10

Анонимен

преди 1 година

Да фалират, защо ние ще им плащаме отоплението на хотелите, за да може някакви тюфлеци да се въргалят в спа-то им?!?

9

Анонимен

преди 1 година

Намалете отоплението на 19 градуса, гасете през пиковите часове. Вдигнете порцийката пържени картофки на 15 лева /ако вече не е 20/.

8

До 4

преди 1 година

Тлъстия похотливец им пълнеше гушките, ама срещу процент в Чекмеджето - 60-40.

7

Анонимен

преди 1 година

То и аз искам бе......

6

Пенсионер до Тиквата

преди 1 година

И аз искам държавата да поеме част от сметката ми за отопление. Взех един бежанец от Сирия в панелката в Обаля. Аз хотелиери съм?

5

Анонимен

преди 1 година

А ду дук не искат ли? Като печелят печелят за себе си. Като губят губи цял народ. Защо не предложат безплатно да настанят германските студуващи пенсионери, а ние да плащаме и за тях. Да сме солидарни

4

Анонимен

преди 1 година

Е нема го вече Бойко Добриот да ви пълни пеликанските гуши с пари на данъкоплатците.

3

Държавата..

преди 1 година

Ъъъъъ Ц, не съм съгласен, искат държавата да им плаща, демек искат аз да им плащам ,ЗАЩО ?! Като ида да карам ски, да ме дерат с двойни цени отколкото в Алпите?!? Не , благодаря, не желая да плащам да родните хотелиери, кой ще ми плаща на мен ?! Който си има бизнес, да се оправя. Аз имах зала за тренировки, но като дойде ковид, просто я затворих, не съм ревал на комшията да ми плаща наема !

2

Гражданин

преди 1 година

А пък аз искам държавата да ми поеме плащането на сметките за газ ток парно вода и да ми свали данъците ! Нахален ли съм ? Те и на хлебопроизводителите премахнаха ДДС за да не вдигнели цената на хляба...обаче !

1

Анонимен

преди 1 година

От какъв зор държавата да им плаща? Който има хотел - да се спасява!!! На мен държавата нищо не ми плаща - само данъци плащам.