9

Анонимен

преди 1 година

До 6 и 7 : имам над 30 години стаж. Започнах по складове и строителство, стигнах до софтуерен архитект, и продължавам да уча нови неща и да се развивам професионално. А ти, като те мързи си стой на 1000 лв. Не се чувствам виновен защото не ставаш за нищо.

8

Albi

преди 1 година

Вместо да вдигнат на всички с 20%ще вдигнат на държавните търтеи и мазните даскали с 50%.Другите да се оправят, никой не им е виновен че не може да се пъхнат на хубава длъжност или да крадат, нали?

7

Анонимен

преди 1 година

Ако се увеличат заплатите ще се увеличи и безработицата. Фирмите масово ще започнат да съкращават персонал, за да покрият увеличените заплати и осигуровки на другите работници. А и увеличаването на заплати и пенсии, ще увеличи още повече инфлацията и дефицита в бюджета.

6

Българин

преди 1 година

Масово в страната работим и аз в това число за1000 лева някои и за по 800. ***-ината ви на Софията, ще живеете сами в един момент в пълна изолацоя от " провинцията". Вече като видя колас регистрация СВ и ми идва да почна да хвърлям камъни. Измамн-ици, *** с си лопата да ги ринеш в Софията.

5

Българин

преди 1 година

До т-ъпото Анонимно евроатлантическо т-ролче- ти колко години трудов стаж имаш бе не-щастник евроатлантически или чакаш само да получиш по някои долар помощ/грантове, за да пишеш ла-нарщини тук?

4

Анонимен

преди 1 година

кадърните и работливите им плащат добре. За заплати реват мързеливите и некадърните. Е ....... за тях няма.

3

Имало е

преди 1 година

синдикати в България?!? Сега научавам :)

2

с

преди 1 година

Жестоката реалност е, че заплатите в бюджетната сфера трябва да се НАМАЛЯТ. В последните години се правят огромни държавни дългове само и единствено за да се плащат нереално високите заплати на държавните чиновници. България вече е в период на дългова спирала - теглим нови заеми за да си изплащаме старите заеми. Основните партии отклоняват общественото внимание като говорят за Путин, Митрофанова, Украйна, Зеленски и какво ли не, а истината е жестока.

1

Смехурко

преди 1 година

Искам да получавам първата си заплата която получих като работник. В абсолютна стойност :-)