171

Напредването

преди 1 година

ЯПОНИЯ с начална дата 1946 е победителят в Студената война а не некадърните западноевропейци и още по некадърните САЩ гледащи с расизъм на всичко произведено от Япония..................Как се случи японското чудо 1946-2022............Според английски филм излъчен по Хистори влезли американеца и англето при Японелита и казали:"Заради вас бомбихме Хирошима и Нагасаки та бъдещето Ви е да сте хората на САЩ и Ю Кей"

170

Анонимен

преди 1 година

Всички западни лидери са виновни за това, че сервилничеха до преди година на кремълското, пpocто джyджe и така му внушиха, че е много "умен и велик"... Сега ще си сърбат попарата и ще дават мило и драго на Украйна за да им върши черната работа в тази война...Жалко е само за хилядите жертви на тази безсмислена война, която започна, заради пpocтотията на един мегаломан и диктатор.

169

рушката клоака

преди 1 година

е пресечена нула.

168

Анонимен

преди 1 година

"ЛицеМерният Запад трябвя да бъде Оставен да Тъне в Мизерия - повече Никога Изтока, не трябва да се Доверява на Запада!" ___________________________________ Сергей Лавров вчера заяви, че не вижда смисъл Русия да съхранява своето дипломатическо присъствие на запад.

167

Анонимен

преди 1 година

А леле, и Западът ли ще почва война в Украина срещу тия мошенници, авантаджии и лакомници

166

Афганци Викториянци

преди 1 година

Повтарям това е цитат от преди около 10 години на ЮДЕОЕВРЕЙСКИЯ журналист на Путин от Первии канал твърдящ че РУСКАТА армия е обикновен наемник на САЩ и НАТО за разгром на Ислямска държава и прочие джихадисти.............гейовете напушени с марихуана и на кокаин от Западна Европа,НАТО и САЩ няма да ги има ако я няма РУСИЯ защото дори малцинството РОМИТЕ български чрез война ще ги закрият

165

Бай Дрън

преди 1 година

Самата Украйна е създадена незаконно, както и отцепилите се републики от СССР, ако трябва да бъдем точни. Лично аз се чудех, как в 20 век е възможно да става това- да се създават държавички и от Чехословакия и от Югославия и пт СССР. Всичко това бе незаконно и противоречеше на презумцията за ненарушаване на границите след ВСВ. Прецедентът е още от тогава. Какво очаквахте, да раздробите няколко държави и всичко отново да си тръгне по старому? Нямаше как да стане това. Не ревете сега за Украйна.

164

ФАКТ

преди 1 година

ЮДЕОЕВРЕЙСКИЯ империалистически идеолог на ПУТИН известен журналист от Первии канал който по етнос нормално НЕ е руснак в хода на собствените му коментари преди около ДЕСЕТ години си изпусна нервите и изрече това цитирам по памет:"Ислямските джихадисти разгромиха САЩ и НАТО а сега ни лъжат нас руснаците да воюваме вместо САЩ и НАТО срещу разгромилите ги Ислямски джихадисти да им спечелихме войната като умират нашите РУСКИ войници за чужда кауза а може и пак да ни излъжат като преди"

163

Анонимен

преди 1 година

Ако някой е гледал вчера следобед предаването Ние и светът по БНТ и интервюто с американския политолиг от полски произход Януш Бугайски, "Разпада ли се режимът на Путин", той каза много шокиращи истини за режима на Путин и за бъдещето на Русия! Гледайте го! Просто, Русия е обречена да загуби тази война и да се разпадне, а Путин ще завърши като световен терорист. България е на печелившата страна.

162

ЛицеМерният Запад

преди 1 година

трябвя да бъде Оставен да Тъне в Мизерия - повече Никога Изтока, не трябва да се Доверява на Запада!

161

Гиб Мелсън

преди 1 година

Да, руснаците буквално се молеха на западняците да накарат Зелински да спазва Минските споразумения и така да се запази мира. Осем години укрите тероризираха жителите на Донбас. Но Запада беше непреклонен. Никакви преговори, никакви споразумения. Искат си Крим обратно и това е. Е, щом е тъй ся ще се биете до оследния украинец.

160

Анонимен

преди 1 година

и като пипа огъня пyтлepa сега е ред да се изгори с него

159

Анонимен

преди 1 година

Какъв момент, бе аланкоолу! Запада изпусна момента преди да започне патакламата. Путин няколко пъти ги предупреди да не си играят с огъня, щото ще изгорят. Ама не ,то т,.п.ото си е т.по.

158

Анонимен

преди 1 година

Украина си стана полигон за унищожаване на стара бойна техника и невинни хора.Това обаче всява страх и всички в Европа взеха да поръчват нова бойна техника на САЩ.Всичко е за пари.Войната е най-доходния бизнес.Икономиките тръгват нагоре след всяка война,затова се приема като необходимо зло.Е всеки иска да оцелее и да не бъде убит или ранен....

157

Когато и да убиеш

преди 1 година

руски нацистки агресор е все късно.

156

Глух Пор

преди 1 година

По детските площадки падаха снарядите от украйнските ПВОта. Ха да видим сега като Русия им унищожи всичките ПВО преди седмица, дали ще пострадат детски площадки. Поне докато хуманния запад не ги снабди с нови, за което Зеленски и глутницата му ривът и се тръшкат в молби от седмица.

155

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

не е важен начина по който унищожаваш монголоидните рушкиФашизоиди, важното е да се прави.

154

Гъз

преди 1 година

Искам да каже , че укропитеците ще си сменят писменоста, щото и русия пишела на кирилица. Тия са по нацисти и от гитлер бе.

153

Кори

преди 1 година

До Див селянин, като те изритаме в родното село на *** в Коми, където не са виждали масивна къща и твърда настилка, ще разбереш какво е дива селяния.

152

БС

преди 1 година

И моста е цивилен обект, нали?