството че самоубилите се,Удавени,Хвърлени от тераси олигарси,анализатори са хората подвели Путин.Накарали го да налапа краварската въдица.Дреме му на Чичо САМ за Украйна.Два или по-точно един народ се избиват като животни.Нали са славяни не англосаксонци.

146

100%

преди 1 година

украйна свърши...................

145

Анонимен

преди 1 година

Не може..... От два месеца дават колосални жертви хвърлят безрасъдно и ше платят много скъпо Батальон от 59а бригада на ВСУ е обкръжен в района на дудачан

144

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво може, но пво-то им се оказа с доста големи дупки и кръпки... Посред бял ден получиха една камара ракети... Неотразени ..

143

Анонимен

преди 1 година

Ако може да се защити, защо не вземе да го направи, а само приказва от дупката, в която се е заврял и не се бръсне и не се къпе??? Засега защитата никак не върви, навсякъде удрят руски ракети.

142

Идеалист

преди 1 година

Най-долния предател на Украйна!

141

Охоооо

преди 1 година

ДОБРЕ ЗАЩИТИ СЕ САМ И СТИГА СИ ПРОСИЛ,ЗАЩОТО НА ВСИЧКИ НИ ОМРЪЗНА АКТЬОРСКАТА ТИ ИГРА.ИЛИ СВАЛЯЙ *** И СЕ ПРЕДАВАЙ ИЛИ ОТИВАЙ НА ФРОНТА И СИ ДОКАЖИ ЦИРКАДЖИЙСКИЯ ТАЛАНТ....ПИСНА НИ ДА СТРАДАМЕ ЗАРАДИ ВШИТЕ ПРИЩЯВКИ

140

Анонимен

преди 1 година

Видяхме как може, за 24 часа ви спряха тока в половината страна

139

Ха ха ха ха89764

преди 1 година

Много забавно е, когато един клоун по професия и като личност, почне да се упражнява в коментари за въоръжение, техника и др. мъжки работи! И точно как ще се зищити Укрия?! Може би като удря с голо дупе "предника" на Дядо Иван?... Слава кокаине!

138

кубанская столица

преди 1 година

До Анонимен 151 Наистина "майка". Наистина украинци не са нация. Те са шароварники (презрително: шаровары = харем панталони с дъвка долу вокруг крака). Те въобразиха, че са народ.

137

Анонимен

преди 1 година

"с полски, хърватски и всякакви наемни уб.ийци! можела!" Международния легион е само 2000 човека и е лека пехота. Почти нищо не зависи от тях. А Путин какви ги вика? Чеченци, араби, таджики и какви ли не още затворници и главорези убиват за рашистите.

136

може,

преди 1 година

ама с милиардите, дето ще ги плащат оцелелите

135

Анонимен

преди 1 година

Ако в Украйна не живееха И руснаци,войната отдавна щеше да е приключила.В тубата има видео как украинските фашисти изгарят,ДА,ЗАПАЛВАТ И ИЗГАРЯТ ЖИВ ЧОВЕК!!!Време е Путин да даде власт на генералите.НЕ НА ФАШИЗМА!!!