129

Анонимен

преди 1 година

Бягат незаконно забогателите.Путин вече ги почна.Ще има още умрели по неизвестни причини.

128

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Мобилизацията приключи, във всяка рота има по двама таджики.

127

Анонимен

преди 1 година

Мобилизацията приключи в понеделник, след постигане целите на Русия. Обяхи га официално и затвориха пунктовете. Не са ли ви го писали това нашите подоизтр ивалки в "новините"? Не се изненадвам, ако са "забравили". Както забравят да ви информират за ежедневните протести срещу продажните правителства вГермания, Франция, а холандските фермери вече седмици наред са навън също.

126

Анонимен

преди 1 година

много ми е страно защо не пишете че укронацистите мобилизират инвалиди и сакати диабетици а се занимавате с щуротии ако са 100 х.вие казвате че са 700х те ще си отговарят никои няма да ги председва закона гласи ако е мобилизиран и бил в военната част и избягал това е дезертиор но при следващата мобилизация ще са първите плюте на укрвермахта че сакати и старци и жени мобилизират а не да плювате на русия да ви .....\......... та

125

Кори

преди 1 година

До пуйката, Столицата на една държава е политически, икономически и военен център на тази държава. По време на война е легитимна цел. Украйнците да не се притесняват от общественото мнение по света, всеки непередубеден ще приеме за естествена реакция, когато едните бомбардират Киев и другите да бомбардират Москва.

124

Анонимен

преди 1 година

Путин може да плаши руския народ и Русия със Запада и западните ценности, както може да плаши куче със салам. Кучето ще изяде и салама, и него.

123

Анонимен

преди 1 година

Руският народ е слаб и разложен от Запада и западните ценности. Той няма да воюва със Запада, а ще воюва с Путин и Изтока и източните ценности. Източните ценности на Индия и Китай не се желаят от руския народ.

122

Jordan

преди 1 година

До Иван, безработен Fantastichno!!! Prodaljavai v sashtia duh!!!

121

пуйката

преди 1 година

Кой да тръгне към Кремъл,народът ли?Немци и французи първата Коледа от Първата световна война я посрещат с взаимни гостувания по окопите и дегустацията на вина.След това жертвите нарастват,озлоблението също.Това е човешката природа.И украински дедовци са били в Афганистан и знаят,че за един техен войник хвърлен с отрязани крайници пред военна колона са избивали цялото населено място в близост.Американците във Виетнам са избили 25 за един свой,СССР 100.ТОВА Е ЕСКАЛИРАЩАТА НЕНАВИСТ.

120

Анонимен

преди 1 година

Тръгвайте към Кремъл. Свалете дребосъка - психопат

119

Анонимен

преди 1 година

Истинският победител в тази война ще бъде ГЛОБАЛФАШИЗМЪТ! Това не е наша война! На територията на Украйна воюват ЛИБЕРАЛ ФАШИЗМЪТ И АВТОРИТАРФАШИЗМЪТ. Целта е глобална тотална власт и контрол над човечеството с помощта на технологиите. Колкото повече хора и по-бързо разберат смисъла на това, което им се случва, и се опълчат срещу очевидно лудите политици, толкова повече шансовете за един нормален свят ще бъдат възможни...ПРЕГОВОРИ за МИР! НЕ на войната!

118

Анонимен

преди 1 година

Понеже ми изтриха линка, няма да го пускам, но статията за ударения с лъчеви оръжия от САЩ Кримски мост е в "Да булгариан таймс"

117

Анонимен

преди 1 година

До ЬЬЬКакво ми натискаш минуси, като бяха излъчили кадрите, как укро-фашистите изнасилваха и жегосваха жертвите си с нацистки знаци, още преди руската войска да навлезе в Украйна, местното население в Украйна иска отмъщение за зверствата извършени от Киевската фашистка власт върху тях и не искат тази власт, това е! Де факто руснаците помагат на местното украинско население, воювайки заедно с тях, населението в Украйна воюва срещу Зеленски!

116

Анонимен

преди 1 година

До ЬЬЬКъде пък видя изнасилвания от армията, било тя украинска или руска? Няма такова нещо! Изнасилвания е имало от страна на укро-фашистите върху местното украинско-руско население години наред, даже са жегосвали жервите си, с нацистки знаци върху кожата им!

115

ЬЬЬ

преди 1 година

пуКин няма намерение да прекрати войната в Украйна,но наистина,че масовото разбунтуване на войниците на фронта и масовото неподчинение на престъпните заповеди ще сложат край на тази безсмислена окупация,разрушения,изнасилвания и грабежи.

114

Анонимен

преди 1 година

До пуйката Моста е бил взривен с лазерни оръжия от голяма височина , а не от украинците, но Зеленски даде идеята преди месеци, като заплаши, че щял да взриви моста. Така, че българите да не се тревожат, че камион бил минал през България, не сме намесени.

113

пуйката

преди 1 година

Най-сигурно е във Владивосток,последната гара на Трансибирската железница щото днес четох,че украинците създали дрон с обсег 1000 км и се хвалят,че и Москва вече можела да бъде ударена.Дано Господ ги вразуми,че като гледам реакцията за един мост каква,не ми се мисли за отговора на Москва.

112

Анонимен

преди 1 година

Руските мишоци бягат от Русия и без война.

111

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

110

Анонимен

преди 1 година

В момента воюват чужди наемници, нацисти и случайници, а не редовна украинска армия срещу Русия, украинците са на привършване, тези действително ще ги убият до последния украинец, спрете да пращате оръжия за Украйна и върнете мира в Европа!