11

Anton

преди 1 година

Гуспата си тръгна от дузпата

10

Хх

преди 1 година

Няма ли кой да врътне един ББ с американския регламент?! Голямо шоу става..

9

Въпроска ?

преди 1 година

Няма ли конфликт на интереси ?! Нали този Димитър - Гуспа работи в екипа на Фермата ? Влезе в ролите на страдалец и " мъдрец " този сезон . И защо като е толкова добър и мъдър баща смени жената ? И при двете си участия във Фермата се представи като манипулатор и се провали на арената .

8

Lina

преди 1 година

Невиждано. Цепене на греди, забиване на пирони, сезон 456788 от пор.овете иван и андрей. Любопитно ми е дали въобще са наясно с проблемите на бг селото ( а те са кардинални), ама по - добре да са на къщите си в гръцките села, по - инстаграмабъл са. Тъкмо леля им ирина ще си снима ракията и манджите от брега на морето.

7

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Който и да беше във " фермата " от нашият град щеше да премине успешно през тази надпревара в играта . Мързеливци скапани .

6

До институциите

преди 1 година

Има ли оценка за въздействие върху екосистемата на язовира в който се къпят, перат и в който си мият съдовете за хранене. Колко килограма битова химия се изсипа в язовира?

5

Анонимен

преди 1 година

Докато не се утрепе някой, няма да се спрат.

4

Анонимен

преди 1 година

По-възрастните му се радват. Мен лично "Игри на волята" ми гаресва около 10 пъти повече. Да гледам всеки път едно и също как цепят дърва и коват питони е бая скучно. За щастие на Иван и Андрей телевизиите ни са толкова осакатени откъм идеи за предавания,че нямаш голям избор. Иначе щяха да съберат най-много 5% гледаемост

3

Анонимен

преди 1 година

Когато няма хляб, на народа мy трябва зрелище. За какво са тия идиотщини?

2

T0PБAЛАH

преди 1 година

"Голямо зрелище...."Толкова е голямо, че ако си го пропуснал ще е най добре!

1

Анонимен

преди 1 година

Някой гледа ли,подобни предавания се изчерпват след втория,третия сезон,след това се повтаря едно и също до припадък!