145

Анонимен

преди 1 година

Сигурен съм, че НАПаджиите ако скочат в тия хотели по Велинград кой знае какви схеми ще открият

144

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен150Точно така е. Стани и ти програмист, не е кой знае какво.

143

HMLF

преди 1 година

НАП да се самосезира и да разгледа резеврациите!

142

Анонимен

преди 1 година

Да бе! Програмистът не е държавен служител! Така че.

141

Анонимен

преди 1 година

Павката си мечтае за някаква революцийка, дето е само в кyxaтa му главица. Павка, излез малко, разходи се, виж се с хора, различни от себеподобните ти. Пък и до близкия град отиди, не е страшно, даже ще ти помогне.

140

Анонимен

преди 1 година

няма начин да си похарча "една" заплата за коптор във Велинград за две вечери . да си празнуват сами . аз отивам в дубай на плажче за НГ

139

До 150

преди 1 година

Осигуровката на един програмист е върху МОД. Твоята е наполовина. Той плаща два пъти повече от теб. Ако вдигнат МОД от 3400лв, както е сега, на примерно 10 000лв, то той ще плаща 6 пъти повече от теб. Но после и ще взима 6 пъти по-голяма пенсия и пак ще се оплакваш :)

138

Анонимен

преди 1 година

Тя тия програмисти, всъщност това са едни неграмотни хора, които не виждат по-далече от екрана на компютъра. Никаква работа не вършат всъщност. Това е една куха работа. И е време да им се облагат с по-голяма ставка доходите. По-голям данък да плащат! Да получават 10 хиляди лева за нищоправене и да плащат 300 лв. данък е абсурдно! Поне 6 хиляди на 10 данък да плащат! А не аз да взимам 2000 и да плащаме еднакъв данък!

137

Павел

преди 1 година

Айде да не ми обяснявате ясно е че и вие сте от тези. Като ви дойде реда да не ревете само като ученички. Искам ви пак така смело да обяснявате колко сте велики. Не остана кой да работи в тази държава. Само щракачи

136

Чужденец

преди 1 година

С по-малко пари ще изкарам много по-добре в южна Испания.

135

Анонимен

преди 1 година

Павеле, откъде тая злоба към хората и света. Никой не ти е виновен, че нямаш пари да си избършеш гз. Образовай се, специализирай, само със завист нищо не се постига.

134

До 145

преди 1 година

Ти за колко запорирани ИТ компании си чувал? И знаеш ли колко време минава след като софтуерен разработчик обяви в LinkdIn профила си, че е свободен до първото му интервю? Около 15 минути. Да не говорим, че 75% от бранша работи дистанционно за чужди компании. За нас работодател е света, не ТКЗС-то на село.

133

До аномимен

преди 1 година

Данъчните от НАП като ти запорират компанията, запечатат я и всички остават без работа.

132

До Павел

преди 1 година

Като е толкова лесно ти защо не си на столче и климатик, ами върхът в "кариерата" ти е звеновод.

131

До нападжията

преди 1 година

Ти май бъркаш работника със собственика на компанията. Какво му пука на софтуерния инженер за бакиите на компанията? Него го осигуряват на целия доход. От там нататък не е негова грижа. Няма ИТ компания, която да осигурява под реалните пари. Просто няма да намериш програмисти.

130

Анонимен

преди 1 година

Аз ще почивам в Дубай за Нова Година.После мисля да отскоча до Египет за подводен риболов.Мисля да съм на диета само шампанско и черен хайвер.За вас незнам щом ви харесва Велинград ок.

129

Анонимен

преди 1 година

До Павел"Оня" строй, както и Путин са любими на непрокопсаниците, дето не можете да цял живот да си надделеете на масрафа. Мечтата ви е да си вземете каквото ви харесва от тия, дето са постигнали нещо.

128

Петър до Павел

преди 1 година

Пропусна и също затваряне в Белене, национализация, принудително коопериране, разстрели без съд и други гениални решения, изпълнени навремето от високоинтелигентни индивиди като тебе.

127

До до 135

преди 1 година

Ми аз така веднъж един познат, който е софтуерен инженер, работеше в една компания и се хвалеше с високи доходи, викам чекай да ти покажа. Пуснах сигнал в НАП. Отидоха им на проверка и установиха задължения. Баааам- написаха и ревизионен акт и им запорираха сметките

126

Павел

преди 1 година

Знам им аз труда. Само гледат кого да излъжат да откраднат парите на отрудените хорица. Едно време имаше заводи имаше производство а сега само копчета и измами. Нищо той Путин започна да ви оправя и всичките дето вода уморени не сте пили ще свършите много лошо. Ще ми зема пари да стои на стол на климатик. Айде бе