8

Сина

преди 1 година

Започва перестройката, скоро ке се разпадне, вервайте ми!

7

Късно е,чадо

преди 1 година

Щолц може услужливо да се гръмне.Едрия капитал в Германия никога няма да му прости това,което тази нацистка издънка му причини.С Германия вече свършено-разпада на ЕС е вече факт!

6

Анонимен

преди 1 година

трябва да се премахне и принципа на единодушие при взимането на решения - с една дума например две големи страни като Франция и Германия и с най-много депутати, ще командват най-безочливо всички останали

5

Анонимен

преди 1 година

Тези ще взимат решения за нас ей така без да ни питат.Може друия път вместо локдаун да ни закарат в концлагер.Бивши нацисти германци,италианци,испанци и французи ще решават за нас.Прав беше Путин като каза че през втората Световна народите са вярвали малко или много в нациската идея,а сега са направо изнасилени от ЕС и САЩ да вземат страна.

4

Мдаа

преди 1 година

Еми ще се емигрира на юг в нормалните африкански страни.Давам си тука панелния коптор под наем за 300 долара на някой роб и там съм кинг Джордж.

3

999

преди 1 година

Предложението на Шолц да не би да е нов СИВ с един център ,от който идват нарежданията?

2

Анонимен

преди 1 година

Промените трябва да включват пълна изолация на сащ която дърпа Европа към пропаста.

1

Анонимен

преди 1 година

Отдавна се говори за преорганизиране на структурите на ЕС.Каквото реши мнозинството това ще е за всички.Няма не искаш,няма не съгласен.Решенията ще се взимат много по-бързо.