19

Анонимен

преди 1 година

Мии хващай пътя за Сша тогава

18

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко имитира дейност, за да може фашагите да отделят част от резервите си и да ги пратят на границата с Беларусия. По този начин помага на руснаците да трепят тия със свастиките на вратовете и байраците, дето взривяват камиони по мостовете докато хората със семействата си шофират.

17

До 14

преди 1 година

След 8 месеца назадък, към Ламанша ли вървите или към Масква. Когато си отговорите на този въпрос, ще ви се отворят дзъркелите и ще се осеферите. Lol

16

Анонимен

преди 1 година

Нормално, Кадиров подви опашка и Украйна изтреби 10к от топ бойците му, изтрепа Вагнер. Сега ще избие иранците, новите повикани от жужи с терлиците и лечените обувки. Остава да се включи и беларуският диктатор с жалката си соц армия.

15

тодор живков

преди 1 година

До Украйна ще бъде - Мечтател безумен , образ невъзможен . Рашка се *** , ти още не си ли разбрал ? По неофициални канали ходят да се молят на САЩ да ги съжалят.

14

анонимен келеш

преди 1 година

Ние тук в България нямаме нищо общо с такива бедни републики като русия и беларус:):)Тук е ЕС-НАТО-САЩ!Има една малка група русофилчета от електората на БКП,*** и бившата Атака на които им остана само да вият безпомощно под новините из сайтовете:):):)Наздраве:):)

13

Сър Пичук

преди 1 година

Беларус и тамошния диктатор ще бъдат сринати, а Мордор ня а да се обади както в. Армения

12

тодор живков

преди 1 година

Продължавам да мисля че Лукашенко (украинска фамилия ) не е толкова глуповат за да вкара белорусите в тази месомелачка .

11

Превземат дупки

преди 1 година

Над 600 дупки от артилерийски снаряди бяха освободени и заселени от укрофашяги. Някои от тях бяха интервюирани от ББС и казаха че най-после се чувстват като у дома си. Там където нацистите принадлежат. Под земята!

10

Зелената фланелка

преди 1 година

Зеленясалия Нацист лично ръководи операцията ПРЕД ЗЕЛЕНИЯ ЕКРАН!

9

Оръжиеносец

преди 1 година

Не случайно НАТО засили доставките. Ще има строшени и белоруски кратунници. Като искат и те да ядат як бой, да заповядат.

8

Укроармия остана ли

преди 1 година

То Укроармия не остана вече! Там вече основно се бият разни главорези от Ислямска Държава и други наемници на които НАТО плаща заплати от НАШИТЕ ДАНЪЦИ! А пък на Урсулката и другите роботи им плащаме заплати пак от НАШИТЕ ДАНЪЦИ за да защитават по екраните това безумие. Да ни е честито!

7

Украйна ще бъде

преди 1 година

изолирана напълно, с пълен контрол по небе, земя и море и ще бъде премахната от картата на света като национална държава, а в това което ще остане от нея след кампанията, най-вероятно държава с големината на Румъния без излаз на море, ще бъде инсталиран нов управленски елит ,който е по-благосклонен към Русия и по-малко склонен да си сътрудничи със САЩ.

6

Анонимен

преди 1 година

А за главата на наркоманчето който се казва Зеленски нещо ще има ли? На кого парите раздаваш че си обявил награда хахахаха

5

Мобилизацията на

преди 1 година

300,000 е само началото. Вече се знае, че има и поне още 150,000 подготвени за директен сблъсък. Отделно в четирите региона, които наскоро се присъединиха към Русия кипи мобилизация на стотици хиляди. Беларус разполага с армия от половин милион. Русия се подготвя за грандиозна операция, каквато светът не е виждал от Втората Световна Война насам. Всички канали за комуникация на Украйна, досега милостиво пощадявани, ще бъдат блокирани ,а цялата страна за часове ще бъде доведена до пещерната епоха.

4

Абсолютна победа

преди 1 година

абсолютна победа на Русия ще изпрати силен сигнал до всяка една нация в Европа, че войната не е опция в отношенията с Русия. Който излезе с меч срещу Русия бива елиминиран. Изправени пред красноречив пример за това в лицето на подчинена Украйна, и претърпели вътрешен политически катарзис, Европейските държави ще се принудят да изоставят политиката на монолог и безкрайни санкции, която очевидно води до задънена улица, и да седнат на масата за преговори за да водят конструктивен диалог.

3

Човек с чувства

преди 1 година

A 3 световна война ще има ли, не нали ?

2

Зеленясалия емигрира

преди 1 година

Зеленски май ще го чегъртат от някой тротоар скоро. И няма да е заради Руските удари или Американско предателство. Неговият собствен народ ще му ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ДО КОЕТО ГИ ДОКАРА! ЗАЩОТО ТОЯ Б-О-КЛ-УК ДОЙДЕ С ОБЕЩАНИЕТО ЗА МИР, А НЕ МУ СПИРА УСТАТА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. 2021 Новмври каза че атомна бомба щели да правят. Онзи ден говори за превантивни ядрени удари по Москва. Мост взривиха. Е виждат се резултатите!!

1

Време е

преди 1 година

Украйна да нападне Белорусия, сиреч да й обяви война, преди да е станало късно и да започне още по-голяма сеч на джуджета и мустакати елементи. Между другото, какво стана с войските от Северна КуРея и онези от Иран?!