205

Анонимен

преди 1 година

Това само с пицата, белото, зеленото и френската ли, или пълна програма? Да знам какво да си измия.

204

Възмутен

преди 1 година

Вихри се война, може да закачи и нас. На такова празнуване ще отидат онези, които никога нма да зощитят страната си, онези, кжито обират каймака на заплащанията. Държава сме на грабителите на лъвския пай от баницата, и на ония, които ще мият тавата след пируващите. Тези хайлази ни готвят за пушечно месо. Тях ги интересува само "на баницата мекото" Държавата се нуждае от чистка на тези, които ще ни подпаляг чергата.

203

Анонимен

преди 1 година

Ами, то и един да отиде ще избие разходите на хотела за цял месец! Не е луд тоя, който яде баницата, а тоя който му я дава! - е казал народа!

202

Тенгри кан

преди 1 година

И лев не дадох за вашите нощувки, спа-та, вечери и курвели;))) Бех на спален чувал (щот голема жега и суша) три дни на един хълм срещу един от тия луксозни хотели, където се моташе сбиротък от секви пейзани от цела България;))) Не знам къф кеф изпитваха от това д аизляза от панелката и да се затворят пак в малко по-луксозна панелка;))) В тва нема фуф;))) Проблема е, че музикалната програма на Велинград е от махала "Анезица", която е нон-стоп;))). И тя е включена в тези 11 500 лв;)))

201

Всичко е относително

преди 1 година

За бедния и 11.50лв може да са много. Но да не забравяме че има хора които може да изкарват 11 500лв на ден. 11500лв = 5900 евро.....250*5900=1 475 000евро. Нищо работа. В България има над 10 000 милионера. Все един ще се намери да отиде там. Ако не друго поне от хотела добра реклама си правят. Хората да дрънкат в соц мрежите.

200

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ме интересува кой къде е на НГ, тук съм за коментарите :Д

199

Иво

преди 1 година

До Анонимен 218. Ако се целиш за 1900 лв. за четири дни в Европа, може да стане, ако си с Уиз/Райън за някоя лоукост дестинация, като Рим, Милано или Будапеща. Но ще спиш в двузвезден хотел и ще хапваш е макдоналдс или сухоежбина от магазина.

198

КЗЛ

преди 1 година

До Ивчо:All inclusive понятието явно се е изменило, или просто ти си грандиозен разбирач. Ясно пише - закуски и вечери. Ха, сега, г-н Математик, сметни колко излиза всяка закуска, всяка вечеря и нощувка. И да, в Европа може и да не намериш по-евтино, но сравнявайки Европа с нас, сравни си и средната заплата спрямо предлаганото. Сещаш ли се, реални неща, от живия живот.

197

Анонимен

преди 1 година

До ИвоСтава въпрос за 11500 лева, общо. Смяташ ги по 1900 за 6 човека. Добре. Но за 1900 лева можеш да прекараш много по-интересно на друго място по света,не и във Велинград!

196

До Иво болшевика

преди 1 година

Кво ми предлагаш ти бе луд ? Ти имаш ли си на идея колко пари са това 11 500 лв ? Ти имаш ли един ден трудов в живота и вадил ли си пари в живота с ЧЕСТЕН ТРУД? Не си - 100000% съм сигурен защото ако си то днес ти ще изкараш макс 50 лв надник в която и да е фирма и ще работиш каквото и да е! И знаеш ли кога ще вадиш по 2-3 бона да плащаш за няква си нощувка ?? НИКОГА

195

Иво

преди 1 година

Ограничени и първосигнални мнения на хора, които не са давали повече от 200 лв. за нощувка през живота си. За 1900 лв. ви предлагат 4 нощувки в президентски апартамент, ол инклузив, новогодишна програма, спа, занималния за децата и какво ли още не. Това са 480 лв. на вечер. Потърсете нещо по-изгодно в който и да е четиризвезден хотел в Европа.

194

Пийнал

преди 1 година

480 лв на човек на вечер не е чак толкова шокиращо много. Из Европа съм спал и за повече от 240 евро и не ти предлагат нищо друго освен закуска.

193

Анонимен

преди 1 година

Мазните бизнесмени ще въртят кючеци а нормалните хора ще студуват.---------На когото каквото е определила невидимата ръка на пазара. Чакайте след сто-двеста години Аврора пак да гръмне, като сега изпуснахте питомното за да гоните дивото.

192

Albi

преди 1 година

Богата работа. Напечатаха, напечелуха парата. Мазните бизнесмени ще въртят кючеци а нормалните хора ще студуват.

191

Кольо

преди 1 година

Жива далавера. Направо без пари.Ще запазя даже и за следващата Нова година отсега.

190

Трендафил

преди 1 година

До За тези пари Кога заминаваш за остров Бали?

189

Анонимен

преди 1 година

Аз съм пас.

188

За тези пари

преди 1 година

Една седмица на остров Бали със мацката... А селтиците нека си ходят при помаците във Велинград и да ядат кюфтетата от вчера нарязани в мусаката и потъмнелия салам от ония ден....Не са луди тия дето искат парите....

187

батка

преди 1 година

Повече от хиляда на човек не давам.

186

Супер

преди 1 година

До хммКакво тайландско брокерство, етаж, квадратура, изглед! Какви бяха строителните материали? Ха!