49

Любопитен

преди 1 година

Дойче зеле как точно взе интервю от тези петимата, нали уж се крият?

48

Анонимен

преди 1 година

Ей, значи не направихте едно репортажче или статия за "смелите" украински мъже, които са задръстили моловете със скъпите си коли. Или те трябва да гледат семейства и за това са избягали от войната? Избягаха още когато се заговори за война, мишките.

47

Анонимен

преди 1 година

Ха така.. Земете сега си мобилизирайте и жените, мм? Трябват си некви хора, все пак, мобилизация без хора не става...

46

В Русия

преди 1 година

Правят изпращани, като у нас преди 1989!С палатки и музика, Ибряма и Кьоравото Коле...

45

Анонимен

преди 1 година

Руснаците вече имат възможност да пътуват по Европа и света и видяха ,,разложения " Запад.Пуъин и комунистическата му върхушка няма как да излъжат младите руснаци за ,,гнилия" Запад В Европа живеят спокойно ,,сигурно и добре .Руснаците в Русия са принудени да работят за корумпирани и близки до Кремъл милиардери.За превъоръжаване.За богатите милиардери които въобще не им дреме за качеството на живота на обикновения руснак

44

Анонимен

преди 1 година

До 51....Ами да върнем братята руснаци в България и комунизма та да се постегнеш бе брате.Помниш ли ,,братския " СССР как беше ни стегнал в желязна завеса.Караше Москвич и гледаше телевизор Великотърново.И гледаше два канала.

43

3

преди 1 година

Утре всички депутати да отговорят на въпроса"Това твоята война ли е?"За войната в Украйна.

42

Анонимен

преди 1 година

Че кой иска да кара Москвич вместо Мерцедес.Значи кво?...Путин ще се вози на Мерцедес , пък Данаил на Москвич...И това няма да е моята война...

41

Анонимен

преди 1 година

Руският народ е разложен от западните ценности и западната пропаганда. Путин изпусна народа да живее без контрол и той се развали като Запада. Няма да победят, защото руският народ и Запада изповядват еднакви ценности. Путин е сам с обркъжението си и с путинските ценности и чака кога това обкръжение ще го премахне като виновен за войната срещу запада и западните ценности.

40

Анонимен

преди 1 година

На всеки избягал в чужбина руснак да се задава въпросът; Чий е Крим? Ако каже, че е на Русия, да се праща на Путин с белезници.

39

Контра въпрос

преди 1 година

Относно руснаците има достатъчно кадри как ги изпращат ентусиазирано и хората са щастливи в най различни краища на Русия. По интересното е как украинци се крият от мобилизацията? Отговор: Хиляди млади мъже със скъпи Лексуси хленчат за помощи самонастанили се в безплатно в пет звездни хотели на Слънчев бряг ! И даже недоволни от приема ?!

38

Анонимен

преди 1 година

Закъсняла статия ! Мобилизацията свърши

37

Анонимен

преди 1 година

До питанка, мислещите хора винаги ме карат да се вярвам, че човечеството има бъдеще! На тази статия ѝ се вика пропаганда! Не че няма хора, които са против войната и правят подобни неща. Просто всичко в тази статия е измислено с цел да ни убедят, че има руснация, които не са зверове :) Мислещите хора трябва да отсяват не само фалшивити новини, но и пропагандата :) българските *** пишат/публикуват според дотациите!

36

Анонимен

преди 1 година

Велик руски Фюрер и страхлив народ. Фюрерът има велики идеи, но народът е слаб да ги изпълнява. Предателите пречат на Путин да направи Русия отново велика. Тръмп направи Америка велика отново, Путин не успя.

35

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата общност с чужд произход в Германия в момента са руснаците. "Добрият" Горбачов се беше договорил хора, които могат да докажат немски произход, а са граждани на СССР, на Русия, да имат право да "се завърнат в историческата си родина" , да станат немски граждани. Отидоха стотици холяди още през 90-те години. Не им признаха образованието, квалификаията. Г-я прие по-късно сирийци и т.н. Познайте какви са настроенията!

34

Анонимен

преди 1 година

Като не искат да се бият, ще загубят Крим и Донбас. Да ги питат чий е Крим. Радваха се на Крим същите руснаци. Славеха Путин. Путин помисли, че тези руснаци го подкрепят. Предадоха великия си Фюрер.

33

питанка

преди 1 година

Тоз дет се е скрил при приятелката си, изключил е звънеца и не вдигат шум как го намерига да му вземат интервю!?

32

Анонимен

преди 1 година

Бягат, бягат и колко ще бягат. Рано или късно ще се завърнат...

31

Анонимен

преди 1 година

Всеки здравомислещ знае,че войната не е разходка сред природата. Води до огромни трагедии. Затова и тъпкаха Украйна с оръжия, миираха цялото крайцрежие, всички граници с по 3 реда мини, минират поляни, пътища, изоставени къщи, обществени сгради. В Германия се хвалят, че по хитлеристки образец са обучавали украинците за близък бой. Световният шампион по шах Каспаров И по бълг тв. свободно пледираше ЗА РАЗПАД на Русия. Промиването на мозъци е отдавна изпитана практика.

30

ти да видиш

преди 1 година

За руснаци не знам, но боеспособните хохлювски юнаци са налазили хилядите 5 звездни хотели в Анталия /Тр./ освен Европа разбира се и са заевали държава и родина!!!