50

Ннн

преди 1 година

И от какъв зор?! Ние, дето не сме хотелиери, също искаме държавата да ни поеме част от сметките за отопление! В тази държава живеят и други хора, не само хотелиери!

49

Гого

преди 1 година

Ако се поема нещо на бизнеса да се поеми всичко и на бита.Всички хотелиери и ресторантьори крадат ток като невидяли. А сега помощи от държавата НАГЛЕДЦИ

48

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Аз предлагам , държавата всичко да им поеме -ток, вода , клиенти да им намери и така докрая на века

47

Що не осиновят

преди 1 година

Укрите,излежаващи се край басейна и да им работят безплатно за по-голяма далавера?!!

46

Анонимен

преди 1 година

Направо да национализират хотелите и държавата да се грижи за всичко !

45

vale_karo

преди 1 година

Някой спомня ли си нашият велик министър Ал Йо /бог да го прости/.Нали той казваше ,че България ще се издържа от мита и туризъм. Нали за това ликвидирахме голяма част от земеделието и промишлеността си .Е сега какво ,вместо държавата да разчита на туризма ,става обратното.Кога ще се потърси сметка от тези които ни докараха до това.

44

Анонимен

преди 1 година

А нещо друго не искате ли , a нaглeци?!

43

Пазарна икономика??

преди 1 година

При ~40% сив сектор, а в Туризма категорично повече, за каква нормалност, европейска капиталистическа говорите?!

42

Натанаил

преди 1 година

Предлагам Държавата да поеме всичките им разходи, също така да им опрости Корпоративния данък. И дано най накрая да бъдат удовлетворени. Това е най крадливата *** в държавата.

41

Някой си

преди 1 година

Бизнесмен да си в България! Рев лошата държава, която все ти прави спънки, да ти помага, а за благодарност или осигуряваш на минимума или въобще не осигуряваш. За заплати да не говорим - клетия работник все не е изкарал увеличението си, докато ти се чудиш на коя държанка какво да купиш, че да си поддържаш социалния статус на бизнесмен, газен и терзан от държавата.

40

Анонимен

преди 1 година

"Държавате", тоест?

39

Ванката

преди 1 година

Държавата не желае да поеме сметките на болници и училища, но пък да плаща на частните хотели!!! Изобщо няма да се изненадам всъщност...

38

Бай Лазар

преди 1 година

аз моя апартамент ще го категоризирам и ще го обявявя за хотел :)чакам държавата да ми плати ток, вода, храна ...

37

Анонимен

преди 1 година

В пазарната икономика един бизнес като не може да оцелее, фалира, защото по пазарните принципи явно не е необходим. Така че не виждам каква е драмата, ако няма клиенти н пазарни условия - да фалират. Или помощ срещу собственост - помощта да е срещу прехвърляне на собственост. Нали така лекуваха неефективните държавни предприятия при приватизацията

36

За домакинствата

преди 1 година

Господа бизнесмени хотелиери ако ще има помощ тя трябва да е за домакинтвата разбирате ли алчни еничари скапани.

35

Ааас

преди 1 година

Крайно време е държавата да спре да подпомага бизнеси и да започне да подпомага семейства. Бизнеса е подкрепен достатъчно, намалени ДДС, отстъпки от данъци, стига толкова подкрепа.

34

СУПЕР НАГЛИ

преди 1 година

И от къде на къде с моите данъци ще хрантутя ДС БКП отпа-дък кожодер? Една нощувка в Банско в хотел 4 или 5 звезди започва от 250 лв нагоре и то само да омачкаш чаршафите. Включваш храни и напитки и сумати други такси и излиза ме 1 нощувка ти излиза около 800-1000 лв колкото е една средна заплата на един българин . Що за наглост ? Та чак и допълнителна помощ п.к искат. Персонала да не е на европейски заплати минал? Явно СРЗ по хотелите е станало 7000-8000 лв месечно колкото е в Европа

33

Анонимен

преди 1 година

Нагли до припадък!

32

Анонимен

преди 1 година

Принципно хотелиерите са мутри, т.е. от ГЕРБ-СДС и са свикнали държавата им да ги финансира. Дали ще ги финансира и сега, зависи кой ще състави правителство.

31

НАГЛИ СТЕ

преди 1 година

Еее тези са супер НАГЛИ. А не искат ли държавата изцяло да им поеме издръжката по разходите за, ток, вода и т.н. и отделно от това да им плаща пари за всичките стаи все едно, че са заети през цялата година ????????????????????????????? Който не може да се справи ФАЛИРА. Това е конкуренцията. Нали искахте капитализъм, ето ви го сега, какво ревете.