48

хахахаааа.......

преди 1 година

ЕС- свърши...

47

Анонимен

преди 1 година

"Призна, че е нужно да се действа за убеждаването на някои страни." Ще бъдем изслушани всички, и различно поведение ще бъде ... как ще бъде наказано?

46

Куку

преди 1 година

Германия дали тайно не подкрепя Русия?Присъствието на много полски войници на фронта, предполага в даден момент Украйна да стане придатък на поляците. Като добавим и тоталната американизация на Полша, немците дали няма да кажат за какво ни е свят в който ние сме гастарбайтери. Та ако войната продължи, Шолц може и да бъде изхвърлен от кораба.

45

До 50 До 49 Путин

преди 1 година

Има нещо такова. Същото е и с Китайската Комунистическа Партия. Ако Китай беше демокрация къде е гаранцията, че Китайският народ, който е доста патриотичен, нямаше да гласува за някакъв националист и да увеличат военния бюджет 5 пъти и да ни изнесат направо на тармък. Те Китайците имат оръжия колкото за защита. Дават яко пари за инфраструктура, и си въртят търговийката, с никого не се карат, не са разпалили и един конфликт навън. И пак са черни все. Пък какво остава тогава.

44

русия не е търпяла

преди 1 година

по голямо унижение отколкото приПутьоакъсив.

43

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, другата седмица ще дадем оръжие на Украйна да бие руските ид/иоти. Копейката и Корни де се плякат чисто голи :))))))))))))))))))))))))))))))

42

ганю е проста путка

преди 1 година

рускитеПодлоги трябва да висят от мостовете.

41

Анонимен

преди 1 година

Есесовският внук да си завре предложението там, където слънце не огрява

40

До Като дойде Еврот

преди 1 година

Нещо такова ще стане но не толкова колоритно. По скоро бавно и сигурно обедняване на народа.

39

наблюдател

преди 1 година

Когато дойдат руските войски хората ще умират от глад .

38

Анонимен

преди 1 година

"Обърни се и излез!" е положението.

37

До 49 Путин е

преди 1 година

Така е. Те това не могат да разберат на Запад! Ако беше някакъв кукавелник като Тръмп в Кремъл досега да са захвърчали Сарматите към Лондон, НюЙорк и Вашингтон.

36

Путин е най-доброто.

преди 1 година

П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Запада. Умерен лидер, предвидим и си държи на думата. Освен това винаги е искал да е в добри отношения със Сащ и Запада. Замислете се, цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в Украйна в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато гръмко беше обявено че Украйна и Грузия ще се присъединят.

35

1878 - 2007

преди 1 година

Знаеше се още преди влизането ни в ЕС, че един ден това ще последва. Затова тогава не се проведе референдум, защото все още имаше много грамотни и начетени българи, които искаха да живеят в собствена държава. Взимането на най-важните решения в ЕС с мнозинство, а не - с единодушие, означава края на държавния суверенитет. Средните и малките държави никога повече няма да имат думата, защото нямат лостове и механизми да указват натиск върху останалите да гласуват по един или друг начин

34

Като дойде Еврото

преди 1 година

Като дойде еврото ще стане страшно хората ще колабират по улиците от глад, от нищета. Ще гърмят банките като пиратки по нова година!! Спестяванията ще се заличат. Просия навсякъде ще има.

33

Зозо

преди 1 година

До Да живее демокрацият...........разполагане на американски военни бази на територията на страната, независимо, че 60% от населението е против това................. Хахахааа, 60% били против, а? То и Вгъzраждане щяха да печелят изборите :))))))))))))))))))))))))))))))

32

Най-голямата драма

преди 1 година

най-голямата драма била че СССР се разпаднал. Путин му приписват тези думи, но са извадени от контекста. Той ги казва по повод Руския народ. След като СССР се разпада 30 милиона руснаци остават извън пределите на Русия, защото административното разпределение в рамките на СССР не винаги съвпада с етническата структура на територията. Същото е и положението с Германия след ВСВ. Но поне и беше позволено да развие индустрия. Е сега и я взеха обратно!

31

Анонимен

преди 1 година

Ако ЕС спре да раздава пари, от които местните политици да крадат на корем, приключва до края на месеца!

30

АТОМа ще дойде

преди 1 година

С тия решения дето ги взе народа на изборите, заслужаваме съдбата си. Ще се влачим, голи, боси, опърпани като червеи просяци без ГАЗ без МАС, без сиренце и хляб на масата. А когато настане войната и захвърчи АТОМа първо нас ще удари и изпепели.

29

до пияница мистик

преди 1 година

Инфлацията удря ли? С шибучица през пръстите!! Студът като налегне, хората ще наизлизат ще стане дармадан положението! Стой и гледай само.