46

Гост

преди 1 година

.....може, пък да има впредвид добрата стратегия на банките за вземане на хубави такси за теглене ,внасяне ,вдигането на таксите ,и за банкоматите ,напоследък, и за проверка на сметка .Браво ,ей тъй най хубаво се вдига РЕАЛНО икономика.Сега и двойна тарифа на тока .Докато не излезем по площадите да на.р.ош.м главите на такива новозабогатели лъжци от банк.и др.инситуции ще ни лъжат, и правят каквото им отърва .Пълен хаос е тая държава

45

Гост

преди 1 година

Какъв растеж,бе!?!! ,има растеж на цените ,и инфлация .Още един за психиатрия.Цената на олиото от 2 на 4лв.Купувах 250гр.масло за 2,50сега 5лв.,от 10 стана 20лв кг като е на промоция .Този е много далече от житието ,и битието на 70%от българите.От 6млн население ,я има ,я няма 600,700 000 работещи реално за тая икономика .Ако иска да каже ,че на 10,20%от населението им се е вдигнала икономиката ,на ДРУГАТА ГОЛЯМТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ РЯЗКО Е ПАДНАЛА ИКНОМИКАТА .

44

Такива галфони

преди 1 година

Незнам изобщо що им дават право да дрънкат тези глупости.Същото като математиците на ковид,подготовка за огромната инфлация която тепърва ще ни клати ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО НЕ ОТ ПУТИН ОБАЧЕ!

43

Анонимен

преди 1 година

Така е криза няма. Масово има свободни имоти необитаеми с ясни собственици. Има и пенсионери без да дават и продукт , но с доходи от наеми. Други пенсионери са в постоянна високо платена работа. Това е голям% от населението над 65г. Тези които са трудоспособни са извън страната и подържат стандарт висок за България . Теза също висок % от населението

42

Анонимен

преди 1 година

Значи да не сте гъкнали да се оплаквате. Няма криза, не се стопяват доходите. Богати сте. Честито.

41

А де.Учен-недоучен..

преди 1 година

Този пич разбира нещата, колкото баба ми от футбол.

40

Анонимен

преди 1 година

Ako на това се вика растеж, какво ни очаква като дойде криза.Когато се налага да храним доста лапачи като тоя, скоро няма да имаме повишение на благосъстоянието, или поне на голяма част от народа /95%/. Поняли?

39

Не

преди 1 година

Този на базата на какво го наричате икономист? ББ + КП не са способни да на говорят толкова глупости, колкото този за 2 мин.....

38

Анонимен

преди 1 година

Този е от ПП-то. И те така лъжат.

37

ПроСоТо

преди 1 година

..та бабето отговори:-"Не,благодарим!..С мерцедеса съм"...Имаше предвид тия ..куфари ли,чанти ли,какво са,на колелца..Не се въздържах и й рекох:..-"Ами ти тъпчи още торбата,па ще можеш да я носиш друг път"...Никаква реакция не последва..Та:...-За съжаление ,има много,ама много ФАЛШ в рева и оплакването на "електората"...Изглежда ХЛЕНЧЪТ е част от националната ни характеристика..

36

ПроСоТо

преди 1 година

да ви кажа честно,не разбирам какъв е тоя вой и какви са тия ужасно черногледи крясъци от страна на така наречените "политици"../имам предвид основно Шайката/..Аз лично НЕ усещам някаква драстична промяна в битуването ми !..Верно,правят ми впечатление цените,които..по най-смешен начин рипкат всеки ден,но..как така се справям?...Ето например:-Вчера в магазина пред мен едно дъртобабе беше ПРЕТЪПКАЛО кошницата с продукти..Продавачката я попита:-"Искате ли торбичка?"..бабето отсече много "духовито"

35

Анонимен

преди 1 година

Абе студ и глад ама демократични, евроатлантически друго си е

34

Тодор

преди 1 година

Този книжен плъх вече е взел да говори като че ли не е с всичкия си.Имало защо да не е избран в НС - псевдо експерт.

33

Анонимен

преди 1 година

Вярно е, най-много растат цените в магазина! Но не може да се каже същото за мозъците на политиците.

32

Анонимен

преди 1 година

Растеж, значи. По-тре-са-ю-що!

31

Още един

преди 1 година

Още един червен икономист, който не вижда рискове и прочее.

30

Анонимен

преди 1 година

До КориА най-добре се натиска инфлацията като не им плащат. Тая мярка срещу инфлация се използва постоянно.

29

нормален

преди 1 година

Да му направят тест за алкохол и наркотици, този от кое съзвездие е?

28

Кори

преди 1 година

Ниското ниво на безработица работи най-добре срещу инфлацията. Хората работят, произвеждат повече стоки и услуги, а това натиска инфлацията.

27

Анонимен

преди 1 година

България не се намира в икономическа криза, а направо е на командно дишане..