33

Анонимен

преди 1 година

щом никой не протестира значи всичко е 6

32

Анонимен

преди 1 година

Като сте толкова състрадателни - защо не настанихте българите от карловските села в хотелите си?! Те нямат ли нужда да живеят при човешки условия, а не във фургони?!

31

Анонимен

преди 1 година

Да чакат бе!

30

Да искат от Зеленски

преди 1 година

Хотилиерчетата да отидат пред Украинското посолство и да си искат парите от Богатия Евреин Зеленски.

29

ПРОТЕСТ на ХОРАТА

преди 1 година

Обикновените работещи и страдащи българи да излязат на протест ПРОТИВ ХОТЕЛИТЕ. Да НЕ ИМ СЕ ДАВА НИЩО. Да потрошат луксозните имоти и коли.

28

Българин

преди 1 година

Ами НА МЕН КОЙ хей така ЩЕ МИ ДАДЕ ПАРИ да си ПОЖИВЕЯ в ЛУКС и СПА ? Долни наглещи и измамнци хотелиерски.

27

ТОВА СА РЕКЕТЬОРИ

преди 1 година

НИКОЙ нормален човек НЯМА да НАСТАНЯВА бежаци и дезертьори по ЛУКС ХОТЕЛИ и СПА. НИКОЙ не ги е карал хотелиерите да правят това единствено са ВОДЕНИ от МОШЕНИЧЕСТВОТО и ЖАЖДАТА за КРАЖБА на ПАРИ. Една стотинка НЕ БИВА ДА СЕ ДАВА.

26

Анонимен

преди 1 година

Да си искат парите от Киро и Калинката, в краен случай от арменския поп.

25

Анонимен

преди 1 година

Щом искат нова програма значи наистина си струва далаверата с бежанците Настаняват няколко човека в стая и се почва лапачката.Някой хитри украинки де регистрираха в няколко хотела.А тарамбуките в мизерни лагери в дълбоката провинция.Украинките са вип бежанки.Оттам идват и претенциите им.

24

Кмета на Бургас

преди 1 година

Бежаснките лагери били в окаяно състояние, но там са амуджите. Укрите са по хотелите с 40лв дневно немъчени пари, а българите от карловските села по фургони. Това лято се подлъгах по акъла не жената и бяхме в Равда. Категорично това ми беше последната почивка тук. Догодина дърпам към Гърция.

23

Да чакат

преди 1 година

За потопените села в Казанлъшко фургони . За украинците 5 звездни хотели. Ха сега търсете урките да Ви плащат щото парите са в тях не в българите -членове на ЕС живеещи вече 33 години в демократична и правова държава членка на НАТО .

22

обективен

преди 1 година

Изобщо не са безспорни плащанията.Много от хотелиерите останаха излъгани.До голяма степен причината е и в самите бежанци.Много от тях си тръгнаха внезапно-без предупреждение без да кажат чао.Държавата обаче използва това и не изплаща пари защото няма точна статистика колко човека и колко нощи точно са спали.Хората ги няма-*** докажи кое какво е.Това е ходене по мъките.Затова повече отношения с държавата -НЕ

21

bbb

преди 1 година

Явно реват некадърните собственици на хотели. Тази година решихме да идем на почивка през септември в един хубав комплекс край Созопол. Дори и в края на сезона имаше доста хора, а работещите там казаха, че през цялото лято комплексът е бил пълен с туристи и всички са много доволни.

20

A

преди 1 година

До Ivan 15Те не искат да работят и да развиват бизнеса, те искат пари, мн. пари за нищо работа.

19

Анонимен

преди 1 година

Пак ли ще крадът от нашите данъци за да правят животът на някакви украйнски клошари добър.Те са нуждаещи се защото могат да отседнат безплатно в хотели с 4 или 5 звезди а от селата от които идват трудно могат да си позволят и хотел с 1 звезда.Въобще цялата тая глупост по безплатното настаняване на някакви отнякъде си е пълна глупост.

18

Хотелиери още си

преди 1 година

чакат парите за бежанците, ама още се ослушват за укр автобуси с украинки да ги настанят безплатно. А юли и август дерат дерат по няколко кожи то бг туриститте предпочели бг черноморието, докато другите винаги минават по тънко чрез сключени договори с чужди туроператори

17

Чопля семки

преди 1 година

и гледам сеир! Не се наядохте алчни продажници!

16

Българин

преди 1 година

Пари няма. Такива трябва да дойдат от Европа. Но напоследък Европа не ни е дала и един лев.

15

Защо да плаща

преди 1 година

държавата? Да минат на издръжка от спонсори и индивидуални дарители. Тъкмо ще се разбере колко българи поддържат Украйна.

14

Ivan

преди 1 година

И още нещо-ако някой от "бизнесмените" може да обясни,как така в България се плащат български заплати,данъци и наеми,купува се стока от България,а цените по заведенията са по- високи дори от Гърция и Италия?!Ето затова ще стоите гладни и ще ревете.Защото хем не знаете как се прави бизнес от туризъм (за него се учи 5 години,а 90 процента от вас са напълно неуки),хем и не искате да се научите!Много има да страдате,защото мисленето ви за този бизнес е тотално сбъркано!ЗАТВАРЯЙТЕ!