48

УМНИЦИ

преди 1 година

толкова ви е акъла,я се сетете кой е хвърлял атомни бомби в Япония и тогава плещете ***!!!

47

Алберт Айнщайн

преди 1 година

Каква ще бъде третата световна война - не зная, не мога да кажа. Но четвъртата - тя ще се води с тояги и стрели.

46

Случаен минувач

преди 1 година

ВицШвейк и Путин станали приятели. Завел го Путин в кабинета си и казал: Гледай тук, тука има три копчета. Ако натисна зеленото - ще бъде унищожена Европа. Ако натисна синьото - ще бъдат унищожени САЩ. Ако натисна червеното - ще бъде унищожен целия свят. Швейк отговорил: Подобно нещо съм виждал и когато живеех на улица "Кралева" в Праха. Хазайката държеше 3 ключа от трите тоалетни на трите етажа. Въпреки това обаче обърка веднъж ключовете и докато уточняваше кой ключ откъде е, се пocpa.

45

Анонимен

преди 1 година

Политиката на Русия винаги е била "Дръжте ме да не се поссера от величие"

44

Анонимен

преди 1 година

Очевидно се забравя, че НАТО в момента провежда ядрено учение на територията на Европа, в Белгия и Балтийско море. Дали руснаците си меслят, че ги пържат на бавен огън и са се изпотили чак под езика? А българинът и европеецът мислят ли въобще, когато четат такива писания? А журналистите, които ги списват, мислят ли, или си знаят, че са точно такива, защото нямат репутацията на независими мислители? Неразумно е в такъв шантав свят да се чувстваш недосегаем физически и ментално...

43

Анонимен

преди 1 година

Политиката на раша е да плаши всички с унищожение всяка седмица... терористична държава се нарича за тези които не могат да мислят самостоятелно !Няма значение колко повече ядрено оръжие има единия или другия от един момент на там . Просто можем всички да умрем заради империалистическия комплекс на едно джудже !

42

Анонимен

преди 1 година

Нема да се плашите. Пълното унищожение е гарантирано, ако се наложи.

41

Йелоустон

преди 1 година

Абе не бих се пенил ако повечето големи градове може да ги отмие цунами а 2/3 от континента може да потъне в лава!

40

Краври за оръжие

преди 1 година

Бившите английски каторжници и убици дрънчат с оръжие като се канят да извършат престъпление!

39

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

Братята американци ще ви избият зъбите с протезите ако монголоидните рушкиФашизоиди използват ядрено оръжие.

38

Анонимен

преди 1 година

Бардак Обонго каза, че няма да се извинява за Хирошима и либерастите веднага му дадоха Нобеловата награда за Мир.

37

Анонимен

преди 1 година

До До авторката - Барок Обама каза, че няма да се извинява за Хирошима.

36

До авторката

преди 1 година

А каква е политиката на САЩ по отношение използване на ядрените оръжия ? Единствената страна която е употребила ядрено оръжие реално а не за опити ! И то два пъти ! И то срещу цивилни граждани в градове без никакво военно значение ! Хирошима и Нагасаки....

35

Анонимен

преди 1 година

Много луди са си строшоили главите на исток,там от където слънцето изгрява всеки ден.И няма сила, която може да го промени.

34

Анонимен

преди 1 година

Не може да бъде крита истината дълго време. Рано или късно тя излиза наяве.Друг е въпроса за отговорноста на тези, които дълго са я крили.Но историята помни техните съдби.А отмъщението на Света спрямо тях,никога не е късно,макар и да бъде забавено.Историята доказва,че то никога не се збравя,а само се отлага във времето.

33

Анонимен

преди 1 година

Не може да бъде крита истината дълго време. Рано или късно тя излиза наяве.Друг е въпроса за отговорност на тези, които дълга са я крило.Но историята помни техните съдби.А отмъщението на Света спрямо тях,никога не е късно,макар и да бъде забавено.Историята доказва,че то никога не се збравя, а само се отлага във времето.

32

Анонимен

преди 1 година

Всяка мисъл на Запад,че може териториално или изцяло да унищожи Русия е ИЛЮЗИЯ, сътворена от безумни и безразсъдни шмекери,шарлатани и хазартни типове.Такива са реалностите . Идеологията или пропагандата са НИЩО,спрямо силата на оръжието.Те издават само слабост и водят до реки от кръв.Умопомрачението е опасно и за самата личност не само за околните.А в политиката е равносилно на самоунищожение.

31

Анонимен

преди 1 година

Всяка мисъл на Запад,че може териториално или изцяло да унищожи Русия е ИЛЮЗИЯ, сътворена от безумни и безразсъдни шмекери,шарлатани и хазартни ***.Такива са реалностите . Идеологията или пропагандата са НИЩО,спрямо силата на оръжието.Те издават само слабост и водят до реки от кръв.Умопомрачението е опасно и за самата личност не само за околните.А в политиката е равносилно на самоунищожение.

30

Анонимен

преди 1 година

Прод40 . катаклизми подобни на природните. НАПРИМЕР да предизвика наводнения на големи площи(в БЕНЕЛЮКС например) или пък да унищожи жизнено важна инфраструктора,като енергийни обекти или да унищожи голяма територия за земеделие.Или пожари с неизвестни последици.По лошото обаче,е че без РУСИЯ,ЗАПАДЪТЪТ ще се върне към "мотиката" РУСИЯ има огромна територия и е самодостатъчна за себе си да просъществува и след това.

29

Анонимен

преди 1 година

Русия има най-голям шанс да оцелее след тотална ядрена война в Света.И въпреки това няма да я предизвика.Защо?Първо защото създаде тактическа мощ много по мощна от ядрената такава,което значи че и без ядрени бойни глави може да парира(превантивно без ядрен арсенал)всеки опит за нападение над нея.Вече убеди укрите че съпротивата им е безмислена,макар и да я осъществява с помощ от целия Запад.(не само от Европа).Второ.Само с точни(не ядрени) тактически мощни средства може да предизвика