28

Анонимен

преди 1 година

тоя къв е?

27

Анонимен

преди 1 година

Ако искат и Скарлет Йохансон да предложат за председател, щом предложението идва от ГЕРБ, значи е човек без морал и собствено мнение.

26

Анонимен

преди 1 година

Цялата партия е гнила - не са само Бойко и сие. То даже не е партия ами си е организиране престъпна група. Официална и тн. в Италия за това си има термин - мафия. Барабар с администрацията, МВР и общини... Има сигурно 200 000 приближени, които са крали и намазвали 12 години наред. Тях какво ще ги правим Бойко като си тръгне?Тотален игнор на ГЕРБ. Изчистване на съдебната система и после специална комисия да ги разследва и съди. И много нови затвори. Това ни трябва.

25

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно по същия начин звучаха и по онова време, когато правиха коалиция с реформаторския блок. Къде са сега РБ? Няма ги. Това им е тактиката. В мига в който ПП и ДБ влязат в каквато и да е коалиция, разговор или нещо общо с ГЕРБ, са умрели в политическия живот.

24

Анонимен

преди 1 година

Партньори на ГЕРБ са ДПС и Възраждане.Те заедно свалиха и Редовното Правителство на България. Само 6 месеца след като им затвориха кранчетата.

23

Алекс

преди 1 година

Гербавите го играят хитра лисица.Готови за консенсус след като разбраха,че не могат да сформират ново правителство.Ще съберат всички негативи за това,че събориха предишното редовно правителство.

22

Стоянчо

преди 1 година

Знак би било ако кажете съгласни сме на съдебна реформа за да махнем Гешев и гешевщината. Знак би било да кажете една дума за корупцията, за Капитан Андреево. Г-н Чолаков дали знае, че Таки-Маки е ректор на български университет. Знак би било да каже, че това е недопустимо.

21

Емо

преди 1 година

Дори и да спечелиш даден проект и да си техен човек ..... В края печалбата е колкото за работните заплати и малко повече за бениефицента.... но при условие,че си изпълнил всичко...

20

бойкоумре

преди 1 година

И тоя още не го е разбрал.

19

Емо

преди 1 година

Ако някой си мисли, че от Европа раздават еврофондове без да се изпълняват отделните законови нормативи значи е много глупав човек.... Ама в България дал Господ глупави хора.

18

Бико

преди 1 година

Някои тук не били яли доматите с колците,ами и със сезала около колците на комунистите от БСП,ДБ и ПП

17

Подаръчно пликче

преди 1 година

"Тиквуни" са всички,които използват тези епитети.

16

Чолак,кога

преди 1 година

е сватбата?!?

15

Баничката бейби

преди 1 година

Нема изпускане на баницата ЛАПАЧКА ЗДРАВО със мазните им свински моцуни(мазнинката)

14

Анонимен

преди 1 година

Консенсус с костовисти?Мисия невъзможна.Христо Иванов гътна собствения си кабинет,че с вас ли?

13

Анонимен

преди 1 година

Май май от Козяк са наредили коалиция Анти Путин, водена от главния Патокодтроител - Тиквун, подарявача на кученца.

12

Анонимен

преди 1 година

При подкрепата на около 10% от населението ни да имаш големи претенции е доста наивно или безсмислено. Включвам и негласувалите, защото те са много важен показател за отношението на народа към управляващите. На последните обаче им е през копчето на шлифера този неоспорим факт.

11

Ако НС

преди 1 година

Избере Желязков за председател,по-добре да се разпусне.Инсче ще има протести.Главният печатар на ГЕРБ,с фалшивите бюлетини от Костинброд.Ние не ги ядем доматите с колците.

10

Анонимен

преди 1 година

Халваджията - за бозаджията ! Еднакво алчни и ненакрадени ! Хайде , управлявайте , де , нали ПП ви пречеха да се разгърнете ?! Ами разгърнете се , покажете умения не само в "усвояването" не еврофондове , щото там знам , че сте ненадминати ...

9

Анонимен

преди 1 година

12 г социален геноцид постоянни скокове на цените на всичко и замразени африкански заплати и пенсии доказаха че ГЕРБ-ДПС не се променят с нищо