56

Винаги ще е така

преди 1 година

Докато сме роби на Русия все ще е просия.

55

Как ли?

преди 1 година

Като нахлуем във всички банки и ги ограбим.Това са хората които грабят народа за къв ЗОР им беше сега да вдигат лихвите,а да Путин така им каза.ДОЛНАТА НЕОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЕСЕС ЩЕ ЯДЕ ОЩЕ ШУТОВЕ ОТ РУСИЯ ПОНЕЖЕ СА ПРОСТИ И НИ ПОМАГАТ В КОЕ ОБАЧЕ?НАЦИОНОЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕСЕС И НАТО.ТОВА СА СВЕТОВНО ПРОСТИ *** СЛОЖЕНИ НА ХРАНИЛКА И ИЗПЪЛНЯВАЩИ НАРЕДБАТА НА ЕЛИТА

54

Банкеръ

преди 1 година

Все ми е на.акъла,че данъкоплатците ще продължът да издържат неработещи институции.Интересно,когато парите напечатани от БНБ загубят стойност кой прибира разликата.Без кожи на ченгела минахме 97 година,,този път сме поумнели и ще има гризнали дръвцето.Няма да им помогне нито полицията,нито армията,защото и те са ограбени.

53

Анонимен

преди 1 година

Ниските цени на електричество от АЕЦ, евтин тръбен газ от Турция, ниски цени на бензин и дизел и без борси и посредници за нас! И без зелени!

52

Анонимен

преди 1 година

тези демократични г-да си проветряват устата си че им смърдят и не казват истината ке се мре от глад и студ

51

Анонимен

преди 1 година

Абе да ви и анализаторите, къде цената на горивата е паднала като преди войната. Пълни глупости. тогава цената беше 2,20 лв. за дизела. Само брътвежи и фейс нюз. Гламари.

50

Бай Илийчо

преди 1 година

Кът игра гьостерицата Сичко си дой на местото ! Аъъъ. И май без тояга няаа минем ?

49

1277

преди 1 година

Начи, ако не пипат цената на рИкията, язе ше оцелеем. И не само язе. Много сме.

48

Московские новости

преди 1 година

Тежка, тежка, колко да е тежка? Тежка ще е само за консуматорските общества. А който знае 2 и 200 ще се посвие, но ще премине през трудностите.

47

Отговор :

преди 1 година

Като вземем сопите...

46

Инженер

преди 1 година

Информацията е много полезна за българите. Особено тази за инфлацията. Би трябвало определящите лихвените проценти за депозитите в банките да я прочетат. При 18 % инфлация, хората с левчета са обедняли с почти толкова. Честито на шефовете на банките в България. Специални поздрави за тези от охраната на БНБ, както и за нейния управител.

45

Анонимен

преди 1 година

До До 26Глупости ЕС ни изкупува тока на борсова цена, която е огромна и енергийните дружества имат свръхпечалби. Проблемът е, че и нашият бизнес го купува от същата борса, където западните компании го надцакват, защото имат по-големи капитали.

44

Черен хумор

преди 1 година

Изобретателите на ковид-вируса се опитаха да облекчат държавните бюджети и пенсионните фондове, обаче пенсионерите се оказаха по-жилави от предвиденото. В по-добрия свят се пресели само известен процент от бройката, която бе планирана. Но фармацевтичните компании все пак успяха да направят завидна печалба, а това означава, че в хазните на много държави са влезли по-високи суми от данъци. Така че, постижения все пак има.

43

Анонимен

преди 1 година

Свободният пазар, нито е свободен, нито е пазар.

42

Анонимен

преди 1 година

"По отношение на цената на тока - най-работещете варианти по цял свят са директни финансови помощи за най-засегнатите хора", препоръча консултантът." - Да, за да може онея да си го вдигат и държавата да плаща, до момента, в който стане толкова скъп, че всеки със заплата под 5000 лева, ще почне да мисли, колко време ще отнеме, да се изпече нещо в печката ...

41

Анонимен

преди 1 година

Ко стана Иценце? Нещо ти дават ззор и не си шефчето на форумчето вече, а? Хахахха

40

Анонимен

преди 1 година

Колко ни набивах в главите, как електричките са бъдещето и как, трябвало да ги яхнем всисчки до 2018-а, едва ли не. Ама какво става? След 7-8 години, батерията им е на 85-90%. Ок, нали - БИВА. След това, ако спада капацитета, направо ... чао! Колата може да си замиине бързо-бързо. Особено, ако е карана повечеко. Демек - унищожаваме вотрата ръка, че не печелим от нея. После беше "евтино на ток". Да, ама ни готвят 70-80 стинки ток. Сиг ще ни набичат и екстра такса, ако зареждаш ел. кола.

39

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов - По-скоро е обратното. Млък за тези, дето не гласуваха за нищ ... А може и да ги отгалсуват скоро, не се знае.

38

Анонимен

преди 1 година

Българите вече сме си ограничили бюджетите. Писна ми, да ми изкачат с доводи, как "кръчмите били пълни", как се карали S класи и "всичко ходело у Гърция!"! Кръчмите са пълни с хора на по ракия сс салата, картофки с бира или даже с яйрянче, ако карат. Ако се спрат, ще спестят 80 лева на месец! ЕХА! S класите са на по 15 години и се карат от разни недоносчета. Аз нямам S класа. И гърция? Ми 2 пъти по-евтино беше от Слънчака.

37

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се правят икономии, ей! Не знам защо се пенявите! Нали искахте "демократична" газ - имате я. Днес цената на 1000м3 е паднала $1200. Не ви беше добре когато беше $300-400, нали! Е, сега е както я искахте. Същото е и с петрола - 3лв за литър долнокачествен бензин. Нали искахте Промяна - получихте я! Война да обявим на Русия - и това ще стане! Защо се жалвате? Ще ви мобилизират, не се бойте!